Header

Jag tänker ofta på allasaker som vi inte hann med, allt som vi hade framför oss. På att jag intelängre får dela mina erfarenheter med dig. Du var alltid en av de första jag ringde när någotviktigt hände, eller om jag klarade något nytt som jag var stolt över och ville berätta om. Eller omjag bara ville prata av mig. Stort som litet så ville jag alltid dela allt meddig, min pappa. Jag ringde när jag kom in på högskolan, när jag förlovade mig, närjag gick ner 10kg och när jag fick veta att jag får åka till Australien. Nu kanjag inte längre ringa dig, jag kan inte längre höra stoltheten i din röst närjag åstadkommit något. Jag kan inte ringa dig när jag blir gravid, ska giftamig eller får ett jobb jag velat ha. Jag kan aldrig mer ringa för att prata utom problem eller fråga om råd. Jag har inte bara förlorat min pappa utan dessutom en vägvisare och en hjälpande hand, en som alltid funnits där – bara ettsamtal bort oavsett avstånd.
Jag tänker ofta på attmina barn aldrig kommer att få lära känna sin morfar. Om livet bara hade guidatdig rätt så hade du varit en fantastisk en, det vet jag. Du var alltid min kompis, så jag vet att du hade varit en även till dina barnbarn. Jag tänkeräven på att du inte får chansen att närvara på mitt bröllop och dela lyckan medmig. Vi hade så mycket kvar. Det är så mycket jag fortfarande vill dela meddig. Det gör så ont att det var alldeles för tidigt.

Jag är dock även såotroligt tacksam för allt som vi faktiskt hann med. Att du hann träffa och fattatycke för Jonas, för alla samtal vi haft och för att du i alla fall fick tidmed Jack och Daphne. Menibland – och kanske lite för ofta – kan jag bara inte släppa tankarna om allt som vi inte hann med.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

NÄHE hörrni. Nu får jag väl ändå lov att vara back in business.

Tog mig till gymmet för första gången på... evigheter, idag. Jonas skulle dit så jag hänkade på. Hade väl möjligtvis inte de allra bästa förutsättningarna då jag sovit ca 3h (jobbade natt så kom hem vid åtta, åt och sov till 12) och dessutom ätit ljust bröd och choklad, haha. Men jag tog mig dit i alla fall! Det är det som räknas. Tänkte att det skulle vara motiverande, och det var det verkligen! Så det var himla kul.
Therefore tänkte jag att jag kör igång bloggen på riktigt igen så gott jag kan. Viktuppdateringar, mat, träning och allt som hör till. För bloggen är ju himla motiverande den med (jag vill ju inte misslyckas offentligt liksom, hehe).

Givetvis så kommer jag fortfarande skriva av mig vad gäller alltihop. Det är så jag fungerar och det är så jag ventilerar. Ibland känner jag dock att jag inte har tid för att sörja, vilket blir problematiskt, men det går i vågor. Denna vecka är intensiv och jag jobbar hela helgen nu. Nästa vecka jobbar jag dock bara en dag, men då ska vi däremot flytta. Så vi får se. Jag kommer nog att finna tid då och då. Det kommer att lösa sig, för det måste det ju göra. Nu ska jag fokusera på jobb, träning och plugg (vi har skjutit på B-uppsatsen till hösten så den ska skrivas klart under sommaren). Det kan vara himla bra med distraktioner också faktiskt, att känna sig lite produktiv.

Nu ska jag iväg på dejtnight med min kärlek. Middag ute och Now you see me 2 på bio blir det! :)

​Nu startar vi om på nytt! Träning och bra mat, let's go.

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte bara kika in här och säga att jag är okej. Tiden går, om än otroligt långsamt. Helgen var intensiv i dess renaste definition, men mer om det en annan gång. Just nu räcker inte tiden riktigt till. Det är jobb och försök till sömn som gäller för tillfället. Igår jobbade jag dag och inatt blir mitt första nattpass någonsin, så får vi se hur det går. Att sova på dagen är tydligen inte alls min grej, så jag lär väl vara något zombieliknande inatt. Menmen.

Nu ska jag försöka sminka upp detta ansikte till ett något piggare. På återseende!

​Bild från Åkersberga, bodde hemma hos Jonas faster där för det mesta. Här tog vi tag i vårt sociala liv och träffade två gamla kompisar, det var mys.

Likes

Comments

Imorgon ska jag gå på min pappas begravning. Det spelar ingen roll hur många gånger jag än säger det - det blir aldrig verkligt ändå. Det är för surrealistiskt för att vara sant. Låt det inte vara sant.

Likes

Comments

Hejsan!

Häromdagen var vi på Böda sand och härjade omkring. Det blåste en hel del så något dopp i vattnet blev det direkt inte, men lite strandhäng och lunch vid havet blev det i alla fall. Så vi hade det ändå mys. Förutom vädret så ger miljön en riktig utomlandskänsla, älskar det.

Idag ska vi åka in till Borgholm! Och imorgon far vi hemåt. Så nu ska jag njuta av varenda sekund jag har kvar. Kommer sakna Öland, men som tur är så får jag ju i alla fall träffa syster och systerdotter redan på torsdag igen. :)

​Böda sand! Himla lugnt var det, märks att högsäsongen inte dragit igång än. Då är det helt fullproppat på stranden.

Likes

Comments

​Jag har det så bra här. Jag menar, kolla på dem, how could I not? Älskade ungar.

Likes

Comments

Öland is treating me very, very, very well. Jag mår så himla bra här! Ibland blir jag faktiskt himla avis på min syster. Det är så lugnt och avslappnande här, och så har hon en helt fantastisk liten dotter. Livets liv egentligen ju. Men det räcker bra för mig att få komma hit ibland och bara släppa allt för att hitta lite lugn i själen. Inte nog med det så är det ju magiskt bara att få umgås med en massa människor som betyder så mycket. Två systrar och två syskonbarn, med dem har jag det bra. Livmodern skriker lite efter en egen när jag får spendera så mycket tid med barnen! Men det får la vänta några år, hehe.

På söndag far vi vidare till Stockholm. Men nu ska jag passa på att njuta!
Ha det fint.

Likes

Comments

Halloj!

Nu har det återigen ekat tomt här inne. Jag har helt enkelt varken haft tid eller ork. Det har varit mycket denna helg. Jag har försökt jobba, plugga och packa samtidigt ungefär. Jag har jobbat hela helgen och igår körde jag mitt första pass ensam, men det gick faktiskt bra om jag får säga det själv! Allt var väldigt väl förberett och det var rätt lugnt på hotellet, så det blev ett bra första ensampass. Men nu tar jag nästan två veckor off!

Om några timmar går tåget mot Kalmar, och där blir jag upphämtad av min syster för att åka vidare mot Öland - hem till min andra syster! :) Fem dagar med mina systrar och mina syskonbarn. Det känns alldeles för himla fantastiskt. Och på Öland också, som jag ju bara älskar. Det kommer bli en bra jäkla vecka, I can feel it. Det enda som saknas är förstås Jonas, som inte kan följa med. Det är himla, himla tråkigt. Men på söndag åker jag med min syster direkt upp till Stockholm, och på tisdagen (om en vecka) så kommer Jonas upp dit i alla fall!

Så strax säger jag hejdå till Jönkis för nästan två veckor. På återseende.

Packad & klar.

Likes

Comments

Häromdagen var jag och hämtade ut min sista Glossybox. Jag har nämligen sagt upp min prenumeration, det kändes så onödigt. I varje box är det väl ca två saker som jag faktiskt tycker om och använder, resterande tre grejer bara läggs bort i något skåp och glöms bort. Så det kändes inte värt det, helt enkelt. Om jag vill ha smink så går jag och köper det jag behöver istället! Menmen, det var kul att prova på i alla fall. Lite smått och gott har jag definitivt samlat på mig!

Här är lite bilder på vad maj månads box bjöd på. :)

Mina två favvogrejer från månadens box. En ögonbrynspenna (på ena sidan en brun penna och på andra sidan en highlighter som ger ögonbrynen ett lyft), och lösögonfransar.

Här står det vad allting är för något som kom i boxen.

Likes

Comments

​Igår hade jag och Jonas det himla mys. Efter lite frukost och städ så begav vi oss ut på en joggingtur halvvägs runt Munksjön, där stannade vi nämligen till vid ett utomhusgym. Provade på det som fanns så det blev ingen direkt specifik styrketräning eller ens intensiv, men det var sköj. Sen promenerade vi hemåt och köpte plocksallad på Ica för att sen luncha i en park. Älskar sådant här. Det var välbehövligt, att få komma ut lite och att träna lite. Och att få spendera tid med min kärlek.

Idag däremot blir inte lika sköj. Ska precis sätta mig och försöka köra lite intensivt plugg för att sen dra till jobbet vid 15. Jobbar till 21 ikväll och sen blir det hem och sova för att vara på jobbet igen imorgonbitti vid 7. Menmen, jag klagar inte. På tisdag åker jag ju till Öland! :) Som jag längtar. Förutom att Jonas inte kan följa med, det suger megamycket. 

Likes

Comments

1 34547 Next