Header

Hej!
Är så glad just nu, livet går verkligen i rätt riktning. Vet att jag säger detta tusen gånger om dagen men jag har det bästa jobbet och idag fick jag reda på att i oktober  blir jag och sebastian skövdebor och det bästa av allt saaambos! Hoppas verkligen dessa 3 månader i Skara går fort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! oj... det var ett bra tag sedan jag gjorde något inlägg, kollade tillbaka på mina få inlägg jag gjort och då vart det snö ute, hehe.
Aja, har haft fullt upp de senaste månaderna med jobb och annat men nu är jag tillbaka.
Happ, inte mycket som har hänt. Jobbar på som vanligt, trivs så förbannad bra i Ardala, älskar mitt jobb. Nu är det sommar och nästa vecka går jag äntligen på semester(!!!!), har inte planerat in så mycket mer än att relaxa, kanske blir en tripp till kusten med basti om vädret tillåter, blöä.

Sitter nu och dricker lite te innan jag ska hoppa i säng.

Likes

Comments

Hello!
​Varit en lång dag idag. Från att börja jobba 07 till att sluta 4. Hem snabbt och göra mat, hann faktiskt med en powernap innan jag slängde på mig träningskläderna och åkte ivög till bodybalance passet jag bokade in idag. Passet var 60 minuter och det kändes så skönt efteråt, älskar att träna stenhårt och ha träningsvärk. Har bestämt mig nu att träna så ofta jag kan på veckodagarna och få lite rutin i min träning igen. Efter träningen åkte jag direkt till Coop för att fylla på kylskåpet lite.
Ligger nu i min soffa med en fruktsmoothie jag slängde ihop, så god!

Likes

Comments

​God morgon!
Tisdag idag och det betyder jobb, älskar mitt jobb men hatar att börja tidigt.... är verkligen ingen morgon människa utav mig. Efter jobbet har jag bokat in mig på ett pass, tänkte testa på bodybalance och se om det är något för mig, hm. Har även bokat in ett pass imorgon, MLR! Jobbigt som bara den men så underbart efteråt, att riktigt känna träningsvärken, haha. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och åka iväg till jobbet.

//

Likes

Comments

Hello!
Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Bloggade för flera år sedan men nu var jag sugen på att börja igen, wiho!
Jaa... vad har hänt sen sist? Tagit studenten, jobbat 1år på Ardalaskolan där jag trivs jättebra. Köpte mig även en lägenhet där jag nu bott i snart 3 månader....vuxenpoäng till mig.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer i första inlägget, så det får bli såhär kort. Jag har tänkt att uppdatera så ofta jag kan och det kan bli ett och annat tidsinställt inlägg.

//

Likes

Comments