Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilket väder vi har i Stockholm idag! Jag ligger i lä på altanen med hela 25 gradar. Helt underbart! Som jag längtat. Känns skönt att få vistas lite i solen, då jag flagnat bort all bränna från Thailand. Kanske att man lyckas hålla huden någorlunda solkysst till sommaren.

Idag känns det verkligen som vår. Till skillnad från igår, då det blåste så kallt att man nästan ville ha på sig vinterkappan. Påvägen hem från mitt möte stötte jag på ett x antal blomstånd. Ett riktigt vårtecken, enligt mig!

Pus.

Likes

Comments

Jag och pojkvännen unnade oss en frukost ute imorse. Riktigt mysigt. Vi åt på Nybrogatan 38, de har liveband på torsdagsmornarna. Vi trodde att det skulle bli på tok för stojigt på morgonen med liveband. Men så fel vi hade. Lite jazz på morgonkvisten var underbart. Hett tips!

Hoppas ni får en trevlig dag. Pus

Likes

Comments

Som ni märkt är jag inte speciellt aktiv här på bloggen. Det känns som att det är det enda jag pratar om.. Men jag vet inte hur jag ska hantera situationen. Jag vill så gärna skriva och inspirera, för mig egna skull. Dock räcket inte min energi till. Hur mycket jag än försöker pusha mig själv, blir det inte till det bättre. Att ständigt vara en besvikelse inför sig själv är inte enkelt. Det handlar inte bara om mitt bloggande, utan så mycket mer. Även det vardagliga. Men vad finns det att göra när alla signaler i kroppen skriker STOP!? Ingenting! Det är bara att lyssna, hur jobbigt det än är.

Likes

Comments

Hallå! Måndag är här, ny start. Jag startade veckan med ett morgonmöte. Det är ganska skönt med morgonmöten, för efter är det ur vägen. Annars går jag lätt och oroar mig under förmiddagen. På vägen hem svängde jag förbi Green & Bean på Sturegatan. Ett ställe jag varit sugen att testa i flera veckor. Tog tillfället i alt idag och köpte med mig deras gröna smoothie. Så god! I var det avokado, äpple, ananas, spenat och ingefära, en riktig hitt.

Resten av dagen ska jag spendera i soffan. Jag är fortfarande förkyld och seg. Ha en bra dag. Pus.

Likes

Comments

God kväll! Hur mår ni? Jag mår nästan som en påse skit. Men inte riktigt. Har åkt på en förkylning, som kom högst opassande! Så jag har spenderar dagen i soffan med filmer som sällskap, då karln flytt huset. Det finns inget tråkigare än att vara sjuk och ensam.

Ska snart kila över till min mor och far för middag. Jag får hoppa över middagen hos svärföräldrarna då lille knodden skulle med. Man vill inte riskera att smitta ett spädbarn med förkylning. Men nu, dags att klä på sig anständiga kläder.

Pus.

Likes

Comments

Dofter är något som jag verkligen attraheras av. Jag kan sitta på en buss och bli kär i en parfym. Utan att överdriva. Därför är parfymer otroligt viktigt för mig.

Tidigare har jag satsat på en fräsch doft, både till vardags och kvällen. Märket Clean har varit ett ledande märke i min parfymkollektion. Men jag kände att det var dags för en förändring. Köpte därför Kenzo's parfym L'Elixir. En helt fantastisk doft, med mer tyngd. Helt klart en ny favorit som kommer hänga med i några år, om jag känner mig själv rätt.

Pus.

Likes

Comments

God morgon. Här kommer en snabb, lite lätt förbannad, hälsning från bussen. Jag är påväg in till Östermalm för två morgonmöten. Ganska viktiga sådana. Tror ni inte att bussen är 10 minuter försenad? Självklart. I vanliga fall hade det inte rört mig. Men idag, fy. Inte nog med att jag har bråttom, jag tror även att jag vaknade på fel sida imorse..

Irriterad pus.

Likes

Comments

Jag och min pojkvän har ingen årsdag då det blev vi. Men för 2 år sedan började vi dejta. Det är jag så lycklig över. För ingen gör mig så lycklig som han. Det känns verkligen som att vi har hittat rätt. Hur gör man då för att få ett lyckat förhållande? För det är inte alltid så lätt.

Jag skulle säga att det viktigaste är att se varandra, och lyssna på varandra. Kommunikation är a och o i ett förhållande. Men även att visa uppskattning är otroligt viktigt. Att hamna i tråkiga rutiner är lätt hänt, därför är det viktigt att hitta på saker ihop. Det behöver inte vara något stort, kanske bara en fika följt av en trevlig promenad. Det här tror jag är tre viktiga pelare för att inte tröttna på varandra. Vad tror ni?

Pus.

Likes

Comments