• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan, idag har jag varit och träna, Jag tränade ben och rumpan idag. Efteråt gick jag och min faster och handlade pizza mums! Nu sitter vi här i sängen och kollar på Gossip Girl.
- B

Likes

Comments

Köpte dessa snygga skorna på Bubbleroom älskar färgen guld tycker det är så snyggt, speciellt till sommaren när man är brun så är det så snyggt.
- B

Likes

Comments

Beställde denna snygga klänningen från Nelly kostar 299 kr men så var det 30% rabatt så den kostar 209 kr nu. Älskar den beiga färgen på den, snyggt med ett par klackar skor och guldiga smycken.
- B

Likes

Comments

Har hört så himla mycket bra om Gerard Cosmetics, i deras sortiment kan du hitta läppstift, läppglans, bros bars och puder. Fast jag är helt inne på deras läppstift/läppglans har hört/läst så mycket om dem, att dem är super bra och jätte fina även att läppstiftet verkligen håller bra och sitter på sin plats. Ska beställa hem Underground och Invasion från Madlady.
- B

Likes

Comments

Köpte denna Jumpsuiten i vintras på Asos den är så himla snygg! Snygg när man ska på fest eller till sommaren med snygga klackar och smycken.
- B

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Ligger här i soffan och kollar på Gossip Girl. Om två veckor ska jag börja jobba som förskolelärare är jätte glad ska bli så kul. Nu 15 mars ska Jag söka in till Malmö högskola för läsa till förskolelärare också.
Senare ikväll ska jag gå och gymma med min kille.
- B

Likes

Comments

Hejsan allihopa, ligger här i soffan med min kusin och kollar på tv. Senare ikväll ska jag gå och träna.
- B

Likes

Comments