Header

Hej! Det är 2017 och vi alla vet att när det är dags för 2018 så kommer man ha lärt sig att skriva 2017. vad gör du? kommentera!! GOTT NYTT ÅÅÅÅRRRR!

Likes

Comments

God jul och gott nytt år önskar Mika och Charlie*.


* Min lille bror!

Likes

Comments

Hej! Idag är det den 20:onde dec och det är 4 dagar kvar till jul. Vad ska ni göra på julafton. Kommentera! Jag ska vlogga på min You Tube kanal. Där heter jag MikaDV. Det är jullov snart också, jag slutar den 21. Just nu sitter jag bara och kollar ut genom fönstret på spårvangnen och ska till astma läkaren. Justdet jag har gjort färdigt alla julklappar. Och jag ska på Luseber g imorrn den 20: onde. Det var nog allt gör mig. Förlåt för att jag inte har uppdaterat här och på min yt. Men det kommer en vlogg imorrn.
Tack för att du har läst!!! Kommentera och gilla följ gärna! XO XO MikaDV:-)!!

Likes

Comments

Hej! Jag såg precis det här videoklippet och jag blev så j*vla arg så att jag höll på att slita sönder något!!!
Ni Som håller på med något sånt SLUTA! Hon säger även i videon följande: "tänk när du skaffar barn och dom blir mobbade på internet från såna som du"

Likes

Comments

Gå in på mm live⬇️

https://lively.app.link/FUvHAdsvcx

Likes

Comments

Hej! Nu ska jag och min pappa och Charlie åka och kolla på lägenheten hos pappa som då är i götlaborg!! Ni såg min vits va?!!!

Men hos mamma kommer jag bo i Trollhättan! Jag flyttar imorrn!!


XoXo MikaDV😘

Likes

Comments

Hej! Jag är på min mammas jobb och jag sitter ock skriver ett protokoll till mitt utvecklingssamtal som jag har haft! Jag ska gr de till min pappa eftersom att han inte var där!

Vad gör ni? Put à comment below!


Xo Xo MikaDV


PS jag ska flytta på lördag vill ni ha flyttvlogg? Again put à comment below!

Likes

Comments