Header

okeh jag har inte kunnat bloga för att jag har tagit slut på mitt internet (har skrivit dom flesta inlägg från mobile så a. men har haft världens otur I alla fall, lyckats med en massa skit hahah:

trampa in en nål foten

halkat x3974700000 ggr

krossa en spegel

ramla ner I snön

fått en sko I fejjan

slagit till ida (hehhe)

fått tuggummit I halsen på lektionen

så a, de har gått rent åt helvete senaste veckorna. men de är ju snart julafton och som tur är har jag köpt alla julklappar, vilket är något jag hatar så köper ba saker till mig själv haha.

men har inet att skriva så hejdå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

idag har jag vart i skolan och vi kollade nån dålig film typ 13 gånger, bokstavligen. efter skolan åkte jag och ebba bakskuff till hennes pappa och eftersom hon ska flytta var de jättestökigt där. när ebba skulle åka på middag skulle jag gå hem så började vi sätta pärlor på hörlurarna men hann typ inget för vi fattade nada hur man skulle klippa så vi började bita av dom, hehe. gick sen upp till höjdmeter där mamma var och provade pjäxor (som vanligt) och väntade i en timme på att hon skulle bli klar men började skrika på henne att hon skämmer ut mig för hon började hacka på mitt knä och säga att jag var ett "reflexlöst barn" så jag gick hem, by my self och direkt när jag kom hem kom ebba och vi började med hörlurarna direkt men nu sitter vi utslagna på golvet för de är svårare än vad man kan tro (eller så är vi bara slöa, inte omöjligt) imorgon händer inget speciellt, ska kanske va med ida och ebba men vi får se. söndag är de julmarknad på skolan och pengarna går till bolivia och alla saker är handgjorda osv

det skulle ha kommit bilder med förra inlägget men något hände men de går inte att ladda upp dom :/, puss och kram alla :))

Likes

Comments

, i skolan hade vi luciarep idag jag körde lite solo hehe, men de va en asläskig gubbe som kom in på våran skola idag (han var typ drogad) och började fråga om vatten och började skrika nåt om att låna mobiltelefon och massa annat skit vettej.
har vart med Ebba idag. känns bra för vi har inte vart med varann på jätteeelänge så de är bra att vi blivit vänner igen. men kommer ha dålig uppdatering för pappa håller på att rensa datorn så den inte är så seeeg all the time. aja fett skönt iaf. har fått reda på att min 2 åriga katt har problem me hjärtat (det slår inte som det ska) och måste gå på penicillin och inte nog med de så har hon urinvägsinfektion och hon börjar dra sig tillbaka vilket inte är ett bra tecken..
hittade typ världens sötaste bild som ser exakt ut som våran andra katt när hon va mindre 😍


som sagt är det ju december nu, och de är bara 19 dar kvar till julafton om 4 minuter när jag skriver detta. har inte hängt upp nån önskelista så min familj vet typ inte vad jag önskar mig, fast jag går typ runt ba "den där önskar jag mig & den där & dom, nämen Gud va fin den va dem önskar jag mig också!!" hehe
blev ett långt inlägg men de får ni skita i, men ni får ta hand om er :))

Likes

Comments

hejsan, har precis blivit klar med min header men kommer troligtvis göra en ny hehe. men blev iallafall nöjd med bakgrunderna och har också kopplat instagram och videofyme hit.

försov mig lite och missa nästan julkalendern, haha. gick upp och åt frukost och sen mot skolan. måndagar brukar gå snabbt men vi hade ingen slöjd för att dom förbereder till julmarknaden som är på söndag så vi hade svenska och no istället. no gick snabbt men svenskan var aastrååååkig, seriöst. för våran lärare blev arg för att jag frågade va klockan va så skrek hon åt mig. sen gick vi och åt lunch och jag och fia och ebba skrattade jättemycket så lärarna blev arga igen... sen gick vi till matto för att ha idrott, vi gick genom berga och där träffa vi massa folk och jag kunde inte stänga grinden, hehe. vi kom typ jättmycke försenat.. vi hade skridskor, de är ganska kul men om vi hade haft en annan lärare hade de vart roligare.när vi gick tillbaka till skolan träffade jag ida och massa andra bergabarn, och simon.. och vi kom försenat igen, nästan 20 minuter haha, men skit i de. gick hem satte mig framför datorn och har suttit här hela dan och pressat pepparkakor. men är skitglad iallafall, men ska sova nu för har fett ont i huvet, men aa bye 💗⚡🐫💨

Likes

Comments

hejsan, som ni kanske sett i kommenaren från wilja och rubriken så har jag tagit bort alla inlägg för att jag ska börja om från början, ny header och design, nya inlägg osv. gör detta pga att de var så dåliga inlägg mm, haha.

lite kort om min gårdag

slutade skolan efter lunch och gick hem och fixade lite, fick för mig att jag skulle städa så jag möblerade om och städa upp lite (de såg ut som skit) sen kom Ida och hon pluggade lite. sen såg vi att det lyste i backen så vi åkte upp en timme. i sista åket satte vi oss i backen sen släcktes ALLA lampor så de blev bäcksvart eftersom vi var ganska högt upp så vi åkte ner som rädda köttbullar för backen och väntade på pappa sen skjutsade vi hem Ida och jag och pappa limmade ihop pepparkakshuset. massa saker kvar men blev ganska nöjd ändå.

nu ligger jag i sängen och lyssnar musik och ska sova men gonatt finisar

Likes

Comments