Tanker

Tenk, her sitter jeg igjen. Med fingrene som spiller på tastaturet, skriver nye setninger. Det er lenge siden jeg har skrevet noe som helst, merker jeg. For noen år siden leste jeg vanvittig mye bøker, og da falt det naturlig å alltid skrive. Dele. Sette ord på ting. Etterhvert ble bøkene erstattet med filmer og tv-serier, ordforrådet ble dårligere og behovet for å uttrykke meg ble stadig mindre. Til slutt var det liksom ikke så mye mer å si, da.

Den siste tiden har jeg blitt rammet av den uunnværlige 20-årskrisa. Det er en reell greie, jeg tuller ikke. Men der hvor mange av mine jevnaldrende ser ut til å ha funnet ut hva de vil eller vært modige nok til å bare ta et valg, står jeg fortsatt her - usikker og redd for at tiden skal løpe fra meg. Derfor håper jeg det kan hjelpe å skrive litt. Dele litt.

Jeg er absolutt ikke noe superblogger. Jeg er et typisk periodemenneske, veldig gira en liten stund før det dabber ut i lite eller ingenting. Jeg hadde alltid slike perioder med Sims, og hallo, jeg kan umulig ha vært den eneste? Innleggene kommer nok ganske så sporadisk, men om du ønsker å følge meg er det selvfølgelig stas!

  • Tanker
  • 87 Lesere

Likes

Comments

Instagram@mikajosefine