Så här kan vi ha det på Hawaii. Regn regn och regn. Vaknade tidigt och då var det fint väder. Så vi packaden ner lite mat och dryck för en dag på stranden. Vid ett tiden började molnen rulla in. Så det vara bara att packa ihop och gå hem. Så på eftermiddagen blev det en bra bock.

Blev även lite snorkling idag. Fick lite sällskap av denna krabat som kom fram och hälsade

Likes

Comments

Idag bestämde sig Johan,Micke och Cissi för att göra en av den mest vanliga fritids sysselsättningen här på ön Kauai.Haiking..promenera på stigar i skogen. Vi hittade en stigsom skulle ta oss till ett av öns största vatten fall. Enligt vad vi läst på så var det en tur på en och en halv timme till detta vatten fall. Stigen även klassad som medel svår. Haha...inte då. Vår promenad slutade med nästan fem och en halv timme. Vi har gått uppför 245 våningar på ett hus ( detta enligt Mickes app han har i telefonen...) Räknar man om detta så är det nästan en stigning på tusen meter.
Vi har klättrat på kanter av raviner. Vi har ramlat ner i floden ( cissi). Nu indrar ni säkert om det var värt det. JA...men vi lovar att vi aldrig kommer att göra om det. Vattenfallet gisar vi är på över hundra meter. Enligt telefonen så gick vi en sträcka på en och en halv mil....Vi kan lova att vi är möra i kroppen idag dagen efter...

Likes

Comments

Fick se denna sköldpadda kliva upp på stranden.
Höns och tuppar är denna öns national fågel. Finns hur mycket som helst

Likes

Comments

Första dagen på Hawaii...Vi vaknade tidigt. Efter frukost tog vi bilarna och åkte runt på ön. Man kan förstå varför Hawaii är en surf ö... vilka vågor. På många stränder vi besökte idag så var det röd flagga. Där blev det inget bada... I kväll ska vi grilla. Skönt med eget hushåll.
https://quik.gopro.com/v/UtWJruxBez/

Tryck på länken ovan så ner ni en liten film som vi gjorde från dagens tur.

Likes

Comments

Lite bilder på huset vi har hyrt....Huset är på säkert 400 kvadratmeter...Stort men inte helt bra planerat...Läget är dock super bra.. Här ska vi stanna i 10 dagar.

  • Hawaii
  • 83 readers

Likes

Comments