mitt år i staterna är slut om bara några månader och då väntar thailand! Kan inte riktigt greppa att jag faktiskt levt här i ett helt år snart.. november har nu passerat och mina familj åktet hem för snart exakt en månad sedan! Vi har firat thanksgivning, gabriella har varit här uppe, anna har kommit och hälsat på! Jag har dessutom fått en ny svensk i området, hon har varit här i ca 2 veckor och jag har inte hunnit träffa henne än, lite dåligt samvete över det faktiskt!

Julen närmar sig, men vädret håller i sig någorlunda här, man har inte behövt ta fram vinterjackan än, de ligger på runt 15-18 grader sedan slår de till och blir 6-8 grader.. väldigt opålitligt! Annars rullar livet på, måste börja gå till skolan för att fixa mina sista credits vilket jag är lite mer glad över...

Lite ont i mig gör det när jag tänker på att jag ska lämna allt om några månader, samtidigt som jag är glad över att komma hem och se alla.. delad är jag !Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Route 66 har länge varit på min "bucketlist" att göra i USA och när jag fick reda på att vi faktiskt inte var så långt ifrån var vi bars tvungna att köra en bit på den berömda vägen!! Man har ju sett på bilar en del gånger, haha!!
De va väldigt häftigt faktiskt !!

Likes

Comments

Super backer stad längs vattnet och coola grejer! Men city/downtown var väldigt smutsigt och obehagligt! Överlag kände man att det är mer relaxt många surfare som gick runt med brädor!
Santa Monica Pier var väldigt coolt då man sett det på många filmer och det var väldigt vackert!
Hollywood sign var ju också ett måste och colltstt vandra upp till! Walk of fame, ballt men kände igen 10 namn av de 2000 något där fanns, haha ...

Likes

Comments

It's starting to cold and you can definitely feel the fall coming' they say it's coming late this year and that we might not even have much of autumn! Halloween is here soon and I'm flying to California on Friday to meet up with my family!! I'm soo excited!! We're going to Los angles, Las Vegas and Grand Canyon , then my family is coming back to Baltimore with me for a week!!

Okej, kom nyss på mig själv sitta och skriva engelska..
Men iaf efter de är de inte lång tid kvar till thanksgiving och Julen! Har alltså snart bott i USA i nio månader och har bars tre kvar innan jag ger mig iväg på andra äventyr!
Tiden går galet fort!
Som sagt så är Halloween här ganska mycket mer extremt än i Sverige, 2 veckor kvar och husen är smyckade från topp till tå!

Likes

Comments

Sommarlovet är slut och barnen har börjat skolan.. det va nästan en månad sedan.. gud tiden springer! Men än är inte sommaren slut här! Vi har fortfarande 28-30 grader och sol, dock väldigt kvavt så man stannar hellre inne, tyvärr! Vi går snart i i oktober vilket kommer bli lite kyligare! förhoppningsvis.. ! Gabriella har flyttat ner till florida vilket är väldigt jobbigt för mig, väldigt glad att jag blivit vän med tjejerna från towson. Förra veckan var även jag och Ellen och såg på Ed sheeran! MÄKTIGT. Kommer inte ihåg om jag berättat om de eller inte med var även och såg shawn mendes för ett tag sedan!! båda två väldigt bra live.

För några veckor sedan hade vi statefair i maryland och den va just här i baltimore. Det är som en stor marknad fast folk tar dit sina djur som kossor hästar höns, får mm och visar upp sen är det väldigt bonne mat. Mycket friterat! På denna statefairen fanns det även massa attraktioner och roligheter.

Jag och gabbi åkte till en ö som är kända för vildhästar! som vi leta efter dessa hästarna och till sista hitta på tre som kom springandes° det var såå ballt faktiskt! vildhästar är något jag alltid velat se!!

Har även hunnit med att vara en sväng nere i florida sen senaste månaden. Jag och Gabbi körde ner och passera 4 states på vägen ner! coolt och se hur södern är! har ju varit i Tennesse men South Carolina var väldigt annorlunda från Nashville. Spenderade en helg där nere med gabriella och hennes familj sen flög tillbaka! På tal om de så kommer hon hit om 10 dagar för att hälsa på!!

Om ca 3,5 vecka kommer min familj hit och vi ska vara i Cali i en vecka!! väldigt spännande och kul! Sen följer de med tillbaka till baltimore och är här en vecka!!Likes

Comments

Förra veckan drog vi på semester först 4 dagar i stugan man vatten skidor och tubing bara relaxa! väldigt mysigt! Sedan fortsatte vår resa mot kanda! Vi åkte till toronto turista och campa. Dagen efter bar det av till niagara falls, väldigt fint och stort!! Next destination var new jersey och hälsa på anna! Vi spendera dagen på stranden och bara umgås! när vi låg där på stranden hörde vi någon skrika ''chark'' alla reste sig upp men själva verket så var det delfiner som simmade bara 50 meter från oss! Det kom en flock på 15-20 delfiner som simmade ner mot floridar och varmare breddgrader! Det är väldigt ovanligt att delfiner finns ända här uppe!

Likes

Comments

Kidsen har haft sommarlov ett bra tag nu och vi har kunnat göra mer på dagarna! De går dock på camp och är borta en hel del. Denna veckan har alla tre varit på camp hela dagarna och inte kommit hem förens kl 3.30pm så det har varit korta jobbdagar för mig! Här om dagen var jag och jack hos en kiropraktor vilket var väldigt intressant för mig! Jag har länge gått och funderat på om jag ska utbilda mig till sjukgymnast eller kiropraktor, den enda twisten är att kiropraktor utbildningen är privat och kostar skjortan. Till saken så var denna kvinnan väldigt öppen och erbjöd sig att visa mig hur yrket är! Så när kidsen går tillbaka till skolan så kanske jag spenderar någon förmiddag där för att mer få ett hum om hur det faktiskt är och kanske lära mig ett och annat!
Här kommer lite bilder från våra sommar dagar, vi har spenderat en hel del tid Gabbi och hennes barn faktiskt"
Minigolf är min dagliga aktivitet för övrigt :)))

Likes

Comments

För någon helg sedan var vi på lightning festival. Super kul, målade i färg och åkte på vatten slide!
Har fått klagomål på att mina bilder är försmå haha, så för att klargöra klickar man på dem kommer dem upp i stort !!

Likes

Comments