När man är ute på PW kan man faktiskt stanna upp och fota det fina landskapet. Njuter så mycket av vackra vyer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dröm stort och sen ännu större! Älskar de orden. Men en stor dröm innebär ofta dåliga dagar, motgångar, slit, svett, tårar osv. Så vad gör man för att orka fortsätta kämpa? Vad gör man när hjärnspöken tar över och försöker få en att ge upp?

Mitt bästa tips är att lyssna på motivational speeches. ÄÄÄÄlskar motivational speeches! De funkar så otroligt bra på mig och varje gång jag vill ge upp hjälper de mig tillbaka. Eller om jag saknar tagg så hjälper de mig hitta glöden för att göra allt lite bättre än tillräckligt.

Här är en av mina favoriter från youtube!

Likes

Comments

Notera att detta inlägget är baserat på personlig erfarenhet och inte vetenskapliga studier.

Konditionsträning är inte min bästa vän och har aldrig varit. Kommer förmodligen aldrig att bli heller. Men under somrarna saknar jag ofta tillgång till gym och dessutom älskar jag att vara utomhus när det inte är för kallt. Kondition och löpning blir då den ultimata träningen! Det är dock viktigt att komma igång på rätt sätt.

Jag brukar alltid tjuvstarta på våren med lugnt joggingtempo i intervaller där vilan består av promenader. Detta gör jag för att kroppen ska vänja sig sakta men säkert. Under sommaren går jag sedan på lite hårdare där jag ökar farten och intensiteten i konditionsträningen.

Min personlig favoritträning konditionsmässigt är de korta intervallerna eftersom jag märker snabb utveckling tack vare dem. Samtidigt är det viktigt att tänka på att kroppen inte tål korta intervaller i för stor mängd. För att undvika skador är jag därför noga med att skapa en balans mellan distansträning och fartträning. På så sätt får kroppen inte stryk på samma sätt och skador undviks.

Idag är det korta och snabba intervaller som står på schemat och jag kommer göra såhär:

  • Promenera till skogen där jag ska köra intervallerna.
  • Värma upp (ex. jogg, höga knän, rumpspark) i 3-5 minuter.
  • Nu är det äntligen dags fööööööööör, trumvirvel... (45 sek max + 15 sek stående vila) x 12
  • Jogga av mig
  • Promenera hem

Ska bli spännande att se hur detta går eftersom det blir mitt första riktiga konditionspass i år. Hittills har jag bara sysslat med den där tjuvstarten som jag nämnde tidigare. Med andra ord är det dags att sluta tjata och bege sig ut!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag är helt klart typen som föredrar att gå runt utan smink till vardags. En lätt stänk av mascara brukar möjligtvis få klä mina ögonfransar. Annars brukar jag känna att jag klarar mig utan smink. Jag är nämligen väldigt noga med att ta hand om min hy och med smink tycker jag det endast känns som att jag smutsar ner och täpper igen porer, hur bra produkt jag än har.

Trots det älskar jag smink. Kan sitta flera timmar framför spegeln och fixa mig inför olika event och idag blev jag en glad filur när jag fick hem två produkter från MAKE UP STORE. Nämligen en highlighter och en contouringborste. Jag vill lova att highlightern kommer användas flitigt i sommar när solen har gjort sitt och livet säger dags för utgång med vänner.

Likes

Comments

Hej och välkommen hit! En ny blogg har skapats och jag, Mijan, är minst sagt taggad på att ta hand om den. I bloggen vill jag inspirera och motivera unga vuxna till att följa sina drömmar och tro på sig själva. Något som jag vid varje inlägg kommer ha i bakhuvudet. Däremot kommer detta vara en livsstilsblogg där ni får följa med i min vardag, resor, träning, festligheter och annat spännande. Ni kommer få lära känna mig med tiden och jag tycker bloggandet ska bli såå kuul. Så skål på det!

Likes

Comments