God eftermiddag piger ;o) Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk tur i Alicante, og det er allerede surt med det grå vejr herhjemme, hehe. Turen var i anledning af min lillesøsters 18-års fødselsdag, hvilket betød, at de nærmeste var samlet - super dejligt! Vi boede på "El Plantio Golf Resort", hvilket er et lækkert lejligheds-resort i skønne omgivelser.
Et anbefalsesværdigt sted hvis man værdsætter et roligt miljø, udendørs aktiviter og restauranter, der byder på noget af en gastronomisk oplevelse.

Meget af tiden stod på ren afslapning & god mad i 25 graders varme, hvorefter vi om aftenen begav os ud til Alicante centrum for at udforske byen og få en fornemmelse af den lokale atmosfære. En fordeling der var meget passende i forhold til hvor mange dage, vi havde at arbejde med. Hvis man desuden er til shopping, skal det lige siges, at der faktisk er overraskende mange steder, der er værd at besøge. Man støder blandt andet på Zara, Mango og diverse lækre lingeri og nattøjsbutikker!

Der er dog stadig mange skjulte perler, der skal skal ses og opleves, hvilket giver mig en god undskyldning til at vende tilbage engang i fremtiden! Glade tanker herfra!
// Lamija

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger! Jeg ankom til Spanien i går aftes & tiden i lufthavnen gav mig rig lejlighed til at rette blikket mod diverse hjemmesider. Det er jo allerede blevet mærkbart køligere hjemme i Danmark, & dermed skal de bløde striktrøjer, varme frakker & resten af efterårsgarderoben findes frem. Jeg fik gjort mig lidt forskellige fund, men faldt især over en masse lækre efterårs- og vinterstøvler, som er samlet forneden. Jeg håber, at der er noget, I kan bruge ;o)

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

Likes

Comments

De sidste par dage har stået på meget arbejde, der hæftede mig til min computer, hvilket gav mig en god undskyldning til at lytte til en masse musik ;o) I forlængelse af mit tidligere musikindlæg (here), ville jeg bringe denne måneds favoritter i spil, enjoy!

Likes

Comments

Leder du efter en hyggelig krog i Aalborg, hvor du kan nyde en god frokost eller bare eftermiddagssnacks? Jeg vil i så fald komme med løbende anbefalinger til spisesteder her på bloggen, der i min optik er et besøg værd, hvis du befinder dig i Aalborg ;o)

Hermed går den første varme anbefaling til Brdr. Price, som er en super hyggelig restaurant placeret i hjertet af Aalborg.
Jeg var forbi sidst i weekenden, hvor min søster & jeg fik lidt eftermiddagssnacks efter arbejde ;o). Det er altid en positiv oplevelse, omend man trapper op en formiddag eller aften. De byder på et begrænset men spændende menukort, men deres kyllinge-chips med svampecreme & hjemmelavet ice tea, er en sikker vinder. Så hvis du leder efter et lækkert sted med god mad & appetitvækkende mad-billeder, så er Brdr. Price et oplagt valg, hehe!

Glade tanker herfra.
// Lamija


Likes

Comments

Contains affiliate links

Blazer from Modström (here), Skinny Jeans from 2NDDAY (here) & Boots from Bianco (similar here)

Hej piger! Jeg har fået et par henvendelser omkring mit hår, heriblandt hvad mine hår-rutiner er & hvilke produkter, jeg anvender. Det skal lige siges, at der i min optik ikke findes en hurtig genvej eller opskrift på at få langt og sundt hår, men at det derimod handler om at finde noget, der passer godt til ens hårtype & ellers bare værne sig med en masse tålmodighed ;o).

Mit hår har altid vokset rimelig hurtigt, hvilket er super dejligt, selv om det kræver et par ekstra ture ved frisøren i ny og næ.
Det ændrer dog ikke på, at det ikke forpligter - for det kræver i den grad en kærlig hånd. Jeg kan tydeligt mærke perioder, hvor der går for mange dårlige hår-vaner i den, og derfor fokuserer jeg på at behandle mit hår bedst muligt!
Jeg vil i den forbindelse lige komme rundt omkring, hvilke hår-rutiner der personligt har en god indvirkning på at holde mine lokker i topform - selvfølgelig med udgangspunkt i, at jeg selv falder i engang imellem, men bedst muligt forsøger at overholde det ;o)

ANVEND DE RETTE HÅRPRODUKTER

Find ud af, hvilke hårprodukter der passer til netop din hårtype. Du kan eventuelt spørge din frisør til råds. Til hårvask bruger jeg primært Bed Head, der sælges i form af en samlepakke med både shampoo og balsam, (here). Det tilføjer tekstur og giver samtidig en mega lækker glans. Når mit hår efterfølgende er håndklæde-tørt, så påfører jeg altid moroccanoil i spidserne, som de fleste nok kender til, ellers kan man prøve en mindre version (here). For at genopbygge mit hår, gør jeg brug af Olaplex hver søndag (here), som egentligt er udviklet til viderebehandling af Olaplex ved frisøren, men selv hvis man ikke har fået en salonbehandling, kan produktet stadig anvendes. Det er i den grad anbefalsesværdigt - især hvis man er stor tilhænger af varmeapparater. Vær opmærksom på at hårlak & de fleste olie ikke må påføres, mens du er igang med at bruge et varmeapparat, det totalskader nemlig håret - hvilket lyden nok også indikerer lidt, hehe!

GODE VANER

Jeg har altid været lidt for glad for varmeapparater, men har på det seneste forsøgt at skrue ned til 2-3 gange om ugen. Vi ved formentligt alle, at det skader håret, men hvis man alligevel har svært ved at holde sig væk - taler lidt for mig selv her hehe, så husk altid varmebeskyttelse ;o) Jeg anvender denne (here), hvilket fungerer meget fint for mig. Dette er forresten ikke en reklame for nicehair, men de har virkelig nogle lækre priser & studierabat oveni på 15 procent.
Et andet godt tip er, at man skal vaske sit hår med omhu - kun når det trænger, og når man ellers vasker det, skal man være påpasselig med håndklædet & hårbørsten. Håret er meget skrøbeligt, når det er vådt, og det kræver derfor, at man er lidt ekstra opmærksom. Hvis man yderligere ønsker at styrke håret, kan man tænke lidt ud af boksen. Man kan nemlig også spise sig til sundere hår, da det kræver en masse naturlige vitaminer gennem fødevare, eksempelvis nødder og bønner! Den sidste gode vane, man kan tage til sig, er selvfølgelig at klippe de spaltede spidser, når der er brug for det.

Det var alt for denne gang. Jeg håber I kunne bruge det til noget ;o)
// Lamija

Likes

Comments

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt og de kolde dage er for alvor ved at bide sig godt fast. Det betyder dog ikke, at du behøver at sidde hjemme & kede dig i din ferie, selvom du måske ikke drager mod varmere himmelstrøg! Der er nemlig utallige skønne aktiviter, man kan foretage sig & i den forbindelse, har jeg kigget tilbage i kalenderne for at kreere en lille liste med 10 ting, du kan hygge dig med i efterårsferien ;o)

1: Få orden i dit klædeskab - ryd op, sortér, sælg & smid væk! Forny derefter din efterårsgarderobe med alt fra frakker til nyt udendørs løbetøj.

2: Tag i biografen & gerne om tirsdagen, hvor du kan få to biografbilletter til én billets pris, hvis du har Telia!

3: Bag boller eller kage & spis det, mens det er helt varmt! Prøv eventuelt at gøre dejen klar aftenen før og sæt det i ovnen, når du står op. Så kan du gøre dig klar hele morgenen til den bedste duft ;o)

4: Ha' en søndag i sofaen med tæpper & godter! Fordyb dig i en god serie eller film - hvis du vil have lidt inspiration, kan du se mit tidligere indlæg: Tre netflix serier du skal se

5: Tag yogakurser eller løb en god tur.

6: Inviter dine venner over til spilleaften med god vin & drinks! Mine personlige favoritter er Bezzerwizzer, Alias & Hint!

7: Tag på spa-ophold & hold dig ikke tilbage, fordi det ikke længere er sommer! De fleste spa-afdelinger har udvidet og renoveret, så man stadig kan hygge sig med de indendørs aktiviteter.

8: Drik en masse varm kakao & top det med noget flødeskum og mini-skumfiduser. Nyd det med en god bog, magasiner eller podcast!

9: Gå lange ture i skoven & hold øje med, hvordan naturens farver ændrer sig. Det er virkelig lækkert med noget frisk luft, & man sover ofte meget bedre ;o)

10: Inviter dine veninder på en mega lækker brunch & hyg derhjemme med stearinlys!

Ha' en rigtig god aften ;o)
// Lamija

Likes

Comments

ORANGE COUNTY - THE O.C:
Dette er en af min absolut yndlingsserier, som gentagende gange er blevet afspillet i fjernsynet herhjemme. Det var faktisk min kæreste, der spottede den long time ago og siden da, har flere søndage stået i dramseriens tegn! Uden at afsløre for meget handler den om livet i Newport Beach, Californien i 00'erne, hvor man følger unge mennesker fra et velhavende miljø. Der er fire sæsoner af serien, og personligt er de første sæsoner mine yndlings, hvorefter den aftager en anelse. Dette ændrer dog ikke på, at det stadig er en medrivende og afslappende serie, der i den grad er anbefalelsesværdig

STRANGER THINGS:
Denne serie er noget for sig selv, og den formår virkelig at genskabe 80'ernes gys og gru. Den handler om en lille by, Hawkins, hvor det stærke sammenhold mellem børn, træder igennem, når fire kammerater og en mystisk pige bliver udsat for mærkelige hændelser. Serien er drøn nostalgisk og minder en om dengang, hvor alt var yderst enkelt.
Jeg må erkende, at hele første sæson blev set på under et døgn, så sørg lige for at være godt udhvilet, når du kaster dig i krig med den, hehe. Sæson to kommer desuden slut oktober, så det er bare med at komme igang!

​​BREAKING BAD:
Den her serier formår virkelig at rykke ens moralske kompas i den grad, at man ikke længere evner at skelne mellem, hvad der er etisk korrekt. Man følger den kræftramte kemilærer, der lever et forstadsliv i New Mexico, hvor tingene tager en drastisk ændring i takt med, han vælger at allierer sig med hans tidligere studerende for at producere meth. 
Serien rammer et bredt segment og kan tilnærmelsesvis anbefales til alle & enhver!

// Lamija ;o)


Likes

Comments

Jeg er altid sulten efter at rejse, og ifølge mig, er december en af de mest unikke måneder at udvide sin horisont, netop fordi de fleste byer har pyntet deres offentlige rum op til jul. Det oser af stemning, præget af adskillige julemarkeder, duftende chocolate con churros & brændte mandler. Atmosfæren er fantastisk, og det er en oplevelse i sig selv at gå blandt de forskellige gader eller kanaler og simpelthen bare suge indtryk til sig. Egentlig er det lidt tidligt at tænke i de baner - især nu hvor min efterårsferie skal nydes i Spanien, men det er oftest på dette tidspunkt af året, jeg planlægger næste lille december-tur!

NORDITALIEN

De sidste to år har turen gået til den norditalienske by, Milano. Et valg der måske ikke virker så oplagt i juletiden, men som i den grad har imponeret. For selv om Milano rummer alt fra gastronomiske specialiteter til enestående shopping - som efter min bedste overbevisning desuden er så vidtspændende, at der kan findes noget til enhver smag og enhver tegnebog, så er det alligevel specielt at lade turen finde sted i december måned, hvor Milanos gader bliver bragt til live i form af tusindvis af lyskilder. Et besøg værd - hvis du spørger mig! Jeg er dog lidt i tvivl om, hvor den næste julesvip-tur skal gå hen. Mine tanker er faldet lidt på London, men da min søde veninde & jeg, besøgte byen så sent som i sommers, grubler jeg lidt over, hvorvidt det er bedre at vente med at sætte fødderne på engelsk grund lidt endnu.

Måske nogle af jer sidder inde med anbefalsesværdige steder? I hvert fald modtages de med glæde ;o) Ellers var det alt for denne gang, god dag derude!

Likes

Comments

Jeg er dybt afhængig af musik - især hvis det er slagsen, der giver en god fornemmelse langt ind i rygmarven. De grå & triste regnvejrsdage har fyldt meget på det sidste, og for mit vedkommende giver det bare et boost at fyre noget lækkert musik på. Jeg vil i den forbindelse dele min lille liste fyldt med mine september favoritter, enjoy!

Likes

Comments

Sommeren er efterhånden ved at være slut, mens den travle hverdag indfinder sig. Med dette i baghovedet, er det svært ikke at tænke tilbage til de varme sommeraftener i idylliske omgivelser. Min sommerferie stod egentlig meget på arbejde, hvilket var et fint afbræk fra studiet, men selvfølgelig var en tur mod varmere himmelstrøg et must. Denne gang gik turen til Portugal sammen med min søde svigerfamilie, hvilket var en oplevelsesrig tur. Måske skal nogen af jer snart afsted? Eller betvivler den næste rejsedestination? I hvert fald kommer der en lille rejseguide til, hvad der er værd at vide, inden man smider de farverige klæder i kufferten!

EN INTERESSANT FORDELING
De første dage tilbragte vi i Lissabon. Ganske vist er det en ældre by, men med sin beundringsværdige kultur og historiske arkitektur, er den stemplet på listen over byer, der skal opleves! Vi boede på "Tesouro da Baixa by Shiadu", hvilket i den grad er et anbefalsesværdigt sted. Hotellet er placeret centralt samtidig med, det har sin helt egne charme. Lissabon byder på lidt af hvert, og den bedste måde at komme ind under huden på hovedstaden, er ved at slentre mellem de små brostensbelagte gader, der har en noget så gennemtrængende karakteristika. Hvis man ønsker at køle benene af, er det fordelagtigt at hoppe ind i en sporvogn - gerne 28'eren! På den måde kan man få en bid af byen og de mange skjulte perler, gennem et sporvognsvindue. Der er dog mange hyggelige småbyer i Portugal med hver deres karakter og efter fire nætter i Lissabon, valgte vi at pakke kufferten og leje en bil, så vi kunne drage videre. Næste destination var Ericeira. Her lagde vi vandreskoene på hylden, så vi kunne nyde en masse god mad og smukke solnedgange - byen er forresten perfekt, hvis man er god til at surfe, og hvis man som mig, aldrig har sat fødderne på et surfbræt, er der også rige muligheder for at lære det! Vi lejede et hus, der var placeret centralt, således det var indenfor den perfekte dagsturs-afstand at besøge to andre berømte byer, nemlig Sintra og Porto, som begge er på verdensarvslisten. En perfekt kombination af sightseeing og afslapning, som i den grad er en fordeling, jeg er vild med!
MAD & DRINKS

For portugiserne betyder bordets glæder meget. Den bedste måde at få et indblik i det, er ved at smage det - og det kan man roligt kaste sig ud i, for én ting er sikkert, nemlig at portugiserne altid bruger friske råvarer. Mange af retterne består nemlig af fisk & skaldyr, så hvis man er glad for det, er det noget af en gastronomisk oplevelse! Endnu bedre er det, hvis det bliver ledsaget af en god vin, hvilket de fleste restauranter & caféer tilbyder til en rimelig pris i forhold til Danmark. En anden forfriskning, som er værd at anbefale, er Sangria! Det er den ultimative sommerdrik, man næsten bliver nødt til at smage, når man er i Portugal eller Spanien. I tilfælde af den søde sult skulle melde sig, kan man finde den berømte kage "Pasteis de Nata" overalt! Den vælter ingen budgetter og smager lidt af risengrød toppet med kanel!

GODE RÅD

I Portugal bruger de Euro, hvilket er rimelig håndgribeligt, da de fleste kender det i forvejen. Dog er det en god idé at hæve en god slat hjemmefra, da de ikke tager imod kort særlig mange steder, samtidig med gebyret i automaterne er temmelig højt. Desuden er automaterne ikke altid lige lette at finde, men hvis I ønsker en trofast følgesvend, så gør jer den tjeneste, at sørge for, at I har internet i EU, så Google Maps er frit tilgængeligt. I et land med stejle små gader og markante niveauforskelle som Portugal, kan man nemlig hurtigt gå galt i byen! Det går desuden hånd i hånd med at leje en bil - især hvis man lige vil et smut forbi nogle af de outlets, der er placeret mellem byerne, hvor man hurtigt kan gøre sig en god handel. Det var alt for mit første blog-post, hehe. Jeg vil yde mit bedste for at komme med inspirerende indlæg i fremtiden - glade tanker herfra!

Likes

Comments