​Heeejsan bloggen. 

Jag har redan sen i fredagsnatt velat skriva detta inlägget men nu känner jag att de har gått för långt. Jag måste faktiskt få uttrycka mig helt ärligt nu. Ja jag vet att jag har gjort många dumma saker i mitt förra förhållande och efteråt också. Men ni kan inte bara klandra mig jag är också människa jag blir också sårad och inte bara han. Kan ni sluta se mig som skurken i detta när han är exakt likadan.. De finns något som kallas bakom stängd dörr. Jag visar när jag känner något & jag gjorde saker så människor kunde se. Men bakom den stängda dörren så gjort han en massa mot mig. som ingen såg. t.ex kunde där komma en kommentar '' nej de där kan du inte ha på dig din mage putar för mycket utåt '' Vi tjejer är extremt känsliga när de gäller sånna kommentarer. Men de va också bara en av sakerna.. bakom min rygg flörta han med en gemensam vän när han står o säger till mig '' du behöver inte oroa dig sluta va så svartis '' Jag är sjukt ledsen över det som hänt mellan oss. Jag står för allt jag gjort. 

Men ni måste sluta anklaga mig för att förstört hans egendom.. för de har jag inte. Jag kan seriöst med hand på mitt hjärtat och säga att de inte va jag. Så snälla kan vi få de ur världen nu. Att jag sen vet hur de gick till är ju en annan femma. 

Och ni som är hans vänner kan ju sluta gå o säga att jag e hora,bitch,psycho m.m för helt ärligt kommer ni långt med de?  om jag ska vara ärlig NEJ! ni gör tyvärr inte de. och det är sorligt att ni som människor som dessutom ska kallas vuxna nu går till mina vänner och snackar en massa om mig.. WTF. 

Men han har ändå slått rekordet för detta årets pinsamheter.. när han går o raggar på min bästavän mitt framför ögon på mig :) och sen står och skryter om att man rökt på.. denna killen ska vara 21.. i mina ögon är han fortfarande 15 :) 

Nu ska jag inte va negativ mera för jag kommer ingenstans med de, men vi kan väll börja med att sluta hata? 

#DELÄKERJAGLOVAROCHVÄR

Likes

Comments

Jag har svårt o sova om nätterna faktiskt. Ibland funderar jag allt för mycket vad jag vill med mitt liv och vad som är bäst för mig och ibland hänger de inte riktigt ihop. Ni tror säkert att handlar om honom.. Men efter i lördags så handlar bara allt om mig själv. Jag har inte tid och lägga energi på någon som skiter fullständigt i mig. En människa som en gång var hela min värld som idag aldrig igen kommer existera i mina ögon. Tyvärr. Jag tycker själv det är väldigt synd för under 11 månader så va han ändå en bra människa visa stunder. Men nu är det dags att jag själv lägger all fokus på mig själv eftersom jag måste göra vad som är bäst för mig o inte för alla andra. Även fast jag alltid varit den personen som sätter alla andra förre mig så är det dags vi pausar den delen av mig och lägger allt på mig. Vet ni igår fick jag tillbaka en del av mig själv jag träffade en vän jag inte varit vän med nu på nästan 11 månader. Och vet ni jag ville gråta av lycka när vi hade pratat o hängt en halv dag igår. Denna människan har betytt så mycket för mig en gång i tiden. Jag sårade personen något fruktansvärt mycket genom att ta killen som jag trodde skulle bli min framtid i från personen. Jag fick också veta att mycket av de mitt ex hade sagt till mig om personen inte ens va sant. WTF! och han säger att jag ljuger? well.

Iaf ibland så behöver man inte en människa som man trodde skulle älska en resten av sitt liv, För denna människan kastade bort mig allt för länge sen. Jag älskar mina vänner och jag skulle aldrig klarat de utan dem. De ringer skriver varje dag frågar hur jag mår, om jag vill ses, om jag behöver något. Människor som inte vill se mig sårad. Sen har vi de människorna som ser mig sårad. Men jag har lärt mig att de är okej att vara svag ibland. Livet skulle inte vara enkelt. Just nu tror jag inte på kärleken längre... jag kommer inte göra de på ett bra tag för jag gick för fort fram sist mina känslor han inte riktigt med. Men efter allt som hänt så mer jag ändå relativt bra, Jag kan skratta samtidigt som jag faktiskt har brutit ihop inombords. Jag kan le även när jag egentligen bara vill skrika o gråta. För idag är jag Stark o det kommer jag vara ett bra tag.

OBS! HATA INGEN, DET ÄR INTE VÄRT DET! #DETLÄKERJAGLOVAROCHSVÄR!

Likes

Comments

​Hejsan bloggen. 

Eftersom ni har hoppat på min ask och sagt att jag har gjort de ena o de andra mot R så tänkte jag förklara läget. Vi kan väll börja med att säga att jag har respekterat R något fruktansvärt mycket. Jag hade kunnat hänga ut honom på min blogg om allt han gjort mig. Men bakom stängd dörr så finns där mycket som ni inte vet. Men jag tänker tyvärr inte respektera honom längre. Jag har tappat all respekt för denna människan.. Efter vi gjort slut ( jag) så valde jag ändå att finnas där o bry mig om honom. Följde med honom till sjukhuset när han behövde mitt stöd m.m Jag fanns där för honom. För jag visste att han va sårad och jag med.. Jag skrev till honom att jag saknade honom och älskade honom. Alla våra bra minnen. Men shi längre. Ni som läst mitt inlägg om honom förstår att jag faktiskt har brytt mig om honom, Men nu ska vi komma till saken.

I lördes hamnade vi otippat på samma krog eftersom Linn vill att jag skulle hänga med henne ut så gjorde jag och Felicia detta (jag drack inte) jag körde den kvällen men jag vill ändå ut och ha kul med dem. Vi dansade o hade kul.. Men så fort där kom en kille i närheten av mig så valde jag att gå. Just för att respektera R men vet ni han går då o dansar intimt med en tjej, Och har man känslor kvar för en människa så förstår ni hur man reagerar. De blir helt svart i ögonen.. Så jag blev jävligt arg o ledsen. Jag orkar inte ens förklara hela kvällen men sen gick jag o mitt gäng o käkade för att sedan köra hem.. När vi väll kom hem somnade jag direkt. Och när jag vaknar på morgonen så får jag höra från Felicia att jag skulle bli polisanmäld.. WHAT.. tänkte jag. Jag skulle alltså bli polisanmäld för att jag skulle ha tagit i sönder hans bil.. och han hade tydligen bild på detta. Vilket är rent omöjligt. Eftersom jag inte ens befann mig där. Så nu väntar jag på att få ett polisbrev. Så snälla ni som anklagar mig för att jag är fitta mot R och inte respekterar honom de är ju han som inte respekterar mig. 

Jag vill nu bara Tacka Felicia, Linn, Rasmus, Filip, Chrizz för ni fanns där för mig i Lördes när allt annat var bajs. Vill även tacka alla andra som kom o krama mig som jag inte kände. 

OBS! HATA INGEN, DE HJÄLPER INTE. #Detläkerjaglovarochsvär!

Likes

Comments

​Frågor - Svar - Men behåll respekten.

1. Hur gammal är du?  Jag är 19år.

2. Vad jobbar du med? Just nu jobbar jag på ett Lssboende.

3. Vem är din närmsta vän? Rasmus, eller jag har inte bara en närmsta vän men just nu står vi rätt nära. Sen finns Felicia också.

4. Älskar du Ricke? Både ja & nej. Ja eftersom han har varit en stor del av mitt liv. & nej för att han lyckades också förstöra mig.

5. Vem smsa dig senast? Felicia.

6. Hur vinner man ditt hjärta? Just nu är de inte ens lönt o försöka för jag spyr på kärlek. Jag mår illa så fort jag kramar någon. 

7. Är du kär? Kanske. 

8. Kommer du någonsin vilja ha tillbaka Ricke?  De vet man aldrig inte just nu iaf. Tiden får bevisa. Men som de ser ut nu så kommer vi inte att hitta tillbaka till varandra för att vi har haft vårt i 11månader o de räckte.

9. Har Ricke någon ny? Har du någon ny? Jag vet inte om han har hittat någon ny, har han det well grattis till dem :) Nej jag har inte hittat någon ny & skulle jag gjort de skulle inte bloggen varit där jag skrev de.

10. Hur gammal är Ricke? 21

11. Vad ska du göra i helgen? Jobb & jobb & sova & träffa vänner.

12. Har du körkort? Yes.

13. kommer du starta en Youtube-kanal? Japp, ska bara redigera videos sen kommer dem upp.

15. Vad gör du när du är ledsen? Gråter mig själv till sömns eller är med vänner som alltid finns där.

16. Hur jobbade du bort känslorna för Ricke? Jag jobbade, var med vänner, funderade, gick hos en kurator & helt enkelt fick en ny lägenhet. Ny start på allt. ( Nä jag ska inte flytta ihop med någon )

17. Hatar du Ricke? Absolut inte. Bara väldigt arg på honom just nu.

19. Snackar du med Rickes kompisar? Snackar med två av hans vänner pga de också bryr sig om mig. 

21. Ångrar du något du gjort i ditt liv? Där finns mycket jag ångrar men har också lärt mig att man inte ska ångra saker för allt händer av en anledning.

22. vad är din dröm? Att bli antingen målare eller usk. 

23. bor du ensam? Inte just nu men snart gör jag.

24. När hade du sex senast? 1 månad sen

25. Vem pussa du senast? R.

26. om du fick välja vem du ville att gifta dig imorgon med vem skulle de vara ( ingen kändis)?  Rasmus alla dagar i veckan.

27. När grät du senast? Jadu de var nog snart en vecka sen.

28. Finns där någon kille som tycker om dig? Alla tycker om mig.


Likes

Comments

Hejsan hoppsan. Först o främst vill jag tack för alla underbara meddelande jag fått i pm. Idag mår jag bättre och jag har insett att vi inte va menade för varandra. Vi lever varsitt liv nu han sitt o jag mitt. Jag mår helt okej i mitt liv, vad mer behöver man när man har sina vänner som ställer upp för en när allt annat är på botten. Efter hela denna proceduren så har jag lärt mig massor. Jag tänker blogga då och då mer för att jag vill har någonstans o skriva ibland. Och sålänge jag inte har energin till att redigera en massa videos får jag skriva på bloggen. Ikväll kommer där upp en frågestund frågor jag har fått i pm/snap/ask. Jag ska försöka hinna svara på alla innan jag ska iväg. Ikväll händer där jätte mycket.. eller ja hela min helg. och jag ska få tillbringa min helg med vänner jag älskar.

Vi hörs sen.

Likes

Comments

View tracker

​Hejsan hoppsan! 

Den 20onde börjar jag med mitt nya samarbete. De innebär också att min blogg kommer att stängas ner helt. Och ni kommer att hitta på på yt. Mer än såhär får ni inte veta nu. På tisdag kommer jag ut med resterande av informationen. 

Glöm inte och köpa biljett till Insparken på Slakt den 7 Oktober. Så ses vi där. 


- PUSS

Likes

Comments

Helloj!

Idag ska jag testa något helt nytt för både mig & bloggen jag ska vlogga min dag. Ni ska alltså få följa med mig på min dag istället för att bloggen bara ska bestå av en massa text och bilder så ska jag göra lite videos också. Just nu sitter jag i soffan och ska strax starta kamran för att börja vlogga. För 10 minuter sen knacka de på vår lägenhetsdörr och jag sprang upp. Det var en hantverkare som skulle fixa något med elen så jag hade inget internet på hela 30 min eller någon el. Nu väntar jag bara på att Felicia ska vakna så vi kan dra en sväng till Lund jag tänkte handla någon ny tröja & Felicia skulle handla glass. Lovar dock inte att vloggen kommer upp idag kan vara att den kommer upp imorgon eftersom jag måste sitta och redigera den. Och Ricke måste fixa ett program till min dator så jag kan fixa det eftersom jag smart nog har raderat imovie från min dator. Japp, jag lyckas med det mesta.

Vi hörs senare!

Lite inspo. 


Likes

Comments

Min onsdag började med mat med Felicia, efter de stack vi på en massa ärende. Jag fick äntligen tummen ur röven och beställde klippning.
När jag hade lämnat Felicia åket jag och Ricke ut till hans mamma & hämtade lite saker. Sedan en snabbis in till mina föräldrar o hämta kakor. Mammas kakor är nog de bästa som finns. Nu har vi ätit kollat på idol & ska ut på Pokémon jakt med en kompis.

Oxox Sam
❤️

Likes

Comments

​Hejsan! 

Idag satt jag och funderade om jag skulle radera min blogg. Efter funderat lite så bestämde jag mig istället för att blogga. Jag ska göra några ändringar mer bilder m.m, Jag ska ut senare idag och försöka få till några bilder ska få med mig en kompis ut så vi kan ta lite bilder. Jag ska försöka fixa min header ikväll samt min design för jag har tröttnat extremt mycket på den. Jag ska försöka fixa lite vloggar till bloggen också. Jag har lite planer på gång, mer av detta får ni ta del av ikväll när jag vet exakt hur min blogg ska se ut. 

Kram Sam.

Likes

Comments

​Tjo hopp! 

Idag mår jag ingenting faktiskt, Allt är inte bra & allt är inte dåligt heller. Om en timme ska jag ut och gå min andra promenad för dagen. Jag ska på utbildning för jobbet jag hoppas de går fort idag för sen ska jag träffa en vän och bara mysa lite jag behöver träffa lite människor idag.

Ni vet när man hör människor säga gör så eller du måste tänka på detta & man faktiskt blir ledsen men ler och bara '' ja de har du rätt i '' Idag börjar jag min resa på något som flera i min närhet sagt att jag ska göra. Men mest av allt så kommer jag göra de för min skull. 

Sen när de kommer till mina känslor så vet jag inte längre var dem är om jag hade fått välja själv hade jag låst in mig själv & kommit ut när jag vet vad jag velat. Nu ska jag sminka mig och sen ska jag iväg. 

Puusss!

Likes

Comments