MIIRA NORPPA
Header

OUTFIT

Paita - GinaTricot / Housut - GinaTricot / Takki - BooHoo / Kengät - Vagabond / Laukku - Vintage Mulberry

Hei! Tämä viikko on taas lähtenyt kiireellä käyntiin. Näin pitkästä aikaa ystävää vuosien takaa. Viime kerrasta oli valehtelematta kulunut yli kolme vuotta ja taisimme asua Joensuussa vielä silloin. Vaikka vuodet ovat vierineet ja vieneet meitä eteenpäin, niin heti nähdessämme tuntui ettei viime kerrasta olisi niin pitkää aikaa. Toivottavasti nähdään nyt useammin, kun kerran kolmessa vuodessa! Menin eilen iltavuoroon ja ennen töitä kerkesimme käydä kaupungilla lounaan merkeissä ja myös kuvaamassa yllä olevat asukuvat! Kävin myös eilen ostamassa nämä samettisen näköiset legginsit GinaTricotista. Mietin pitkään tämän sekä mustan värin välillä ja voi olla että pitää vielä käydä kotiuttamassa kyseiset housut mustana, kun ovat vielä super mukavatkin.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

PHOTOGRAPHY

Heippa! Viikonloppu kului iloisissa merkeissä, sillä vanhempani ja kummitätini tulivat pitkään odotetulle vierailulle. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, viime kerrasta kun oli jo ehtinyt vierähtää useampi kuukausi. Kävimme kaupungilla syömässä, testailemassa eri kahviloita sekä istuimme iltaa meillä kotona kokkaillen ja Sohvaperunoita katsoen. Tänään oli kuitenkin jälleen jäähyväisten aika ja toivotettuamme vieraillemme hyvää kotimatkaa päätimme suunnata luonnon helmaan. Olin joskus törmännyt Instagrammissa muutamaan kuvaan Koitelinkoskesta. Koska ulkona paistoi kerrankin aurinko, suuntasimme automme nokan kohti Kiiminkiä missä kyseinen koski sijaitsee. Luonnossa liikkuminen ja raikkaan ilman hengittäminen teki kyllä hyvää, eikä maisemissakaan ollut mitään valittamista. Eiköhän uni tule tänään heti, kun pistän pään tyynyyn. Mukavaa sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa!

Likes

Comments

PHOTOGRAPHY

Heippa! Tässä vielä muutama sunnuntaina napattu kuva. Mustavalkoisissa kuvissa on aina oma tunnelmansa, Oli tarkoitus käydä kuvaamassa tänäänkin, mutta luontoäiti kaatoi vettä niskaan siinämäärin, ettei liiemmin tehnyt mieli lähteä ulos kameran kanssa heilumaan. No meni se ilta mukavasti sisätiloissakin, sillä saimme onneksemme kylään yllätysvieraan Joensuusta!

Likes

Comments

OUTFIT, FASHION

Takki - Zara / Paita - HM / Housut - Zara / Kenkät - Vagabond / Laukku - Louis Vuitton / Korvikset - HM / Hattu - Poikaystävän

Hei! Sunnuntaina oli pitkästä aikaa kaunis syyssää. Auringonsäteiden virkistämänä päätin lähteä ottaamaan muutaman kuvan. Vaatekaapistani löytyy enimmäkseen mustavalkoista, mutta nyt päätin heittää päälleni juuri HM:ltä ostamani punaisen neuleen. Yleisesti suosin klassista ja ajatonta tyyliä ja niin tein eilenkin. Laitan vielä myöhemmin muutaman mustavalkoisen kuvan sunnuntailta.

Likes

Comments

MY INSTAGRAM @miiralinnea