Alltså nej. Hur kallt får det egentligen bli? Att jobba natt och sedan behöva gå hem som tar cirka 45 minuter är redan nog jobbigt som det är, men att det sen ska vara svinigt kallt ute gör ju absolut inte saken bättre. Alltså det gjorde så ont i mina ben, mina kinder, min näsa och mina fingrar. Fick ringa taxi efter halva vägen, jag gav upp. Fanns inte en chans att jag tagit mig hem annars, haha.

Nu vid 04:30 ställde jag mig och laga mat, både för att äta och för att göra matlåda. Nu blir det en snabb dusch, och sedan sova, för om 11 timmar är det dags för nattjobb igen.

Godnatt från mig, och Godmorgon till er!

Likes

Comments

Borttappat bankkort, en vänsterarm som jag knappt kan röra, ont i magen av allt chips jag åt imorse och en tung huvudvärk från allt vin igårkväll. Så inleder jag mitt nya år. Välkommen 2017! Hoppas er start på det nya året har börjat något bättre, haha.

Utöver det så hade jag en bra kväll med riktigt fina människor. Fick oerhört god förrätt, varmrätt och efterrätt, plus en massa goda viner på det.

Likes

Comments

Jag har vaknat på fel sida idag. Jag är lättirriterad på allt, känner mig nedstämd och allt känns bara skit just nu. Det känns "jättekul" att jobba natt här på Max ikväll, när humöret sviktar. Jag bara längtar tills den här dagen är över. Låt tiden gå fort.

Likes

Comments

Inatt har jag jobbat vid Black Jack bordet på Plaza, det gick riktigt bra och mitt netto säger provision, haha. Imorse tog det i lite när jag skulle kliva upp för ett personalmöte som vi på Cherry haft på Plaza. Riktigt bra möte som vi fått en massa rolig information på om nästa år, älskar personalmöten!

Kom hem för bara en liten stund sen, har tillsammans med Anton städat, diskat och nu lagat mat. Så nu ska jag till att äta innan jag ska iväg och träffa och fika med dom andra från Cherrypersonalen.

Likes

Comments

Jag tänker faktiskt låta bilderna tala det mesta för sig själva. En grym kväll med grymma vänner som bjöd rejält på sig själv! Maxare är dom bästa!

Likes

Comments

Startade dagen med att åka iväg till Frösö Park på Quality hotel tillsammans med Anton. Antons bror Alex jobbar på hotellet, och bjöd oss på supergod brunch. Det var verkligen hur mysigt som helst där. Har faktiskt inte varit där tidigare, men från och med idag kommer jag gärna åka dit oftare!

Edit: med "BJÖD" menar jag inte att han personligen bjöd oss, utan han tog hand om oss, och vi betalade självklart för det själva.

Vi kom hem för bara en liten stund sedan. Jag är helt slut, och funderar på att ta en liten powernap, för inatt jobbar jag natt, och att vara någorlunda utvilad hade ju inte suttit helt fel.

Likes

Comments

Här ser ni några få foton från en riktigt bra, men en aning spårad kväll. Jag har inte haft så kul på länge, som jag hade igår. Vi började dagen med personalmöte med prisutdelning, sedan julbord och efter det så fortsatte festen hemma hos chefen, och det var väl där det började spåra ur! Det var fruktansvärt roligt, underbart sällskap, mycket gott att både dricka och äta. Hur mysigt som helst!

Däremot idag när jag skulle kliva upp för att jobba kan jag ju säga att sängen drog i mig lite extra. Alltså allting bara snurrade. Gawsh vad bakis jag var. Så början av jobbdagen var ganska kämpig, eller ja, snarare hela dagen, för jag har gått och blivit sjuk, yeey.

Imorgon kommer ett flertal mer bilder från denna kväll upp. Min dator har valt att inte sammarbeta med mig nu ikväll, så jag tänker ge upp och försöka göra en tidig natt. Jag ger mig på bilderna med ny energi imorgon!

Likes

Comments

Förutom att vi firade vår 1-årsdag igår så hände faktiskt något mer stort. I oktober var jag iväg till Stockholm på en utbildning, nämligen ledarskapsutbildning i 3 dagar, och denna utbildning blev jag skickad på utav mitt jobb. Jag var alltså ner på en så kallad "Maxskola".

Igår gällde det. Jag satt med ett skriftligt prov i en och en halv timme, gick sedan ner och jobbade i någon timme och fick därefter ha en muntlig genomgång där jag skummade igenom provet, tillsammans med distriktschefen och restaurangchefen. Och tillsist säger dom att från och med idag får jag si och så mycket mer i lön, och kan gå och byta om till de nya kläderna. Så från och med igår står det kökschef på min skjorta, jag bär svarta byxor och en grå mössa!

Så nu under en period kommer jag fortsätta gå bredvid min assistent Anders som trainee, innan jag eventuellt går upp som restaurangchefsassistent jag med, om jag har den potential som dom söker.

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från jobbet väntade underbart god middag på mig. Anton hade fixat rullader, hasselbackspotatis, rödvinssås, sallad, vitlöksbröd och vin. Maten var fantastisk och likaså vinet. Idag firar vi nämligen vår 1-årsdag, och jag känner mig så lyckligt lottad som har honom vid min sida, och har haft det under det senaste året!

Nu sitter vi med ansiktsmask, ska snart duscha, och efter det blir det någon bra film med lite smått och gott. Övermysig kväll.

Likes

Comments

Efter att jag var klar med färgningen hos Ida mötte jag upp Tessen, och tillsammans gick vi på Pause och fika. Så söt som hon är hade hon med sig en present, och jag är supernöjd med innehållet! Det var ett par örhängen från Snö, och självklart kommer bild upp på dom senare!

Som ni ser blev det ingen stor förändring på håret. Jag blev snäppet mörkare bara. Den drastiska förändringen får jag ta under nästa år, haha!

Nu senare på kvällen har jag tagit en kort oväntad powernap och försökt plugga i massor. Imorgon har jag ett superviktigt prov, som jag absolut inte vill misslyckas med, så snart gör jag natt.

Likes

Comments