View tracker

Startade helgen med ett träningspass det blev 30 minuters crosstrainer.. Kämpade in i det sista ska jag säga.. Känner mig även extra duktig med tanke på att jag hade cyklat till och från jobbet åh direkt efter jag kom hem drog jag till gymmet 👊 nu sitter jag och ritar i min målar bok.  Köpte ju en på akademibokhandeln Mindfulness bok.  Riktigt rolig sysselsättning. ☺️ jag har även haft sådan sjuk känsla i kroppen att mensen ska komma typ hela tiden men hittills har den inte kommit. 3 dagar över tiden..  Men den kommer nog snart.  Kommer iallafall inte bli IVF denna menscykel om jag har tur nästa.. Men har fortfarande inte hört något från Huddinge så får väll hålla ut några veckor till. Den tiden ska spendera med träning och egentid 💕

Nu blir de middag med min stora kärlek

Trevlig fredag

Likes

Comments

Idag är det en veckan sedan jag ringde reproduktionsmedicin för att höra angående IVF start nr 2 hittills har jag inte hört något men kan tänka mig att det kanske iallafall tar någon/några veckor till innan vi hör något pga av mina låga äggreserver och att ena äggstocken ligger i buken så kan man ju hoppas att dom planerar in i minsta detalj angående äggplock nr 2. Även om äggplocket i buken inte var så enormt jobbigt så är det ändå en anspänning.  Kanske att dom kommer fram till att öka dosen på sprutorna ännu mer så att äggstock nr2 kan få jobba mer och förhoppningsvis bilda fler äggblåsor med ägg i.  Vid förra plockat var det ju många blåsor men enbart 1 liten rackare som hittade ut och blev befruktad.

Jag hoppas verkligen att vi får ett brev eller telefonsamtal närmsta veckan / månaden för nu är jag ju frisk.. Tränar och back in action,  redo att ta i tur med alla biverkningar som kan tänkas komma påköpet. 

Hoppas på att vi får köra igång här under kommande våren ❤️

Likes

Comments

Vi invigde helgen med ett fredagspass på gymmet innan vi åkte hem för lite fredagsmys. I lördags åkte jag till badhuset med min svägerska och brorsson det var väldigt roligt och lilleman älskade att bada. På kvällen åt jag och sambon god mat och kollade på gladiatorerna.  Idag har vi varit i Farsta och fikat sedan kom även min mamma dit så blev en fika till=)  jag drack enbart kaffe med mjölk. Det blev även shopping.. Jag fick ett par nya träningsbyxor av sambon eftersom jag nu tränar varje dag så hinner jag inte alltid tvätta upp byxorna så är bra att ha något par till att byta med under tiden dom andra tvättas. Jag fick även nya stövlar av min mamma.  Så man kan väll säga att det var en Johanna dag. 😊

Det går även enormt trögt med min viktminskning vågen visar positivt men jag känner mig så himla tjock och den känslan är hemsk.  Därför har jag nu bestämt mig för att ta bort alla kolhydrater och onödigt socker. Jag vill ha en så bra kroppsform och hälsa som det bara går inför IVF försök nr 2 när det nu blir.  Jag känner mig mer motiverad nu än jag någonsin sin gjort tror jag, iallafall intalar jag mig det. 

Har även satt upp mål för 2017-18 små steg som ska utföras och klaras av innan iallafall 2018 är över.  Jag tror på långsiktiga mål annars blir det svårt åtminstone för mig. 

Likes

Comments

Äntligen fredag!  Tänkt att man kan längta så mycket under veckan mot helgen fast veckan inte varit direkt jobbig, men någonstans behöver man ändå vila. I eftermiddag ska jag åka och träna då de inte blev av igår för tröttheten slog till efter jobbet och höll i sig hela kvällen... Känner någonstans att det är ju då jag borde gå och träna men jag är helt slut så jag skulle bara bli arg,  irriterad och små ledsen och då orkar man inte träna.  Jag ska även försöka träna imorgon på förmiddagen.. Jag är nämligen sugen på att testa något gympa pass och det är ju nästan bäst på morgonen. 

Dags att göra sig ordning för arbete. 
Ha en härlig fredag.

Likes

Comments

Känner att det går några dagar mellan gångerna jag skriver och det beror på att jag inte har något att egentligen skriva om som jag känner wow detta vill jag förmedla i bloggen.  Är det något som ni läsare skulle vilja veta,  kan vara vad som helst mellan himmel och jord. Kanske något i bloggen ni saknar som ni vill att jag ska skriva om eller berätta? Frågade angående IVF/relation?  Om mig?  Ja allt!  Ordet är fritt☺️

Likes

Comments

Vilken helg detta har varit. Jag har hunnit umgås med en kompis jag inte träffat på drygt ett år, vilket var jätteroligt. Vi körde middag och utekväll hos oss, så roligt. Med tanke på allt som varit sista tiden så kändes det skönt att bara få vara wild and crazy! 😊  i går så var jag i stan och åt lunch och fikade med min lillasyster och hennes mamma..  Hann även träffa min pappa en snabbis. Idag har jag och sambon bara slappat.. Legat i soffan kollat på film och körde en vända i centrum. 
Jag har även funderat mycket på IVF 2 och känner att jag skulle kunna börja imorgon bara jag fick.  Jag har slutat äta penicillin och ja mår så mycket bättre.  Ska faktiskt ta och slå dom ännu en pling imorgon för nu borde dom ha öppet som vanligt kan man hoppas.  Känner inte för att vänta typ 6 månader till.  Nu ska jag ta ett bad ☺️

Likes

Comments

Jaha så var det vinter i sthlm igen.  Vaknade upp imorse till sådant vinterlandskap, visst är det mysigt med snö speciellt precis när den första snön kommit och det ligger fint på träden och marken men jag måste ändå säga att hur mysigt jag än tycker att det är med snö så börjar jag tröttna lite.. Tyvärr kan ju snön komma ytligare några fler månader framöver.  I förrgår och igår kunde jag cykla till jobbet..  Idag vågade jag inte ens försöka, utan tog det kommunala färdmedelet.  Men blir en förhoppningsvis skön promenad hem.  Är tidigt på jobbet idag eftersom jag tog bussen så sitter ner i soffan med en kopp te och laddar batterierna inför stormen. 😊

Likes

Comments

Tänkte att jag innan jag glömmer bort det ska önska alla mina läsare ett gott nytt år!🎆 Om jag ska se tillbaka på året som har gått så kan jag nämna det med olika ordval som glädje, förhoppning, förväntan, besvikelse och tårar. Att ständigt försöka månad efter månad att bli gravid blev en enorm psykisk påfrestning, med många konstanta läkarbesök och provtagningar. När vi efter sommaren äntligen fick våran kallelse till Huddinge sjukhus för ett första besök inför IVF blev vi så lyckliga att vi bara ville börja på en gång.. Vilket vi  ju fick göra också..  Det enda som behövdes va vänta in rätt cykel i mensen.  IVF behandlingen gick jättebra förutom att biverkningarna tog hårt på mig till och med mer än jag hade trott. Sedan blev det en evighets väntan inför graviditetstest.  Tyvärr lyckades vi inte ock jag drabbades av inflammation och  låg inne på sjukhus.
Trots allt vi varit med om är jag så tacksam att vi kom så långt som vi gjorde..💕 2017 ska bli bättre ☺️

Längtar tills IVF 2 trots biverkningar osv. 

Lite flummigt inlägg men önskar er alla ett gott nytt år, med massa drömmar som förhoppningsvis ska uppfyllas..

Jag starta min resa mot drömmen efter helgen.. I form av träning,  bra kost och förberedelse inför IVF 2
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Har precis ringt reproduktionsmedicin för att berätta läget efter våran IVF.  Jag frågade även henne när ungefär man kan göra en ny IVF och jag berättade att läkaren hade sagt att vi iallafall skulle vänta en mens vilket innebär i såfall runt februari månad. Kvinnan i receptionen sa att hon skulle göra en anteckning i min journal så får vi hoppas att läkaren hör av sig via telefon eller brev hem.  Som sagt är man ju lovade 3 kostnadsfria IVF försök så kan ju iallafall hålla tummarna på att vi får börja så snart det bara går.  Jag vet inte hur ett andra försök går till.. Alltså om man måste vänta lika länge som inför det första besöket eller om dom bara kontaktar oss via telefon / brev när vi kan köra igång.
Jag kommer iallafall under tiden försöka fokusera på mig själv vad gäller kost och träning,  med start den 2 januari 🙏

Likes

Comments

Nu efter jul har jag bestämt mig för att ta tag i vikten igen. Jag har nu haft några jobbiga dagar både innan, under och efter IVF, dagar som har gått ut på att äta.. Äta så mycket som de bara går. Jag äcklas av tanken när jag tänker på det, men de är inget jag kunnat göra något åt just där och då. Åh nu under jul och att IVF inte lyckades så har jag bara tjockat i mig godis samtidigt som jag har något sjukt behov av att konstant väga mig fast jag egentligen inte bryr mej just nu.

Jag har bestämt mig för att 2017 ska bli mitt år.. Vid ett senare tillfälle ska jag skriva ett inlägg med hur jag ska göra för att förhoppningsvis lyckas.  Jag kommer göra på mitt sätt.. Sedan får folk absolut komma med tips och råd.. Men jag kommer utgå från mig själv och gå min egen väg. 

Trevlig kväll 💕

Likes

Comments