View tracker

I torsdags när jag vaknade upptäckte jag att min mobil inte hade laddat.. Tänkte inte mer på det mer än att kanske min laddare hade gått sönder. Väl på jobbet laddade jag med våra laddare vi har där och mobilen vägrade ladda ens med den.  Skrev till sambon i panik att jag måste ha ny mobil inför fredag med tanke på att vi skulle spendera halva dagen där.  Som tur är har jag världens bästa sambo som sa att vi skulle fixa det under kvällen och sagt å gjort åkte vi till Farsta och vi hittade en mobil till mig som min sambo köpte.  Och direkt släppte paniken inför att vara mobil lös på sjukhuset. Min sambo vägrade köpa en iphone med argumentet "dom går alltid sönder"  så det blev en Sony Xperia Xa Lime Gold och jag är jättenöjd.  😊 jag har verkligen den bästa sambon💖💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag var det dags för äggplock, vi åkte in till Huddinge vid 8 tiden och var på plats runt 8:30 väll in fick vi sitta och vänta lite i väntrummet. När det väll blev våran tur så fick vi komma in på ett rum där våran läkare och sköterska var på plats plus läkaren som skulle göra ingreppet via buken. Innan i bilen hade jag tagit den lugnande tablettet så jag var relativt avslappnad. Dom började med att sätta infart på mig vilket var lite problematisk så tillslut kom dom upp från narkosen och satte i armen på mig och då gick det kanon.  När de väll var dags att börja fick jag smärtstillande i nålen i armen så jag blev lite lullig,  dom fyllde även på den vid ett tillfälle. Dom började med att göra ingreppet i buken dom stack in en nål och skulle börja tömma dock så fanns det inget där utan alla dom blåsorna som fanns där kom dom inte åt, och dom vågade inte sticka så mycket länge in pga att min mjälte ligger precis bredvid och dom ville inte riskera något.  Sedan så gjorde dom ingreppet vaginalt och då började dom med en smärtstillande spruta i underlivet sedan så stoppade dom in ett plaströr och började suga ut och då kom det ut 1ägg sedan fanns det inte så mycket mer att hämta, självklart känns det lite tråkigt men vi håller våra tummar och hoppas på vårat så kallade guldägg!  Efteråt fick vi sitta kvar en stund och jag låg på en säng och vilade,  vi fick även ett varsitt glas saft.  Jag är verkligen så stolt över mig själv så rädd som jag varit sedan igår och i morse.  Just nu ligger jag hemma i soffan och tar det lugnt och kollar på beck. Jag har lite ont i nedre delen av magen känns verkligen att dom har varit inne genom underlivet och rotat runt. 

Nu är detta över och vi hoppas på det bästa,  annars blir det nya tag efter jul så fort ork finns.  Dock blir det ju att vi måste göra om behandlingen pga att det inte blev några ägg till frysen. 

Nu håller vi tummarna och hoppas över helgen🙏💕

Likes

Comments

View tracker

Just nu gör vi oss redo för att åka in till Huddinge,  idag är det ju den stora dagen. Jag vaknade runt halv 6 och kunde inte somna om plus att jag varit så sjukt nervös hela dagen igår men idag känner jag mig lite lugnare.  I bilen ska jag ta min tablett sedan är de bara att slappna av oss ta det som det kommer.  Jag hoppas verkligen att det blir många ägg 😊

Önskar alla en härlig fredag!

Likes

Comments

Då var Ovitrellen intagen och måste säga att det var en lätt sak att ta speciellt jämfört med Menopur sprutorna.👌 nu är alla mediciner tagna och det är bara att vänta (längta) tills fredag! Just nu känns det väldigt bra trots att jag har tankarna på lite annat håll.. men kan tänka mig att panik-Johanna kommer fram under morgon dagen och på fredag morgon.. om jag ens lyckas somna imorgon så är jag glad. Tack snälla säger jag bara för lugnande tabletten jag fick av sköterskan! Antar att mitt sista inlägg blir imorgon för lär knappast orka blogga förens tidigast Lördag.. men man vet aldrig.. kanske blir en kort uppdatering på fredagkväll.

Nu ska jag lägga mig till rätt i sängen och försöka sova.. ska upp 5 imorgon bitti.

Likes

Comments

Läkarbesöket idag gick kanon! Och jag ska ta min ovitrelle spruta vid 22 tiden och nässprayen tog jag vid 18:00. Jag gick igenom hela ingreppet med läkarna idag.. jag åkte själv eftersom min sambo va tvungen att jobba.. lite jobbigt var det och jag blev lite ledsen men men bra läkare och sköterskor ska det nog gå kanon plus att jag ju så klart har min sambo med mig. Sköterskan gav mig även en tablett Stesolid som jag ska ta 1/2 - 1 timme innan vi ska vara på sjukhuset. Jag är väldigt rädd på grund av alla mina sjukhus vistelser genom åren.. men jag känner mig ändå trygg och jag är på ett säkert ställe. Dom berättade även att jag kommer få en infart i armen som dom kommer ge smärtlindring i så att jag "försvinner" ett tag plus att dom kommer bedöva i vad jag förstod det som i ryggslutet.

Dom kommer först göra äggplock via buken och sedan kommer dom göra vaginalt äggplock

Ska bli skönt när detta är över! 🙏💕

Hoppas jag kommer kunna sova inatt eller iallafall natten till fredag😬

Likes

Comments

Jag känner mig så pirrig i hela kroppen och förväntansfull.. läkarbesöket igår gick över förväntan.. vilket i för sig läkaren sagt att detta ska vi se till att ni får hjälp med.😊 vid 13 tiden ringde dom och sa att jag ska vara på plats vid 13:00 idag för att en specialist från gyn ska komma och titta på mig och ge ett utlåtande ang ev avancerat äggplock.. vilket min läkare berättade att det går så klart och de ska inte vara några problem. Känns så skönt att min läkare känner sig så säker och verkligen är villig att göra allt som går för att vi ska få en bebis💕

På fredag är de preliminärt äggplock.. själva "normala" äggplocket känner jag mig inte så speciellt rädd för.. då blir jag nog lite mer orolig ang äggplocket genom buken!

Men jag kommer släppa helt mitt extrema kontrollbehov (eller försöka) och lita (vilket jag gör) helt på läkarna och deras expertis att klara det dom vill utföra på mig!

Sambon kommer vara med på äggplock så klart, och jag har sagt att han ska hålla mig i handen hela tiden😉🙂

Uppdatering kommer ikväll!

Önskar alla en bra dag! :)

Likes

Comments

Idag var jag igen på reproduktion och där blev det VUL och mätning av äggstockarna och dom är nu mellan 14-15mm på väster sida och den på höger är inte mycket att hurra för men ev att dom kan få något enstaka ägg därifrån.. dock så ligger min vänstra äggstock väldigt långt upp pga alla mina bukoperationer så ägg där ifrån kommer inte kunna plockas normalt.. utan det kommer att göras via buken! Jag vet det låter jäkligt läskigt.. någon annan som gjort äggplock på det viset? Från höger äggstock kommer äggplock ske på normalt sätt.
Imorgon ska jag tillbaka till Huddinge får då kommer det en specialist inom gynekologi och kollar på mig.. så kommer han/hon berätta hur det kommer gå till.. preliminärt äggplock är redan på fredag! Jag känner mig trots dessa små "problem" väldigt förväntansfull..
Och bara hoppas att det nu går vägen!!

Om någon som läser min blogg också gjort äggplock via buken får ni gärna berätta lite om det! 💕

Likes

Comments

Imorse hade jag läkarbesök på reproduktion klockan 9 för att kolla hur äggblåsorna har utvecklas.. ett läkarbesök jag känt mig väldigt väldigt trygg med och har gått med tanken att fan det här kommer ju gå kanon!! Varpå jag säger till min sambo att "jag klarar mig själv" väll på plats så utförs ett VUL  och det var väll inte världens bästa syn.. min äggblåsa har enbart växt tills på en bredd av 12mm! Känslan som uppstod inom mej kan enbart beskrivas med order misslyckande! Läkaren tröstade med att växer den bara lite till så kan dom komma in med en nål och plocka ut det som behövs.. vilket kändes skönt men självklart kommer det ju miljoner tankar i skallen då jag även åkte dit själv och lämnade kliniken själv. Annars var det som vanligt det fick snurras lite för att ens hitta den andra äggstocken!

Dom tog även ett blodprov och det ringde dom om under dagen och det såg bara bra ut!


Nu hoppas vi att lite vilande och fortsatt medicinering ska göra susen.. på Tisdag klockan 9 blir det ett nytt VUL och då jäklar ska det ha hänt något..

Efter VULet idag så började jag känns som mensvärk äggstocken.. likt ägglossnings smärta..
Hoppas hoppas hoppas att det är ägget som växer!
Vet inte vad jag gör om detta inte heller fungerar!

Känns bara som att min kropp jävlas med mig konstant!

Kommer vi någonsin få uppleva lyckan?!


Som ni förstår är det många tankar i mitt huvud.. men nu ska jag unna mig fredagsmys sedan blir det sprutan och en film ❤️

Önskar alla en bra fredagkväll
⭐️

Likes

Comments

Var på gymmet idag med min sambo körde 30 minuter på crosstrainern, kändes skönt att komma igång igen efter jag varit sjuk samt inte haft så mycket ork i kroppen med tanke på medicinerna.. och självklart ska man ta de lugnt och lyssna på sin kropp! Jag har ju känt mig konstig i kroppen några dagar och detta träningspass gjorde inte saken bättre, precis när ja var klar med mitt pass så bara känner jag hur det snurrar till och jag var tvungen och sätta mig ner på golvet för de kändes verkligen som att jag där och då skulle ramla ihop vilket är min skräck om jag skulle svimma plattfall på golvet. Efter en liten stunds vila och en dusch plus en mikro vila innan vi skulle lämna gymmet för å handla middag så kändes de faktiskt bättre. Väll hemma så åt vi middag och kollade på Terminator på Netflix.. lugn och skön avslutning på en lugn och skön dag 😊

Nu ska jag sova 🌙⭐️

Likes

Comments

Jag har i några dagar till och från känt mig yr i huvudet oftast har det kommit i samband med att jag tagit min spruta men idag har jag känt mig mig yr i stort sett hela förmiddagen, blir lite fundersam på vad det kan vara men förhoppningsvis försvinner det inom kort.. kan ju så klart vara biverkning av sprutan jag tar varje kväll men känns som dessa biverkningar borde ha släppt nu. Jag känner mig egentligen inte direkt orolig utan är mest fundersam på denna olösliga symptom då jag inte brukar blir yr direkt och speciellt när jag mest vilat på soffan. Imorgon ska jag jobba igen vilket känns skönt känner mig pigg och redo att möta världen 💪

Likes

Comments