herregud vad veckorna går.. jah är mest inne på instagram så vill ni följa våran resa klicka in dit. Så här bra som jag mått med nässpray har jag aldrig gjort! Och sprutorna känner jag mer med. Vet inte om d är inbildning men det känns bra. På måndag är det ul igen och bokning för ÄP! Vi hoppas på att det går vägen denna gång.. annars kommer jag ännu en vinter stänga in mig och komma fram i vår med alla blommor! Det sjuka är att jag skulle kunna sticka mig livet ut om jag visste att det tillslut gav oss ett hjärta!💖  Uppdatering på måndag kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag inne på min första vecka med synarela och det har gått jättebra😊 Första dagen hade jag lätt huvudvärk men inget alls mot dem tidigare gångerna. Jag börjar även få lätt mensvärk och tror att en blödning snart är på gång. 🙏 hoppas! På torsdag ska jag tillbaka till sjukhuset för att göra ett nedreglerings ultraljud för att se att kroppen är nollställd.. Förhoppningsvis ser allt bra ut och jag kan få start datum för att börja med sprutorna. Jag hoppas även att dom fått ett datum för äggplock eller iallfall att dom börjat med planeringen av ÄP! Med tanke på att dom gör mina äggplock även via buken så krävs d lite mer planering då en specialist inom fosterdiagnostik gör ingreppet.

Ska bli spännnade se vad som händer.. med tanke på att jag redan hade en äggblåsa på den äggstocken plus att äggstocken hade flyttat på sig så hoppas jag att nu ingreppet via buken går bättre så dom kommer åt där och förhoppningsvis får ett ägg därifrån och kanske ett ägg vaginalt det vore guldvärt. Annars är vi tacksamma för det enda lilla ägg som ev kommer ploppa ut.

Jag tänker inte ställa in mig på något alls. Vi har alltid varje gång gått in för hårt och sedan blivit slagna i ansiktet för att det inte lyckades. Så denna gång tar vi det som det kommer för det finns in sista utväg! ❤🍀

Likes

Comments

Igår var vi på Huddinge sjukhus för återbesök och planering av fortsatt behandling! Vi fick starta direkt med Synarela spray och det känns så himla skönt. Jag fick ont i huvudet direkt efter första sprayningen men idag är det bra. Jag ska spraya i 2 veckor sedan blir det UL och fortsatt spray för att börja med sprutor inför äp! Jag hoppas verkligen att detta går.. det är verkligen 3 ggr gillt🤞

jag håller även på att kämpa med att gå ner i vikt, träning och bra mat😊

Det är väll allt som hänt hittills.

uppdaterar med tiden💕

Likes

Comments

Tänkte passa på skriva ett litet inlägg.. var ju ett tag sedan sist men här händer inte mycket att förmedla.  Idag har vi ett väldigt grått väder över oss men prognosen säger fint under dagen så man kan ju hoppas:).

Dagarna just nu går ut på att vänta på återkoppling från Huddinge.. dock har jag haft 2 missade samtal med en veckas mellanrum så lär ju va dom.. eller förhoppningsvis bara försäljare.. Idag blir d ljud och mobil i fickan vägrar missa samtal igen. 

Jag har även bestämt mig för att börja med viktväktarna med start 1 September så ska köpa mej ett medlemskap imorgon. Dom har en månad gratis under september så tänkte testa.. Har en del att gå ner men har gått ner med vv tidigare då gick jag ner typ 10 nu är d dock mer med tanke missfall och sommarkilon osv..  Men tror å hoppas att jag kommer sätta det nu.

någon annan som kör vvonline? det är d jag kommer köra kombinerat med träning så klart.

Ser framemot det och kommer dokumentera allt på min andra blogg.

ha en bra dag.

Likes

Comments

som ni ser är denna blogg rätt tom och de kommer den vara ett bra tag framöver. Jag har tappat suget av att blogga och saknar helt intresse å inspiration.. Ivfen ligger på paus med tanke på sommar uppehåll och vi väntar på ny kallelse för besök.

jag har även en massa andra planer att sysselsätta mig med under tiden, och  känns skönt ha annat att tänka på inför hösten😊


Med tanke på min icke inspiration i bloggen så tänkte jag höra med er läsare om ni vill veta något kan tänka mig en liten fråge stund.

frågan är fri! 🌹

Likes

Comments

jag har inte varit så speciellt aktiv i mitt skrivande sista tiden för jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva om! Livet flyter på bra som vanligt och om 2 veckor är det semester, vilket ska bli så skönt. Vi har enbart en fast plan på hela sommaren sedan kommer det så klart att bli dags utflykter osv men det känns iallfall jättebra. Förra sommaren var vi borta hela tiden och vat mest hemma för att packa och tvätta så denna semester blir perfekt! När jag har mer tid kan jag skriva vart vi ska😊

Snart blir d att ta cykeln till jobbet. Jag har åkt buss nu några dagar men känner att det är dags att rulla ut cykeln från förråddet.

Likes

Comments

Godmorgon!

jag insåg i helgen att det var extremt länge sedan jag skrev ett inlägg här. Även om jag är inne och kollar alla andras bloggar dagligen så har jag inte hittat något själv att fylla min blogg med. Hos mig händer det inte mycket, det är paus i ivf snurran, jag har hittat tillbaka till livet och glädjen. Självklart är de som knivar i hjärtat varje gravid besked. Men jag vet att våran tid snart kommer. Kanske i år annars nästa❤

Vi har ju som sagt paus med ivf under sommaren och ska njuta av semester och att bara få vara 3 veckor helt utan stress.

Idag har jag börjat med äl stickor för bara se om d kan hjälpa lite.. Mirakel har ju skett även om pricken inte valde att stanna så har den suttit där och d blev ett plus❤

många känslor på en gång men ger aldrig upp, kommer kämpa hur lång tid det än vill ta. En vacker dag är vi också mamma och pappa🌷😍❤

Likes

Comments

ikväll har jag varit och fått mina naglar fixade, äntligen.. insåg att det var extremt länge sedan sist. Det har hänt en massa emellan så har fått skjuta upp tiden 2 ggr men äntligen blev det gjort och jag är sååå nöjd, känner mig äntligen som en ny människa. Det gör verkligen så mycket med snygga naglar.  

På vägen hem fick vi dock problem i form av punktering på ena däcket så det fick vi ordna läs min duktiga sambo fick fixa det.  ☺ Nu har vi ett reservdäck så att vi kunde komma hem säkert iallafall.. riktig tur i oturen.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon..  katterna här hemma springer maraton eller något liknande så ska bli intressant se hur många gånger man blir påhoppad innan man somnar.

godnatt 💐

Likes

Comments

var länge sedan som jag uppdaterade bloggen men det har varit lite mycket som hänt så tänkte att jag skulle försöka berätta.

I torsdags var jag på Huddinge sjukhus för att diskutera våran sista ivf och jag å sambon har väll halft bestämt oss för att ta en ivf paus. Jag känner mig smått stressad över det är sista försöket och funderingarna på om och när vi ska lyckas igen. Det blev även ett känslomässigt samtal tillsammans med läkaren och sköterska. Läkaren har nu tagit upp en ev äggdonations behandling om nu inte ivf försöken skulle sätta sig och med det kom även dom blandande känslorna fram.

Men fick även ett glädjande besked och det är att dom inte räknar vårat senaste äggplock som ett försök pga att ägget inte blev befruktat normalt och det inte blev någon återföring. Detta är pga att vi började våra försök innan nya ivf lagen sattes. 

Så nu räknas varje äggplock som ett försök och förut var det varje återföring som räknades.  Och eftersom inte vi fick ett befruktat ägg eller en återföring så har vi fortfarande två försök kvar. Detta pga att vi började vårat försök innan nya lagen 2017 kom. thank you säger vi❤😍 🙏

Efter sommaren kommer vi att återuppta våra ivf-försök och under tiden blir det att testa med ägglossningstest

Likes

Comments

på torsdag kommer jag antagligen gå på mitt sista besök på reproduktions medicin innan sommaren.  Jag och sambon har bestämt oss för att ta en paus under sommaren bla för att jag tror mottagningen kommer att ha stängt visa veckor i sommar och sedan för att jag kroppsligt inte orkar med ett försök till just nu. Vi kommer fokusera på oss själva och göra något roligt i sommar istället för att ha tankar som sprutor, besök  osv hängande över oss. Jag kommer inte psykiskt orka en gång till för varje motgång är ett kniv hugg nu får kroppen sköta sitt och det som händer under sommaren det händer.  Sedan blir det nya tag i augusti. 

Likes

Comments