I fredags efter jobbet åkte vi in till Sundbyberg för att gå på Raw comedy club det var verkligen så himla bra.. Älskar stand up. :)  Efteråt blev det en natt på hotell då vi ändå skulle till sambons mamma dagen efter då kändes det bättre att sova kvar. På lördagen åkte vi till sambons mamma och hjälpte till att bygga lite köksskåp. Kvällen spenderade vi själv hemma med lite vin och god middag. Det blev Salmalax med potatis, sparris och aioli såå himla gott en måltid jag varmt rekommenderar ! Idag ska vi vara hemma och bara ta det lungt.. röja och städa för nästa helg ska vi fira våra födelsedagar. Jag fyller år på Tisdag och sambon fyller år på Fredag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är vi på matmässan på älvsjö mässan äter massa goda delikatesser och dricker gott vin. Vi har även handlat hem lite av det goda, så ikväll om vi orkar så kommer det bli ost och kex med vin 😊 Sambon har även bokat in oss på någon special resturang som enbart finns denna helg på matmässan så det ska bli extremt roligt.

Någon annan som hänger på matmässan?

Imorgon ska vi fira min lillebror som fyller år samt fira farsdag de ska bli jätte mysigt att  träffa alla syskon och syskonbarn.❤ 

På Onsdag ska vi även till sjukhuset och jag är sjukt taggad.. hoppas på ett steg närmare bebis 😘😍

ha en trevlig lördag!

Likes

Comments

Varje år vid denna tidpunkt åker jag på förkylningar precis som resten av Sveriges befolkning men det värsta är att jag blir så sjuk varje förkylnings period. Jag får hosta tills jag rent ut sagt kräks, sover inget på nätterna och att ta hostmedicin som inte hjälper det är rent ut sagt ett helvete för det är inte till någon hjälp. Jag har haft denna hosta sedan jag var liten och den kommer allt vid varje förkylning. Det pga att jag låg i respirator som liten och jag har fått ärrbildningar i halsen som gör att det irriterar någon enormt och minsta lilla förkylning blir hostan som värst och ibland hostar jag som att de känns att halsen ska rivas sönder ännu mer! 

Hösten e mysig men att bli dålig varje gång är ett helvete och d blir inte bättre tyvärr.

Nu ligga i soffan med en kopp te och lite tända ljus på bordet ☺

Likes

Comments

Det var länge sedan som jag skrev men tänkte att jag skulle berätta läget.. Efter att våran tredje ivf misslyckades så bestämde vi för att ta en paus och inte tänka på något som har med barn görande att göra. Tiden spenderar vi tillsammans och även jobb och träning tar upp största tiden av all fundering så det är jätte skönt. Om två veckor ska vi tillbaka till sjukhuset och prata ang hur vi ska gå till väga vid ivf försök nr 4, lite har vi redan pratat om med läkaren och sedan har vi egna förslag på behandling vi vill testa så får se vad våran läkare säger!  Det som känns skönt är att våran läkare är villig att testa allt för att hjälpa oss och han tror verkligen att vi kommer lyckas vilket känns toppen.. för just nu vägrar vi se utanför ivf boxen.

Tänk att en del kan försöka några månader medans visa får försöka en evighet. Men vägrar ge upp!

Kan ibland tänka tillbaka på när vi fick missfall och jag låg i gyn stolen åh hade precis fått missfallet bekräftat.. Och jag börjar stört gråta, svära fler ramsor och skriker att d inte är rättvist! Just den stunden är något som aldrig försvinner från huvudet!

Men vägrar ge upp Nu ska vi lyckas och det bara ska gå hela vägen 

Likes

Comments

Godmorgon

som ni som är kvar och tittar in märker så är det väldigt tyst i denna blogg sedan drygt 2 veckor tillbaka. Det är mycket som har hänt och mycket som ska planeras för framtiden så mina tankar är mesta dels på annat håll.
Vi har mycket att fundera över denna hösten å julen.. saker som ska bestämmas inför kommande vår och det gör man inte över en natt..  Jag håller även på att träna och gå ner i vikt vilket för mig känns toppen.. det går så klart segt men vem har sagt att d ska gå snabbt.  Jag valde att följa viktväktar online och deras smart points variant för mig passar det jättebra.

håll utkik för ett längre inlägg framöver 😊

trevlig dag i höstvädret🍁🍂

Likes

Comments

herregud vad veckorna går.. jah är mest inne på instagram så vill ni följa våran resa klicka in dit. Så här bra som jag mått med nässpray har jag aldrig gjort! Och sprutorna känner jag mer med. Vet inte om d är inbildning men det känns bra. På måndag är det ul igen och bokning för ÄP! Vi hoppas på att det går vägen denna gång.. annars kommer jag ännu en vinter stänga in mig och komma fram i vår med alla blommor! Det sjuka är att jag skulle kunna sticka mig livet ut om jag visste att det tillslut gav oss ett hjärta!💖  Uppdatering på måndag kväll

Likes

Comments

Nu är jag inne på min första vecka med synarela och det har gått jättebra😊 Första dagen hade jag lätt huvudvärk men inget alls mot dem tidigare gångerna. Jag börjar även få lätt mensvärk och tror att en blödning snart är på gång. 🙏 hoppas! På torsdag ska jag tillbaka till sjukhuset för att göra ett nedreglerings ultraljud för att se att kroppen är nollställd.. Förhoppningsvis ser allt bra ut och jag kan få start datum för att börja med sprutorna. Jag hoppas även att dom fått ett datum för äggplock eller iallfall att dom börjat med planeringen av ÄP! Med tanke på att dom gör mina äggplock även via buken så krävs d lite mer planering då en specialist inom fosterdiagnostik gör ingreppet.

Ska bli spännnade se vad som händer.. med tanke på att jag redan hade en äggblåsa på den äggstocken plus att äggstocken hade flyttat på sig så hoppas jag att nu ingreppet via buken går bättre så dom kommer åt där och förhoppningsvis får ett ägg därifrån och kanske ett ägg vaginalt det vore guldvärt. Annars är vi tacksamma för det enda lilla ägg som ev kommer ploppa ut.

Jag tänker inte ställa in mig på något alls. Vi har alltid varje gång gått in för hårt och sedan blivit slagna i ansiktet för att det inte lyckades. Så denna gång tar vi det som det kommer för det finns in sista utväg! ❤🍀

Likes

Comments

Igår var vi på Huddinge sjukhus för återbesök och planering av fortsatt behandling! Vi fick starta direkt med Synarela spray och det känns så himla skönt. Jag fick ont i huvudet direkt efter första sprayningen men idag är det bra. Jag ska spraya i 2 veckor sedan blir det UL och fortsatt spray för att börja med sprutor inför äp! Jag hoppas verkligen att detta går.. det är verkligen 3 ggr gillt🤞

jag håller även på att kämpa med att gå ner i vikt, träning och bra mat😊

Det är väll allt som hänt hittills.

uppdaterar med tiden💕

Likes

Comments

Tänkte passa på skriva ett litet inlägg.. var ju ett tag sedan sist men här händer inte mycket att förmedla.  Idag har vi ett väldigt grått väder över oss men prognosen säger fint under dagen så man kan ju hoppas:).

Dagarna just nu går ut på att vänta på återkoppling från Huddinge.. dock har jag haft 2 missade samtal med en veckas mellanrum så lär ju va dom.. eller förhoppningsvis bara försäljare.. Idag blir d ljud och mobil i fickan vägrar missa samtal igen. 

Jag har även bestämt mig för att börja med viktväktarna med start 1 September så ska köpa mej ett medlemskap imorgon. Dom har en månad gratis under september så tänkte testa.. Har en del att gå ner men har gått ner med vv tidigare då gick jag ner typ 10 nu är d dock mer med tanke missfall och sommarkilon osv..  Men tror å hoppas att jag kommer sätta det nu.

någon annan som kör vvonline? det är d jag kommer köra kombinerat med träning så klart.

Ser framemot det och kommer dokumentera allt på min andra blogg.

ha en bra dag.

Likes

Comments

som ni ser är denna blogg rätt tom och de kommer den vara ett bra tag framöver. Jag har tappat suget av att blogga och saknar helt intresse å inspiration.. Ivfen ligger på paus med tanke på sommar uppehåll och vi väntar på ny kallelse för besök.

jag har även en massa andra planer att sysselsätta mig med under tiden, och  känns skönt ha annat att tänka på inför hösten😊


Med tanke på min icke inspiration i bloggen så tänkte jag höra med er läsare om ni vill veta något kan tänka mig en liten fråge stund.

frågan är fri! 🌹

Likes

Comments