Tänkte att det kanske är dags för ett blogginlägg innan det går alldeles för många dagar.. :)

Fredagkvällen spenderade jag med kollegor på aw som slutade med en tripp in till stan! Sååå himla mysigt och roligt! Världens underbaraste kollegor har man på jobbet. Och de bästa är att alla vet vad som händer i mitt liv just nu vilket e skönt, och dom finns där om man bara behöver en kram eller prata! Guld värt. Kvällen avslutades iallafall väldigt sent och tror jag var hemma efter halv 2 pga att bussarna i orten inte går hela natten hela vägen hem får man anpassa sig lite!

Lördagen var jag och svägerskan med avkomma hos min mamma och hälsade på! Vilket var mysigt. På kvällen blev det vin och middag med min älskling sedan kom tröttheten smygandes några timmar senare mot kvällen så jag hittade sängen och la mig.

Denna dag har jag spenderar på gymmet 💪 gäller att köra när man är pepp. Det blev en halv timmes crosstrainer pass och sedan ben och armar! Känner mig duktigt som äntligen tar steget att frivilligt åka ner och träna. Men tror det beror på att jag är så himla målmedveten så jag vill verkligen inte att något ska gå åt fanders pga att jag latar mig!

Jag har även fixar lite i våran foto bok som ska spegla våran resa till
mini! 💕

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll.
🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan som jag höll på med våran fotobok om resan till mini, så ikväll har jag satt mig med ett glass rödvin framför teven och ska försöka vara lite kreativ. :) jag vet fortfarande inte hur jag vill att det ska se ut när d är helt klart.. men jag har en bild i huvudet. För att vara en första gångs scrapbooking brud så måste jag ändå säga att det går bra😂 men tar inte ut något i förskott det brukar alltid sluta i otur.

Likes

Comments

Jag blev nominerad av @bebisonskan att svara på lite frågor och här nedan kommer mina svar.

1. Varför började du blogga?

svar. Jag började blogga för ett halvår sedan när jag fick diagnosen ofrivilligt barnlös, vilket tog mig enormt hårt och för att bearbeta detta valde jag att skapa denna blogg för att få andra att förstå min situation samt att själv kunna bearbeta och följa hela processen.

2. Vad är ett av dina roligaste minnen?

svar. Oj har säkert många, men ett jag aldrig glömmer är när vi var i Åre med klassen i gymnasiet å jag inte kan stanna på mina skridor och åker rätt in i mina klasskompisar som står nedanför den stora skidbacken och väntar. (Man hör mig skrika sedan smäller d. :)

3. Har du några husdjur?

svar: (katter) jag har 2 st devon rex tjejer


4. Vilka tv-serier är dina favoriter?

Svar. Jag tittar inte så mycket på tv utan blir mest Netflix men såg Bron när d gick på SVT.

5. Vilken är din favorit rätt?

Svar: jag verkligen älskar min sambos köttfärsås 🙂

6. Har du några allergier?

Svar: inga allergier men har känslig mage pga massa operationer som liten fram till vuxen ålder som gjort min mage väldigt känslig mot laktos.

7. Som barn drömde du om att jobba med och vad jobbar du med nu?

Svar: som 3 åring ville jag bli städare på sjukhus pga att jag i stort sätt bodde på sjukhus under mina första år i livet. Sedan blev d "dagisfröken" idag jobbar jag som barnskötare på förskola, och hoppas på kunna plugga klart min sista termin på omvårdnadsprogrammet

8. Vilka intressen har du?

Svar: umgås med min sambo, träna, mina vänner, samt mina älskade syskonbarn

9. Tror du på övernaturliga ting?

Svar: nej

10. Favorit snacks och dryck?

Svar: jag försöker hålla mig borta från det men äter jag blir d gärna popcorn, jag dricker gärna Cola zero

11. Vad ska du göra i helgen?

Svar: i helgen har jag inga planer mer än ta det lugnt.
Jag nominerar

@Ivfresan

@klantfia

@HjärtebarnEllen

@längtanochväntan

@madsterz

@varkamptillettplusFrågor till er!


1. Favorit årstid och varför?

2. Hur bor du? Hus el lght?

3. Hur ofta bloggar du?

4. Bästa film du sett?

5. Bästa semester minne?

6. Uteliv eller hemmamys?

7. Favorit plagg?

8. Är du rädd för något?

9. Högsta önskan just nu?

10. Vilken typ av musik lyssnar du då?

11. Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut om 5 år?


Lycka till!🌸

Likes

Comments

Jag tänkte börja med periodisk fasta men nu en fråga till er alla som testat det? Under vilka tiden äter ni respektive fastar!?

Jag funderade på äta mellan 7-19 det blir 12h hur har ni andra gjort?

Likes

Comments

Godmorgon!

Just nu ligger jag i en säng på Djurönäset, vi kom hit igår kväll runt 18 tiden. Jag hade absolut ingen aning om vad som väntade utan fick blunda hela vägen från Tyresö och hit. Väll framme fick jag titta och j berättade att här ska vi spendera helgen tillsammans. Väll framme på hotellrummet hade han tagit med sig lite bubbel och två glass, plus beställt en bricka med choklad och frukt. Efter lite avkoppling på rummet begav vi oss ner för att kolla in spat där har dom olika bastu och sedan en pool, eftersom vi hade middag också från ett vist klockslag så bastade vi bara gick upp på rummet fixade oss för att sedan gå till middagen.
Idag väntar frukost, bad och en promenad sedan har vi inte bestämt så mycket mer.. utan denna helg ska vi bara va tillsammans och inte stressa!

Vet inte hur ni andra är men hemma hos oss går våra helger ut på att jag måste fylla dom med så mycket aktiviteter som det bara går! Så denna avkopplande helg är verkligen något jag / vi behöver.

Det känns verkligen så himla lyxigt! Och allt detta har mitt hjärta gjort
för oss! Det är verkligen kärlek!❤️💞Likes

Comments

Hos oss just nu består tiden av nedräkning, jag räknar ner för fullt. Allt känns så himla overkligt på något sätt men så himla spännande att vi äntligen ska få komma på ett första besök. Man är förväntansfull, hoppfull, lugn, glad, nervös, orolig och lite rädd. Jag är nog den som hoppar mest mellan alla dessa känslor, medan J är glad, inte orolig kanske lite nervös! Han är så himla cool för det är ju precis som han säger "nu ska vi ju få hjälp, självklart kommer det att gå, det krävs bara lite lite hjälp på traven! Och det är ju precis så!

För hade det varit något stort fel på någon av oss så hade man så klart accepterat det och handlat utefter det, MEN med tanke på att "felet" uppstått pågrund av alla mina bukoperation så känns allt mycket mera lättare och det känns verkligen att det här kommer gå vägen👌❤️Likes

Comments

Precis nu kom brevet i brevlådan med ännu mer klarar bild! Allt känns så overkligt men samtidigt så verkligt! Är det verkligen nu våran riktiga resa kommer börja? Eller kommer man få vänta ytligare. Det enda jag är lite rädd för är om dom ska ta venprover på mig för det kan bli lite knepigt, men allt går ju! :)

Brevet innehöll hälsodeklaration för både mig och sambon samt informationsbrev som jag inte hann läsa då jag fastande helt på remissen 😂 men som sagt vet man ju att endel prover sparas i biobanken innan dom kasseras.


Det var vet lite som hände i morse:)

Önskar er alla en trevlig fredag!🍁

Likes

Comments

I dag fick jag order av sambon att packa en resväska med kläder både fina och lite vardagliga.. plus skor på det, hygien artiklar, badkläder å handduk! Vad som komma skall har jag ingen aning om.. men någon överrasknings grejs har han ordnat! 😍❤️ så imorgon blir jag upphämtad på jobbet för att åka till vad vet jag! Måste erkänna att det känns både lite läskigt och spännande! Så är det tomt i bloggen en dag eller två vet ni varför! :) nu ska Jag fortsätta lägga ner kläder i en liten resväska innan det är dags gå och sova för ännu en arbetsdag!

God natt 🌜🌟

Likes

Comments

Den där kallelsen som dom sa i måndags att dom hade skickat i fredags har fortfarande inte kommit.. posten är verkligen så otroligt pålitlig, känns ju mindre bra med tanke på att man väntar på viktiga saker.. tack liksom. Så idag fick jag ännu en dag känna mig helt dum när jag ringde till sjukhuset.. men vad ska man göra när inte posten sköter sitt jobb. Snart kommer jag ringa klaga hos dom också. Hur som helst så fick jag iallafall tag i en sköterska som gick in i min journal och kunde se att en remiss bekräftelse blivit skickad.. vad svarar man på det.. jo tack det vet jag men detta brev skulle skickats från er i fredags! Efter 10 minuter säger hon joo men här har vi.. ni ska komma hit 26 Oktober! Jaha tack så himla mycket glädje! men sedan när jag lagt på luren så börjar jag fundera.. säg att denna "kallelse" inte kommer innan den 26 oktober tex.. hade vi missar våran tid då.. för tror knappast dom ringer och söker en vart man tagit vägen.


Äntligen nedräkning❤️

Likes

Comments