Var ett tag sen jag skrev här och det är pga att mycket händer i mitt liv, som det ser ut just nu så har jag ett fast jobb som top säljare på insales AB , bor tsm med min underbara sambo katrina , ska bli pappa i februari och väntar på att flytta till en fin 2a på 63 kv. som sagt mycket som hänt och händer just nu så kommer inte fortsätta skriva här utan finns isf på instagram om ni vill följa mig gbgstatus@instagram, 

Ha det gött !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det 7 månader sen vi träffades för första gången och exakt ett halv år tillsammans oxh det firade vi med att jag bjöd ut älskling på universeum och fin resturang, du är det bästa som hänt mig, älskar dig Katrina heikelberg <3>


Likes

Comments

idag är en stor dag, jag och älskling blir sambos och har vart tsm i 5 månader exakt, har aldrig gjort något så stort med någon tjej eller ens tänkt tanken på att flytta ihop med någon innan, det har vart ett big jävla no!!, så jävla speciell är min kvinna, jag föll pladask för henne, det vi har byggt upp och gjort tillsamman under dessa 5 månaderna, har jag aldrig upplevt med någon annan,lycklig kille skriver av sig haha, älskar dig Katrina heikelberg, du är min värld ducky <>


Likes

Comments

ja nu har ju älskling flyttat ner sina saker till mig så har ju gjort om lite och gjort mig av med ett stort akvarium och lite möbler på vinden för att få mer plats för oss, så här ser lägenhet ut nu typ förutom att det är lilla överkast på sängen, och karet i halen är omgjort plus att vi har lilla gardiner nu.

Likes

Comments

sjuk och jävlig, är hemma, så vfr inte passa på och uppdatera om vad som.hänt under semester.

jo det har hänt massa under semestern för mig och älskling, firat midsommar med älsklings familj, flyttat ner alla hennes saker, fiskat, badat, handlat massa saker till lägenheten, möblerat om, ätit ute, vart på liseberg, bio oh massa mer, sen har älskling fixat nytt jobb så nu väntar vi bara på att hon ska sluta jobbet och börja sitt nya och flytta ner helt i slutet av denna månaden, kan fan inte va lyckligare !! bildetna får säga sitt, peace !
Likes

Comments

äntligen 6 veckor semester med min underbara kvinna, vi har massa planer som tex, liseberg, ullared, röja undan och storstäda mitt place och göra mer plats osv. finns inte så mycket mer att säga så hoppas ni alla får en fin sommar, peace !

Likes

Comments

 haft 10 underbara dagar hos älskling, hennes familj firade min 24 årsdag,fick nya skor, linnen och en kolsyremaskin som jag velat ha länge,  fick provköra älsklings bil med, va på på gröna lund tsm med henne, hennes lillebror kevin och hans tjej jennie, var sjukt kul, sen var jag och hela familjen på marknad i trosa och gjorde några fynd, blev ett par nya solglasögon,mobilskal i skin och 2 nya legins och en skinjacka till älskling, ja  nu får bilderna tala för resten, peace !


 

Likes

Comments

ja idag fyller jag 24 fucking år ! känns inte som min födelsedag idag alls, vart skit på jobbet och bara strullat, sen tvättar jag och städar med. .känns sådär alltså .. men imorgon flyger jag upp till Stockholm, märsta och ska va hos min underbara kvinna i 10 hela dagar, fira min födelsedag på riktigt med älskling, hennes familj och respektive, kommer bli underbart (y) peace !

fuck rest off this day !!

Likes

Comments

har inte haft tid att uppdatera om föra helgen då min älskling och hennes hund åktr ner med bilen till mig över helgen och första gången turbo och min katt chicko träffades, i  början var turbo för hetsig och lekfull för chicko's smak så då åkte klorna upp, men i slutet av helgen så låg dom till och med bredvid varandra, så mycket positivt till nästa gång dom träffas(y) men men det var Göteborgsvarvet och vi flydde från stan i hopp om att hitta något fint ställe vid stranden men var fullt överallt som vanligt så kom med idén att hyra en båt i delsjön och åka ut och fiska, grilla, bada och bara ha det allmänt mys och njuta av solen, och så blev det förutom att hela himlen öppnade sig och pissa ner på oss i 10 minuter för att sedan bli jättefint väder och varmt igen, älskade svenska sommar haha, vet inte vad jag ska skriva mer så bilderna får tala för sig själv, peace !

 

här tar turbo sitt första dopp i år


Likes

Comments