Header


sammanfattning över hela mitt sommarlov - både för kort och för långt

Jag har faktiskt inte gjort så jävla mycket. jobbat, fyllt 18, tagit körkortet, umgåtts med vänner, träffat nytt folk, förlorat gamla vänner, haft hur många mys-kvällar-ute-på-altanen-med-musik-och-gotta, blivit lite väl mycket gotta, har tatuerat mig, varit på huuuur många släktträffar och födelsedagsfiranden. Herreeegud vad skönt att sommaren är slut. Skönt att få tillbaka lite rutiner och börja skolan faktiskt. Har några kurser i skolan att se fram emot, som t.ex svetskursten och lackering, kommer bli grymt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

stänger ner och inväntar en ny dag imorgon. positiv inställning

  • 602 Readers

Likes

Comments

allt happy moment i förra inlägget var lite sådär 10minuters lycka. aja bara förtsätta!

ligger i sängen nu och taggar upp för en morgondag på skolan.. kommer bli en helt vanlig skola då man bara väntar på att få sluta. nä men jag är inte bitter ;)

  • 621 Readers

Likes

Comments

fyfan va underbart, har löst ett stort jävla problem jag har haft inför sommaren! nu kommer jag kunna jobba och gnola på efter mitt arbetsschema. nskdlxlnsbsixlfbsj vet inte vad jag ska skriva! är glad!

ska göra bort mina läxor ikväll så jag inte har nå släpandes från skolan och jag bara kan lala runt sista veckorna i skolan.

sitter på bussen nu och lyssnar på sabaton. nyss tagit en kaffe med krille på stan, som vanligt då! tror vi är inne på 2månader då vi varje vecka har tagit en kaffe och suttit och pratat i timmar. så skönt att ventilera ut problem och fanskap med en vän som känner mig utan till.  • 628 Readers

Likes

Comments


  • 640 Readers

Likes

Comments

gårdagen var lite halv seg, men fick hyfsat mycket gjort! efter middagen drog jag och mi familia till second familia (min syster och petter). hjälpte dom lyfta in hundkojan i hundgården. gick kanoners! vid 20 tiden hämta nisse mig och vi drog till han i sunderbyn! träffade hans katts kisselurkar som bara var nån timme gamla. dog sötdöden

nu sitter jag på bussen och väntar på att den ska komma fram till pite, blir att umgås med jocke, johanna och anton där! jag och johanna lär väl tagga upp oss mer till då vi ska till motor veckan i sommar. blir nog en askalas dag!


  • 646 Readers

Likes

Comments


I nuläget sitter jag på golvet och färgar mitt hår. Svart såkblir Ikväll blir det väl att vara med nisse och träffa hans kattungar. Imorgon mest troligt pite. Awesome

  • 717 Readers

Likes

Comments

antar  att jag nu har kommit till den där punkten i mitt liv som jag har träffat på flera miljoner gånger. Jag är så sjukt less på att leva ett ohälsosamt, oorganiserat och ett liv där det inte känns som att jag klarar av nått. 

nu är jag less, less på att känna mig rädd för att misslyckas. Vågar inte ens tänka på att ha några nya "mål" då jag det känns som att bara tanken på att klara nått jag aldrig gjort förut skrämmer mig så mycket så jag helt enkelt inte utför det. jag ger upp innan jag ens börjat. Det tar så hårt emot att skriva detta, men antar att det också är en bra start på denna förändring. Inser man sina brister och pratar om dom är det lättare att ändra på dom. 

Jag satt och pratade med Krille och Pao i måndags om allt mellan himmel och jord och vi kom då fram till att om jag ska kunna stärka mitt självförtroende och släppa mina spärrar så måste jag utsätta mig för sånt jag aldrig har vågat förut. Jag måste få lite adrenalinkickar och uppnå små och stora mål. 

Så jag vet inte ens vart jag ska börja, finns så mycket jag vill göra i mitt liv. Men om jag börjar med en liten lista på vad jag vill uppnå inom 1 år så börjar vi där. okej nu kör jag! 

lära mig köra cross, bungy jump, bada i badhus utan att skämmas, säga till mig själv varje dag att jag är underbar, Plugga och skicka in skolarbeten i tid, pusha mig själv i verkstan så jag vågar ta för mig, paint ball, ha klänning i sommar, träna minst 3 dagar i veckan, äta nyttigare, bara vara mig själv i alla lägen, hålla rent i rummet, spara pengar, inte ta skit från någon, uppskatta mina föräldrar mera, uppskatta mina äkta vänner mera, självförtroende boosta mig själv varje dag, ta körkort, organisera mer i mitt liv, börja skriva kalender, inte döma människor, åka banan/ring efter båt, ha vilka jävla kläder jag vill på mig, sluta vara så naiv, köra på och inte låta någon stoppa mig. 

 Tror jag kommer fylla på denna lista, men just nu var det allt jag kom på för stunden. Förstår ni hur mycket jag vill göra, jag vill bara leva fullt ut och inte bry mig! så nu jävlar
Likes

Comments


  • 688 Readers

Likes

Comments

då sitter man på bussen igen påväg till skolan, är sjukt skoltrött nu så vill bara springa in i en vägg så hela skolan rasar. var grymt nära på att försova mig också. men ändå taggar jag upp för en ny dag! pepp pepp pepp

  • 717 Readers

Likes

Comments