View tracker

Det har varit ett av de bästa och sämsta åren av mitt liv. Jag har lärt mig att allt i livet är tillfälligt. Stunder. Känslor. Människor. Blommor. Jag har lärt mig att kärlek är att ge - allt - och låta det göra ont. Jag har lärt mig att sårbarhet är ett bra val. Det är lätt att vara iskall i denna världen speciellt när allt framstår så varmt. Jag har lärt mig att allt kommer i par: liv och död, smärta och lycka, socker och salt, du och jag. Det är helt enkelt balansen i universum. Det har varit ett år som gjort ont att uppleva men varit underbart att leva. Gjort vänner utav främlingar och gjort främlingar utav vänner. Vi måste lära oss att fokusera på positiv energi, alltid! Dränk hela dig i det, ta åt dig det och lär dig av det. För om vi inte kan lära oss att behandla varandra bättre, hur ska vi då lära oss att behandla oss själva bättre?

2016 har varit ett rent helvete och ett underbart himmelrike. Jag har älskat och jag har hatat, jag har fallit och jag har ställt mig upp igen. Jag har fått knivar i ryggen och jag har blivit kär. Jag har blivit behandlad som skit och behandlad som att jag vore en gudinna.
Har ni någon gång ställt er frågan varför människor försöker styra någon på en annan väg för att de själva är svartsjuka på vart de är på väg? Det kan handla om ett nytt jobb, en förälskelse, en flytt, ett nytt hem, ekonomi eller något helt annat. Men det finns och kommer alltid finnas dom som vill sätta käppar i hjulen för andra. För att de själva har det svårt så ska inte någon annan få uppleva den lyckan dom inte får ha.
Det gör ont i mig att dessa människor känner någon form av belåtenhet i sig själva genom att förstöra för andra. Men jag tror på karma, jag tror att så som du behandlar andra är hur du själv kommer att bli behandlat.
Jag tror på ödet, jag tror att allt händer av en anledning. Du tog det jobbet av en anledning, du köpte den bilen av en anledning, du sa dom orden av en anledning och du träffade den personen av en anledning. Man vet aldrig vad ödet vill ha sagt med sina vändningar. Men jag vet att det som hänt under 2016 inte ska få hemsöka mig under 2017. Ingen ska få mig ner på mina knän igen och ingen kommer att få mig att ge upp och kämpa för det jag verkligen vill ha, oavsett vad det är. Jag är starkare nu än någonsin!

Som en fin och betydelsefull person en gång sa till mig "låt oss göra 2017 till vårat år".
Varför inte? Vi säger till oss själva varje år att i år ska minsann bli mitt år. Men varför inte göra slag i saken och faktiskt göra det?

Ta inte med dig trasiga bitar ifrån 2016 in i 2017. Gör dig av med bagaget och skaffa en ny resväska att fylla med bra som dåligt. Köp en ny bok och skriv nya kapitel om vad fan du vill. Men låt inte brustna bitar av igår förstöra din morgondag!

/M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hade jag vin-mys med min trogne vapendragare Challe balle. Är det inte så att man bara älskar den sortens vänskap där man inte behöver ses på sjukt länge men ändå när man träffas så är det som att man sågs igår? Har ju dock känt denna bruttan sen hon låg i sin pappas pung men det är ju en annan femma. Detta är en person jag vet att jag alltid kan lita på och fy vad roligt vi har tillsammans!! Vinet övergick till cider som övergick till shots som övergick till drink. Så ja, sammanfattningsvis så hade jag en bra kväll men mår som jag förtjänar idag helt enkelt.

Så dagen kommer väl i princip bestå av soffa, soffa, promenad, soffa och lite soffa tror jag. Hoppas ni andra får en super lördag!

/M

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag äntligen lagt mig under nålen igen gällande min arm. Påbörjat utfyllnad/påbyggnad och är så grymt jävla nöjd med resultatet än så länge! Nästan 2 timmar idag sen så ville inte huden något mer, som vanligt blev den hård som cement...
På måndag är det dags igen och ser fram emot det även att armen ömmar som bara den just nu.

Tanken slog mig även att det är December imorgon, helt sjukt vad tiden går snabbt. Snart är det äntligen julafton och galen i julen som jag är längtar jag ju något otroligt! Hoppas att tomten tycker att jag har varit snäll i år, står inte så mycket på min önskelista men hoppas i alla fall att jag förtjänar det jag verkligen vill ha!
Julpyntet har ju kommit upp här hemma men granen får vänta lite. Eftersom att jag inte kan stänga in den någonstans så får jag införskaffa mig en mindre som är lätt att flytta på, annars vet man aldrig vad Minus får för sig att göra när jag inte är hemma.

Men nu tillbaka till verkligheten, dags för promenad!
/M

Likes

Comments

Oj vilken spännande tisdag det har varit.
Jag slogs emot dinosaurier när jag var ute på min promenad med Minus. Jag har byggt en tidsmaskin helt utan bruksanvisning och sen så..
Nej, så jävla spännande har denna dagen inte varit. Har varit inne på verkstaden med fika men det är väl ungefär det. Men bestämde mig redan igår att idag skulle vara en lugn dag.
Imorgon blir det städ och röj för hela slanten i lägenheten, förbereda lite mat inför resten av veckan sen tagga inför fredag. Dags för arbetsintervju, vart säger jag inte ännu. Man måste ju hålla lite på spänningen.

Har väl egentligen som vanligt inget sådär jätte mega roligt att säga men, jag försöker i alla fall hålla igång bloggen. Får väl se hur länge jag lyckas. Nu ska jag ställa mig en stund på crosstrainern sen blir det en promenad med Minus. Ha det!

/M


Likes

Comments

Ja.. Dagen har spenderats på verkstaden med att kopiera upp allt inför bokföringen. Alltid lika spännande men det måste ju göras det med.
Har även varit uppe på besiktningen med min "älskade" ford. Det var sista gången jag satte mig i den vill jag ju lova. Tänk vad mycket enklare det hade varit om man hade haft häst och vagn istället!

Kom precis hem och slängde mig i soffan, men lär hoppa upp lika snabbt igen för maten lär ju inte laga sig självt här hemma. Annars är det bara promenad och ta det lugnt som står på schemat idag.

/M

Likes

Comments

Då var det dags igen, ett försök till ett sådant blogginlägg.
Obligatoriskt ämne: vad gör jag just nu?
Sitter i soffan med datorn framför mig och äter en sallad som jag plockade ihop på ICA. Sitter även och funderar på livet i all allmänhet och jag är väldigt duktig på att skena iväg i tankarna. Har kommit till underfund med hur lätt folk tar en för givet. Hur vissa är väldigt bra på att utnyttja ens goda sidor och ens omtanke för andra. Även att man inte ska ångra något man gör här i livet, det är alldeles för kort för att ha tankar som "varför?", "borde jag?" eller "tänk om...". Livet kan så snabbt tas ifrån en människa, jag har varit där någon gång nu... Jag är ganska trött på att undra och leva i ovisshet. Jag åkte iväg till min pappa i Skåne i några dagar för att samla på mig ny positiv energi och kom hem med känslan av att jag hittat tillbaka till mig själv igen.
Jag känner mig lättad, jag känner mig glad och framför allt som mig själv som sagt. Inte känt såhär på otroligt länge men jag kan med rak rygg säga att det är nu livet börjar på riktigt.
Inget mer fjantande, inget mer "jag gör det imorgon", inget mer inlindande av allt. Från och med nu kör jag alla korten på bordet, raka rör och gör det som får mig att må bra. Omringar mig av människor som gör mitt liv komplett och de som ger mig den positiva energi jag behöver. Jag stänger ute alla energi tjuvar och alla idioter som försökt skada mig eller bara funnits där för att skapa drama.

Jag är helt enkelt trött på mycket men också väldigt glad att jag har fått in nya fina människor i mitt liv, vissa är jag mer tacksam för än andra. Vissa har fått det att pirra i magen, som att det flyger runt tusentals fjärilar i magen och som fått mig att känna mig som en fjantig skolflicka och andra har lärt mig många fina nya saker man bör veta om livet.
Jag är er evigt tacksam för att ni finns i mitt liv och jag vill att ni ska veta en sak:

Oavsett hur ni mår, vad som händer i era liv eller när det är som värst så finns jag här vid er sida. Hand i hand oavsett vad.

Nu ska jag väl återgå till att äta min sallad, ta en välförtjänt kvällspromenad med Minus och sedan slänga mig i sängen till någon bra film. Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll och har det bäst tills nästa gång!

/M

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja juste, det var ju det där med bloggen med. Är helt uppslukad av allt annat i livet just nu, speciellt när man svävar runt på sitt rosa lilla moln. Idag lite extra mycket faktiskt..
Gör väl egentligen inget som är sådär märkvärdigt om dagarna att skriva om men tänkte ändå försöka hålla igång detta.

Haft en riktigt bra helg. Fredag-lördag hade jag väl i princip det bästa sällskapet man kan ha här hemma, lite svårt att slita sig i lördags men det fick ju gå. Senare på kvällen var det dags för ARC's 50 års fest vilket var riktigt lyckat. Mycket skratt och trevligt sällskap, god mat och dryck så man ska inte klaga alls. En toppen helg helt enkelt och så fortsätter det. Denna helgen blir det Tyskland för att inhandla lite vuxengodis. 11-13 blir att spendera hela helgen i Göteborg på hotell med frugan för bröllop och festligheter. Ja jag kan åter igen inte klaga.

Men nu är det dags att klappa ihop och sova, aningen trött. Ha det!

/M

Likes

Comments

Det har hänt något för mig. Jag kan nog inte riktigt förklara vad för jag vet knappt själv.. I fredags tog mitt liv en så sjukt stor vändning. Här började jag veckan med samma ångest över att det känns som att man inte gör någon större nytta med sina dagar. Samma känsla av ensamhet och ifrågasättandet när man ska träffa någon eller kommer man odla mossa mellan benen för alltid och leva i celibat som nunna? Ja, dom vanliga funderingarna helt enkelt. Jag blev i december spådd inför kommande år, alltså 2016. Det visade då kortet "själsfrände" i november, detta har ju givetvis gjort att man lite levt på hoppet om att kanske få träffa någon men inte riktigt trott på det sådär. Men tänk vilka vägar ödet leder in dig på, vägar du inte ens trodde skulle finnas. Ge dig känslor igen du aldrig trodde du skulle känna, som du aldrig har känt. Jag trodde jag skulle avsluta 2016 med mig själv och enbart mig själv men ack så fel jag hade.. För där kom han, nästan lite som en riddare i rustning på vit häst. Nej, lite klyschigt.. Han kom, bara som han var och är.

Har ni någonsin träffat någon som får dig att tappa andan, när ni får den där obeskrivliga känslan med, någon som det bara säger klick med. Någon som får dig att känna dig trygg ifrån första sekund, någon som kan få dig att le utan att faktiskt egentligen göra något. När du känner den där värmen inom dig, det där lyckoruset som du kan leva på resten av ditt liv? Att hans armar runt om dig gör dig trygg ifrån allt ont som finns i världen för han skulle inte låta något skada dig. För där är jag nu.
Jag har fått äran att träffa den mest underbara människan någonsin, en person som på inte ens 1 dag tog mig ifrån inget till allt. Jag känner mig som 15, jag fattar inte riktigt vad det är som händer. Är livrädd att jag snart vaknar upp och att detta bara är en allt för bra dröm, för det är precis så det känns. Han får mig att känna mig så otroligt uppskattad, fin och bara jävligt bra. Jag känner att alla bitar faller på sin rätta plats och inget egentligen kan gå fel. Man vill allt på en och samma gång, jag vill inte slita mig ifrån hans sida. Detta är en människa jag uppskattar till tusen och jag vill verkligen att han ska veta detta. För detta är inte bara en period i mitt liv, detta är på riktigt. Detta är något jag kommer kämpa för och känner nu att jag aldrig vill förlora.

Du kommer inte förstå vad du har gjort för mig på någon enstaka dag, men jag är dig evigt tacksam och jag hoppas du tar åt dig av varenda ord då de kommer rakt ifrån hjärtat. Du gör skillnad, du ger lycka och du är allt för jävla bra. Kanske framstår som att man slickar lite röv eller är lite överdriven men jag lever på detta jävla ruset och hoppas att du förstår mig. Kommer krävas mycket för att slita mig ifrån din sida.

Gud vad jag tycker om denna killen och vet ni vad det bästa är? Jag vet att det är ömsesidigt, på riktigt..

Likes

Comments

Nu äntligen kan jag börja blogga ordentligt igen för har äntligen skaffat mig en dator.. Är aningen jobbigt att skriva långa inlägg via telefonen eller ipaden. Lovar dock inte att det blir mer uppdatering för det då mitt bloggande går i vågor. Ena stunden är det otroligt roligt att blogga och andra stunden inte, så vi får se hur detta går.
Har även fått roliga besked och papperna är påskrivna så i Januari så smäller det, vadå tänker ni? Det kan jag berätta i nästa inlägg, lite spänning får man faktiskt hålla.

Annars är jag som vanligt i full gång med träningen, har haft en liten dipp här nu men är på g uppåt igen (tror jag). Inget nytt annars tror jag.. Vi får helt enkelt stoppa här innan jag bara babblar på om mer ointressanta saker. Ha det bäst!

/M

Likes

Comments