Ja som jag redan nämnt innan så är jag något otroligt dålig på att hålla min blogg uppdaterad! Händer väl inte så jätte mycket märkvärdigt i mitt liv men får la slänga in ett inlägg och visa att jag lever.

Flyttat in och gjort mig hemmastadd i den nya lägenheten vilket känns otroligt bra. Behöver småfixas lite men annars helt underbart. Känslan av att kunna bada igen eller diska under varmt vatten utan att behöva oroa sig för skyhöga kostnader är ju underbart. Underbara grannar och vänner på samma område, kan man be om mer?

Det största kommande är la att jag fyller 25 på torsdag. Har längtat ihjäl mig, under flera år har det varit en stor grej att fylla 25 och nu är det snart dax. Det känns som att man blir vuxen på riktigt, super fjantigt kanske men det känns otroligt bra!
Blir fika med familjen på torsdagen, något galej på fredagen och sedan mysdejt med middag och bio på lördagen. Jag kan nog inte begära en bättre födelsedag än så!

Imorgon blir det Värnamo med moderkaka för att se om man kan pussla ihop någon snygg outfit tills fredag (annars går jag naken eller lindar in mig i plastfolie). Även skönt att få lite kvalitetstid med mami.

Men nu ropar sängen något desperat mycket efter mig, så ha det bäst allihopa!

/M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har sedan länge insett att jag behöver rensa ibland människor i mitt liv, jag behöver även ta in de jag stött bort för energitjuvarnas skull. Jag har gjort många val gällande många människor i mitt liv. Men jag har också insett att man lär sig stora och bra läxor utav dessa energitjuvar. Jag har lärt mig att inte lita för lätt på folk, jag har lärt mig att inte ta saker och ting för givet och även att inte ge för mycket av mig själv till dessa människor för i slutändan får jag enbart en kniv i ryggen ändå.

Jag är alldeles för snäll och har väl egentligen alltid varit och fått lära mig den hårda vägen. Jag har suttit nedbruten i tårar och undrat varför jag alltid sätter mig i dessa situationer gång på gång. Men tillslut kommer man att inse att man har lärt sig så mycket och där är jag nu. Jag har slängt bort idioterna och tagit in dom som vill mig bra. En del personer jag aldrig trodde skulle ha en så stor betydelse för mig igen men det har dom fått. Människor jag trodde hade slutat bry sig om mig efter allt men som ändå står där nu och har min rygg genom allt!

Jag har lärt mig att man inte ska ta människor för givet, du ska aldrig leka med någon eller kasta folk fram och tillbaka för en dag så står dom inte kvar där när du mest behöver dom. Man ska välja sitt umgänge väl, håll fast vid dom som alltid vill dig väl och som alltid funnits där för dig och inte dom som tycker att du är bra att ha för stunden. Även att det innebär att du står kvar med 5 vänner, för det är 5 vänner du vet att du alltid kommer kunna lita på. Dom som står kvar när du är som värst. Ta aldrig någon för givet, ta aldrig någons kärlek om du inte kan ge tillbaka och var alltid uppriktig med det du vill.

Våga mer, våga chansa. Även om det skrämmer dig för stunden kanske det blir det bästa du någonsin har gjort. Om inte så har du fått lära dig något utav det. För jag har sett hur snabbt någons liv kan tas och det gör att jag har slutat ta saker för givet och även ändrat mitt tankesätt. Man måste våga. Livet är alldeles för kort för att tänka att man tar det imorgon eller att det kan vänta tills nästa vecka. Så mitt råd till er är att våga mer. Våga älska, våga hata, våga chansa och våga leva! För det är precis vad jag tänker göra.

Likes

Comments

Då har man druckit alkoholhaltiga drycker igen och man mår som man gör idag. Fast tror även jag har haft en förkylning i kroppen som inte brutit ut ännu men som är väldigt mycket på gång. Smått ont i halsen igen, känner mig febrig och sådan otrolig bankande huvudvärk.

Huvudvärken kan ju dock bero på att det är mycket spänning i kroppen som har släppt efter allt med. Jag mår bra över att sanningen har kommit fram men lite sämre över att jag inte får en rättvis chans att berätta min. Men förhoppningsvis kommer den dagen med snart. Tills dess kan jag inte göra annat än att vänta.

Hängt hemma hos mamma för 3e adventsfika i vanlig ordning, mycket mysigt. Promenad, dusch och soffa står på schemat nu. Hade helst skippat promenad men det måste göras, kanske piggnar till lite i huvudet då. Ha det bäst allihopa!

/M
förälskad

Likes

Comments

Sanningen kommer alltid ikapp alla, förr eller senare. Den skada de har gjort hoppas jag kan läka.
Allt du har sagt om mig gör ont att höra, den personen du försökt måla upp mig som sårar. MEN.. Jag vet sanningen och jag går rakryggad ut ur detta! Jag hoppas bara att alla du fått med dig på vägen öppnar ögonen nu. Du sårade mig och tog ifrån mig den största lyckan jag någonsin känt. Jag önskar dig inte detsamma för jag sjunker inte till din nivå. Men den smärtan jag har fått känna pga dig, jag hoppas du en dag förstår vad det är du har gjort..

Du tog ifrån mig en människa som fick mig att känna allt, det är tack vare dig jag framstår som en idiot. Men karma gör sitt och det som är menat det kommer bli.

/M

Likes

Comments

Fortfarande inget intressant att skriva. Arg, besviken, förlorad och förvirrad. Kvällen går i musikens anda och bara åka runt, förbannat skönt i övrigt när det är i rätt sällskap.

Jag hoppas ni alla får en bra kväll för det ska jag ha! ✌

/M

Likes

Comments

Idag saknar jag bara & det är fan okej..

Likes

Comments

Känns otroligt skönt att ha hittat motivationen till träningen igen. Alltid lite segt i början men när man väl ger sig fan på det så går det utmärkt!
Har slängt ihop ett enkelt schema jag ska följa (minst detta) sen lär det bli mer utöver men detta är kraven jag ställer på mig själv nu innan man får tillbaka allt.
Känner själv att jag inte har tagit hand om min kropp det senaste och att jag gått upp i vikt igen så jag stoppar mig själv innan det är försent. Ska även väga och mäta mig imorgon, spännande. Går ju inte efter vikten men kan vara kul att ha en "start vikt".

Nu ska jag slänga i mig kvällsmat och sen gå en härlig promenad.
Har kommit på en otroligt bra plan med min mamma. Hon ska be mig ta kort på något, som ikväll ska jag ta kort på Coop skylten och hotellet (ligger på 2 olika ställen) och på så sätt kan jag inte fuska med promenaderna. Bra såhär nu när man försöker komma igång och där hittar jag min motivation. Nu jäklar ska jag bli snygg!

/M

Likes

Comments

Känslan av kylan emot ansiktet, öronen gör ont av kylan men det är ändå skönt. Allt runt dig glittrar i kvällsmörkret. Det ser ut som att någon har strött flera kilon glitter över hela samhället och allt är så lugnt. Alla affärer stängda, all julbelusning lyser upp den kalla vinterkvällen. Lugnet sprider sig genom hela kroppen och man hade kunnat spendera timmar ute och bara gå. Stjärnorna fyller hela himlen som vackra diamanter, månen leder vägen och allt känns bara så otroligt skönt!

Det är så underskattat att gå ut och gå, ingen powerwalk eller springa utan att bara gå. Njuta och ta till sig av omgivningen, låta lugnet skölja över dig. Ikväll är en sådan kväll där jag hade planerat en liten kort och lagom kvällspromenad men det slutade med att jag bara gick, överallt kändes det som och det behövdes. Man hinner rannsaka sig själv en hel del, tänka över situationer och njuta av vart man är. Jag älskar denna positiva känsla som har fyllt mig de senaste 2 veckorna och jag tänker inte släppa detta. Jag tror att jag äntligen har hittat tillbaka till mig.

Ingen kan älska dig förens du har lärt dig att älska dig själv!

/M

Likes

Comments

Julmusik, pepparkakor, mjölk och juleljus. Ja man kan ju säga att jag mår rätt så bra ikväll! Ska strax bege mig ut på en promenad med mannen i mitt liv och sen blir det att svida om till kvällsoutfit och bara vara. Krypa ner i sängen med Minus och Mr Perkins till "How to be single", rekomenderar denna filmen något otroligt!! Aldrig skrattat och gråtit så mycket till en och samma film innan.

Ska försöka påbörja stressen med julklappar snart med. Brukar aldrig vara sent ute med detta men i år har det blivit lite fel. Har inte ens köpt min nya gran, den måste ju upp snart. Får dra ur tummen och ta tag i detta nästa vecka, för snart är det juuuul!!

/M

Likes

Comments