Hej sorry att jag inte bloggat på ett tag men de har vart rätt så mycket! Just nu är jag i Stockholm hos min underbaraste och bara är med han :D Idag har jag och D vart till uppsala med hans kompis A för vi skulle till biltema men där fanns inte grejerna vi skulle ha... Så då fick vi åka till norrtälje MEN påvägen dit blev vi stannade av en snut och fick massa möter för de gick lite för fort :O Nu ska jag vara lite social här med min lilla sockertopp :D Ha de så bra så länge :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena, har nästan nyss ätit mat de blev snitzel och pommes till middag idag! :) just nu sitter jag hemma med Larina och funderar på vad man ska hitta på nu när jag börjar bli lite bättre :D Men ett minus är att jag har fått öroninflammation :( Nån dag här framöver tänkte jag berätta för er vad ADHD är. Jag själv har ADHD och de har vart en tuff uppväxt har hamnat mycket fel i livet! Men allt har blivit så underbart bra! Kan faktiskt säga att jag är väldigt stolt över mig som klarat att resa mig upp efter alla gånger jag hamnat snett :)

Likes

Comments

Godmorgon allihopa. Klev upp för en liten stund sen, första natten jag fick sova hela natten utan att vakna av att jag håller på att hosta ihjäl mig. :D Jag har försök designa min blogg.. Haha ja ni ser ju hur dåligt de gick.. Men de får duga så länge! Idag ska jag nog bara ta de lungt så jag blir frisk! Imorgon är de skola om jag inte har någon feber. Hoppas på att febern är borta de är så tråkigt att bara sitta hemma. Nej de här duger inte nu ska jag ta och klä på mig och gå ut med Quini som bara står här och piper för hon vill gå ut! 

Hejdå 😊

Likes

Comments

Nu tänkte jag gå och sova. Är helt färdig i kroppen hoppas på att man blir frisk nån gång! Så jävla trött på att vara förkyld nu de är hemskt!

Tänkte lägga upp 1 eller kanske 2 bilder på min lilla vovve! Godnatt allihopa! :)


Likes

Comments

Hej hej, jag har precis startat min första blogg. så jag är helt ny fattar typ inte alls hur man gör hehe :P Men man lär sig väl nångång kanske.:) Skulle vara roligt om ni kommer med lite tips om vad jag ska skriva om jag har så dålig fantasi. Till och börja med så skriver jag väl om hur min vardag ser ut :)

Just den här helgen hittils har varit sämst för jag har bara legat hemma och haft feber och inte orkat nånting alls! Så de har blivit att jag legat i soffan och bara kollat på film.. Så himla tråkigt men vad gör man inte för att bli frisk. Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och kolla på film! Ni får ha de så bra så länge :)

Likes

Comments