För två helger sedan låg vi inne på bava för vera hade lunginflammation, tack svärmor och syster för att ni följde med. Ni är guld värda. Liten man känner sig när ens unge blir så sjuk, o läkarna stack fel på henne flera gånger dessutom.. Men nu är hon jätte bra, så här kry har hon inte varit på ett bra tag. Hoppas de håller i sig 😁✌️. Bilderna får tala om min vardag 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra helgen va vi på 70 års kalas så tänkte visa en bild på blomarangemanget jag gjorde till henne, Fredriks moster.
Idag har vera o jag hunnit fynda lite lampor, bordslampan i mässing köpte jag på köp o sälj på Facebook för 20kr, älskar den för mormor hade en likadan.  Jag har en tendens till att köpa saker som mormor hade, har nämligen samma stil o smak som hon hade 😀 mormor va bäst ❤️ hur som helst,  vägglampan är nästan likadan så kändes som att de va meningen att jag hittade den på loppisen här i mantorp,  har länge velat ha en lampa där i hallen men aldrig blivit av så de va kul.  Marmor lampan köpte jag för två helger sedan men den va nåt fel på så jag lämnade tillbaka den o nu hämtade jag den igen,  fixad 😀 fått en dille på lampor just nu😂. O idag har vera sin kusin lisa på nattbesök. Få se hur de går 😊😊

Likes

Comments

Febern har kommit o gått hela tiden sedan vera blev sjuk första gången för några veckor sedan,  hostar massor,  flera minuter i sträck,  idag är jag hemma med henne för hoppningsvis sista gången på länge.  Fredrik va hemma denna vecka med henne men jag bröt av idag då vi inte va helt säkra på om hon var okej för dagis än,  men det har jag redan konstaterat att hon är haha. Ås de blir dagis för henne imorgon 😊 👍. O förhoppningsvis kolla på bollibompa draken på lördag i lkpg och åka på kalas på eftermiddagen hos Fredriks moster 😊👍 dessutom kommer ju saga imorgon med 😁

Likes

Comments

Jag o vera va ute o gick en liten stund igår mitt på dagen, vi gick till en loppis som är nästan vid oss, o hittade en snygg spets kappa, en marmor lampfot och vera valde en liten porslins elefant.  Efter loppisen passade vi på att gunga lite i en lekpark o så lekte vi flera gånger under dagen i hennes rum med hennes magic sand hon fick av sin faster i julas. Den sanden är väldigt populär här,  av både vera,  saga o andra ungar 😂

Likes

Comments

Igår vabba jag för vera som hade hög feber på natten,  och skällande hosta, jag kände även av lite ömhet i halsen. under dagen va hon pigg o glad, men hostig o väldigt snorig(grönt tjockt snor),  inatt var hon skåll het igen och mycket hosta och även jag jätte ont i halsen och nu är vi bägge dunder förkylda,  vera hostar o små febrig. Jag snorig o ont o tjock i halsen men pigg.  Det är andra gången på tre veckor som vi vabbat. Riktigt tråkigt,  lär inte bli nån fin lön i mars 😅😅😅 tur vi har en sån fin pappa/pojkvän som jobbar nu,  o dessutom hoppar in o jobbar en massa extra 😁 så duktig o angagerad så ❤️

Bjuder på lite bilder ifrån 2016

Likes

Comments

Nu har jag fått till mig att vera växer så det knakar.  O hon börjar bli så stor i sitt pratande och tänkande oxå. Dröjer väl inte länge fören hon är 18 o flyger ut ur boet 😁😂😧🙈🙉🙊
Den här helgen har vi mest slappat. Fredrik har jobbat hela helgen,  o vi va hos svärmor o svärfar en stund igår.  Idag har jag o vera myst, lekt, tatuerat oss 😎,  o bara varit.  Jag ville få ut henne en stund förut,  gå ut o springa av sig lite,  men hon vägrade gå ut o när jag stod o laga mat så ville hon gå ut haha,  lustigt.. Det där med barn,  kommer även ihåg mig själv som barn. Man vill alltid göra saker när det inte passar o när det passar så är man oftast fullt upp med annat. Eller som när man lekte med andras leksaker för som va tydligen så myclet roligare än sina egna,  men när någon annan lekte med ens leksaker då va dom livsviktiga att leka med just då 😂

Likes

Comments

Nyss hemkommen ifrån linköping.  Varit kollat på bio,  filmen vaiana, *stavning*..... Jätte bra film,  hade inga förväntningar alls faktiskt,  trodde inte alls den skulle v bra.  Ville mest bara umgås med bonusdottern lite extra o Fredriks syster med barn men filmen visade sig vara riktigt bra. I veckan som gått så vaknade jag tisdag onsdag o torsdag pga ver hade hög feber.  Orkade inte öns äta ett halvt kinderägg o då e man riktigt sjuk 😂 men nu e vi alla friska.  O jag ligger mittemellan två sovande,  snackades söta barn.  Sk väl sussa jag med.

Likes

Comments

I lördags var vi hos min faster.  Petra,  Marcus och Emma. Marcus o Emma hade fyllt år så vi firade dom. Dom bjöd på jätte god mat och glass,  vera åt massor och det var roligt att se,  åt glass med två skedar 😂

Likes

Comments