En fin helg med onyttigheter o roligheter och även slöerier 😂 vi slöade egenom helgen,  gjorde inte så mycket.  Sålde våran bil,  o igår åkte vi till busfabriken med robban plus barn.  Vera har alltid tagit sig lång tid att ta in intrycken på busfabriken eller för övrigt när man åker bort så där. Hon har varit blyg o inte riktigt haft de så jätte jul faktiskt.  Men denna gång så fort vi kom in så ville saga gå på toaletten så vi väntade på henne,  men vera tog bägge min o Fredriks hand i omgångar o visade att hon ville springa in. Va tvungen att hålla fast henne till saga kom haha.  O ögonen va jätte stora och hon hade jätte kul, så där äkta skratt från magen och det bara lös i ögonen.  Hon har blivit så stor. 😍 saga hittade sin ena kusin väldigt fort så dom två sprang överallt så man såg dom knappt inte 😂😂

Likes

Comments

Likes

Comments

Har helt o hållet kommit av mig här ifrån. Har faktiskt inte haft en enda tanke på att blogga. Tänkte bjuda på en bildbomb på sånt som hänt under dessa två månader jag bloggat.

Likes

Comments

Jag vabbade både igår och idag då vi misstänkte urinvägsinfektion på Vera, det visade sig att det inte var någonting men urinprovet på så små barn brukar visa fel så vi fick antibiotika i en vecka för o vara på säkra sidan iallafall.
För övrigt så tycker jag ändå att jag har kommit in bra i det nya jobbet, jag trivs och det börjar flyta på. Förut va de jätte stressigt o tisdagar ska vi då inte äns tala om. Folk har sjukskrivit sig för dom har gått in i väggen pga stressen men nu sa jag ifrån o nu har dom ändrat mitt schema för att stressa av mig och nu känner jag mig verkligen hörd och sedd så det känns jätte bra.
Imorgon ska vi bjuda veras gudföräldrar, Emil o Martina på finmiddag. Ska bli jätte mysigt o kul. Vi har ju trots allt inte träffat dom sen i julas 😃
Vera börjar prata på väldigt mycket nu. Hon säger bland annat morfar, farfar, smaka, macka, kaka, tack, gunga, måla , kissa, bajsa osv.
Påtal om kissa o bajsa så förvarnar hon oftast när hon ska kissa eller bajsa så hon är nog redo att börja potttränas, hon va ju även duktig med vällingen för ett halvår sen då hon total nekade flaskan helt plötsligt efter att hon var magsjuk i vintras. Jätte skönt när saker o ting sköter sig av sig självt haha 😂😆

Likes

Comments

Var på dop för min morbrors lille knodd odd!
Jätte fint dop, god fika o dom fick massor fina presenter 😍

Likes

Comments

Vi har en sjukling här hem, hon har legat sängliggandes några dagar men nu börjar hon krya på sig sakta men säkert. Vårdcentralen sa att de inte va någon halsfluss iallafall. Hon har ont i halsen o haft hög feber

Likes

Comments

Har lite att berätta sen senast jag skrev några rader här.
Sa upp mig på mitt jobb då ja va så jävla trött på skiten, trött på att bli lurad på pengar, trött på allt på det företaget. Fick anställning på iss fd. Coor på us på inre logistik. Började där den 1 mars och jag är fortfarande under upplärning då de tar ca 2 mån o lära sig o även hitta .
Det har även hänt en till rolig sak, Fredrik har fått kontakt med sitt andra barn. Han hade en dotter sen tidigare men aldrig haft kontakt med varken exet sen eller barnet. Plötsligt en kväll hörde hans ex av sig (helt oväntat) och dom kom överens att träffas o han fick lära känna sin dotter, jag o Vera lärde känna henne och nu är hon hos oss varannan helg framöver. En tung sten föll från Fredriks hjärta .
Så livet rullar på, vi har varit lite sjuka i omgångar, ja va sjuk en gång men annars har jag håller mig ifrån magsjuka medans Fredrik o Vera va sjuka.
Har varit på 90 års kalas av Fredriks gammal morfar , lekt på Leos, busat på valla, o på lekplatser, jag fick för mig o pierca septum en dag, snarare en kväll. Men tog ut den efter nån Tim för jag trivdes inte med den. Tycker inte om sån uppmärksamhet längre, inte som man gjorde förr.
Med tanke att jag har gått upp 20 procent i tid på nya jobbet emot förra så känns det som man bara kommer hem, lagar mat, duschar o går o lägger sig. Lite tråkigt dock men jag går aldrig tillbaka! Nu trivs jag

Likes

Comments

Har aldrig varit ett fan av Mumin trollen men jg älskar Lindex nya kollektion muumin. Tycker det är så grymt sött!
Vera har hittills mössan o dom svarta lilla My byxorna och mer måste hon ha 😊😍😉
Såg för ett tag sen att hon hade muumin skor som hon fick utav pappa(veras morfar) i present som är hur fina o bra som helst!!

Likes

Comments