Header

Blev glad idag då jag fick hem detta 😊Jag ska testa nu och se hur det fungerar. Trodde dock att den skulle vara större, men den var jättebra. Smidig och enkel :)

Ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll!

Just nu sitter jag i soffan och myser med filten och gosar med hunden. Väldigt skön och lugn onsdags kväll.

Men men på sistone har jag känt mig sjuk. Har haft ont i halsen, och varit sträv, och haft svårt att svälja. Men ingen feber i allafall så det är skönt. Får vila som sagt :) Jag verkar ha dåligt immunförsvar, är alltid någon som bryter ut i min kropp eller att jag blir smittad snabbt. Behöver kanske ta mer vitaminer osv 👍Men det är som det är.  Imorgon är en ny dag. Då är jag kanske piggare. Får tänka positivt. 

Likes

Comments

Hej :)

Denna dag har hittills varit seg. Jag har sportlov nu. Men har inget planerat för denna vecka utan tar dagen som den kommer. Det kan väl också vara skönt det med! :) Jag var för ett tag sen och hämtade ut ett paket, som innehöll en virkningsbok. Stora boken om virkning heter den. Det står allt i den. Den är både för nybörjare och dom som kan redan. Så nu ska jag testa lite och försöka mig på att virka mönster, som jag har velat göra länge. Så hoppas att det går bra.

Kramar.

Likes

Comments

Hej! :)

Har nu fått hem mina efterlängtade studentskor :) Jag blev så nöjd när jag fick hem dom, älskar färgen att dom är lite gammelrosa. Först tänkte jag ta och beställa beiga/vita men sen vill man inte alltid ha som alla andra :) Nu är det i allafall bara klänningen som fattas och studentmössan. Får hoppas att tiden går lite fortfare och att man dessutom får sol och värme snart!

Ska strax gå och lägga mig. Börjar bli lite smått trött. Har varit en lång dag med mycket skratt. 

Godnatt på er! 

Likes

Comments

Godkväll på er :) Ja som ni ser här ovan så är det lite inspirationsbilder. För jag ska som sagt göra en tatuering nu på tisdag på magen. Det ska vara blommor och en fjäril. Längtar så, men är lite nervös, för kommer nog göra ont just där. Har en sedan innan, en liten tatuering, som jag blev nöjd över. Sen var tatueraren så duktig och fick så trevligt bemötande. Bra när man får det.

Men nu ska jag fortsätta och kolla på film på tvn. 

Likes

Comments

Ja, då var nyårsafton över. Jag hade det trevligt, jag var hemma med familjen kan man säga :) Vi åt god mat, och det blev mat över, var så mycket. Var jättegott med alla frukter till, sen tog jag lite alkohol på det. Men försökte ändå vara nykter. Jag hade också gjort efterrätt, chokladmuffins med grädde, och bär på det. Dom var väldigt goda, och kladdiga inuti. Perfekt. Jag somnade väldigt sent, tror klockan var 2. Så idag har man varit ganska seg, ätit pizza och bara degat i soffan.

Nu är det 2016 och jag hoppas att detta året blir bra med många överraskningar. Hoppas ni hade en bra nyår! :)


Likes

Comments

Hej! Ja i tisdags så fick jag hem denna fina bok, en målarbok. Det är jätteroligt att få måla, och det är så klurigt, eftersom det är så smått. Så detta kan man sitta med om man har tråkigt. Det tar också lite tid att göra så man måste ha tålamod haha.

Rekommenderar den i alla fall, det dessutom en serie. Du kan kolla upp det, om du blir intresserad. 

Ha det bra.

Likes

Comments

Godmorgon på er :)

Igår så hade jag mycket tid för mig själv så då kände jag att jag ville teckna lite. Så då gjorde jag en drömmfångare. Blev nöjd med den! :) Känns som att jag blir bättre på att jobba med detaljerna. Blir alltid överraskad av mig själv.

Likes

Comments

Hej :) Nu är man hemma från praktiken, jag praktiserar på Rågårds, i en klädbutik. Jag tkr det är kul att jobba med kläder, kanske kan tänka mig det efter studenten, eller så skulle jag vilja jobba med design, inredning osv...något av det stuket. Haha man vill göra ganska mkt x) Ska väl äta mat snart, hungrig som bara den. Igår så färgade jag mitt hår mörkare, har haft ombre förut, men som vanligt så ångrar jag mig. Ska nog vara mörkhårig ett bra tag nu. Men det jobbigaste är väl när det bleks så mkt på sommaren :( Men men så är det. Snart ska jag äta mat, var ett tag sen jag åt, så magen börjar att kurra haha :) 


Likes

Comments