Header

Tänk hur fort tiden går alltså det är ju sjukt. Min dotter blir hela 7 år imorgon och det det känns som igår jag var på väg in till förlossningen men att det gått hela 7 år det är helt sjukt.. Men morgondagen ska självfallet firas som alla andra födelsedagar. Men en lite förändring är dock att hon inte vill ha födelsepaketet på sängen utan hon vill att vi ska gömma det och att hon ska leta efter det lite som fågel, fisk Eller mitt emellan. Det ska bli spännande sen har hon önskat frukost, inte lyxfrukost direkt utan bubbel vatten plus rostat bröd :) Men det ska hon allt få. Sen får man se hur dom firar henne i skolan. Är första gången hon fyller år nu efter hon slutat dagis.


Men kan iallafall säga det att det är konstigt vad tiden går fort. Hon föddes för 7 år sedan och nu kan hon komma hem från skolan och vara sur å stänga in sig i sitt rum för hon vill vara ifred. Min söta lilla skitunge som jag älskar över allt annat här på denna jord. <3


Puss

Likes

Comments

Hej allihopa nu är jag äntligen tillbaka här på bloggen efter ett bra tag. Kan nog vara över ett år eller nått sånt. men äsch det har ingen betydelse just eller vad säger ni +


Då är ju detta om jag som har hänt sen sist och ja ni det är ganska mycket faktiskt. Kommer knappt ihåg vad jag skrev om sist. Men kan ju berätta att jag nu ska börja jobba igen sen ska jag börja med körkortet nu så det ska bli skönt när man har fått det så behöver man inte vara låst på samma sätt längre. Visst det går ju bussar men det är ju bökigare om man ska storhandla mat t.ex, orka bärja 7000 påsar med mat liksom hahah :) så det blir skönt när det e klart..

Men så vad händer idag då. Jo ska hämta dotter snart på skolan tänkte jag sen blir det att laga lite mat plus kolla lite på datorn. Sen blir det väl lite små fix hemma.

Shit just ja, Jag tränade ju igår och kan ju säga att mina ben är helt jävla döda hahah. men då vet man ju att det har gett resultat så är känns ju jätte bra.

Håller även på att sluta röka. Måste fixa dettta nu plus träna till color run :) 5 km ska jag och syrran springa så nu är det hård träning på det så då går det inte att röka samtidigt !! Det förstör ju konditionen tycker jag. Känns bra u när jag börjar ett helt nytt hälsosamt liv :):)


Nej nu ska jag fixa lite här hemma innan vi ska åka upp och hämta nadja.

Kanske skriver mer ikväll!!!!!. Im back to stay now :P !!!!!

Likes

Comments

På med musiken när tankar å skit börjar komma. Det får en att tänka på annat för stunden. Önskar jag bara kunde få släppa allt detta som jag känner, om bara för en stund så jag hinner ikapp. Försöker släppa & gå vidare men e inte alltid så lätt. Önskar jag kunde dela med mig av allt jag känner & tänker men det går inte. Kan verkligen inte förklara. Vill bara skrika ibland när känslorna å tankarna tar över, få det att sluta!!! Jag är verkligen glad över att ha alla människor i mitt liv som jag har och dom får mig att må bra. Men ingen av dom kan få smärtan att försvinna. Jobbigt när folk frågar mig hur det är och jag "måste" säga att allt är bra bara för att slippa behöva förklara varför det inte är bra. Men ibland säger jag att är sådär men kan sedan inte förklara vad som är fel :/ har förändras så senaste året och är jobbigt nät jag knappt känner igen mig själv. Hur kan en människa fucka upp min hjärna så extremt jävla mycket 😢😢

Vill bli frisk igen!!!

Va bara tvungen att skriva av mig!

Likes

Comments

Nu är det lördag och vi har varit på rally men hjärtat & Ralle 😜😜!! nu blir det iväg och bada för man känner sig inte så fräsch i denna jäkla värme ;)
Men först lite käk på subway & BK 😜😜

Ha en toppen lördag alla trevliga 💕💕

Likes

Comments

💕Robin Andersson💕

Du försvann ur mitt liv för 2 år sedan och jag trodde aldrig att jag skulle få chansen med dig igen. Inte efter allt som hände, men det fick jag. Nu tänker jag göra allt för att inte förlora dig igen. Märks att det är äkta känslor när man känner hur allt bara blossar upp igen efter bara en puss. Alltså två år ifrån varandra och känslorna finns fortfarande kvar. Det är vad jag kallar kärlek! Är så glad att jag har dig i mitt liv igen. Som jag sagt förut man vet inte vad man har fören man förlorar det. Men jag hade glädjen att få tillbaka det jag gått förlorat. & det är jag evigt tacksam för.
Jag tycker så extremt mycket om dig, Robin !
💋


Likes

Comments

Hej alla igen.
Vet att jag skrev att jag skulle byta blogg men jag testa den andra men jag saknade denna Way to much! Så nu är jag tillbaka igen.

Har även ny mobil nu yääääy👍👍 så kmr kunna blogg mer nu när jag har bättre mobil igen. Så ska försöka bli lika pigg som förut.
Har dock varit många personliga saker som hämta sista tiden som varit ganska jobbiga. Kanske kommer en dag då jag känner mig reda att prata om det. Men just nu kämpar jag för att må bättre igen 👍
Hoppas ni respekterar det :)

Men skriver mer sen, puss på er 😘

Måste bara säga att detta ser ju bara allt för underbart. Vill dit 😜💕

Likes

Comments

​Nu tänker jag byta sida att blogga på. Följ gärna mig där med. Det kommer bli mycket mera skriver där..

Min nya blogg är på http://finest.se/overandout/

Hoppas vi ses där.

Xoxo Hailey

Likes

Comments

Att ha en dotter är det finaste som finns för mig. Är så himla glad att jag just har henne som barn. Men dom växer så fort så man hinner knappt med alltså. Va inte längesedan hon va såhär liten som på bilden men ändå så långt tillbaka. Hon är min käraste skatt, det finaste som finns. Skulle göra vad som helst för henne. Att veta att du betyder mer än världen för en person och att hon aldrig kommer sluta älska dig innerst inne är en känsla som inte går att förklara i ord.. Ni som själva har barn förstår vad jag menar.. Jag blev i alla fall gravid när jag var 16 år gammal, och hann nyss fylla 17 när denna skatt kom till världen. Min förlossning var inte så märkvärdig att gick som det skulle och kan verkligen inte klaga över nått.. Men kan inte neka att det har varit tufft att vara en väldigt ung mamma, fick både jobba och gå i skolan för att få allt att gå runt men jag gnällde inte. När min dotter tittar på mig och berättar hur mycket hon älskar mig eller bara ler emot mig så vet jag att det har varit värt allt. Allt jag har gått igenom blir värt det när man väl tar hand om stunden med sitt barn. Visst kan jag känna ibland att det hade varit bättre om hon kom när jag va lite äldre men har aldrig ångrat för en sekund att jag fick henne. Hon är ljuset i mitt liv och jag kommer alltid att finnas för henne. Jag älskar dig min underbara skatt 💗

Bara några timmar gammal 💗

Två dagar gammal <3

tre år gammal <3​

Likes

Comments