Header

Hej alla hjärtan.
Idag har det varit full fart sen imorse skulle möta familjen nere på gymmet kl sju men dom hade försovit sig så blev träning själv sen en skön promenad efter :)

Men han bara komma hem innan mamma ringer och fråga om jag skulle kunna komma ner igen och träna med dom när du skulle ner. Det är klart jag kan det tänkte jag. Så blev ner en timme till på gymmet så nu känner jag mig ganska död haha. Men iallafall nu ska jag slänga mig in i duschen för vid 2 är det barnkalas för stumpan min på olery's :)
Ha en toppen dag 😃.

Puss 😘

Min frukost idag :) ❤ te & röd grapefrukt ❤❤❤

Tyckte det var väldigt härligt med morgonpromenaden :)
Lite disigt men ser så fint ut tycker jag.


Förresten någon som vet några bra tips om att lättare bli brun nu när sommar börjar komma ? ❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla.
Sry för dålig uppdatering men haft en full späckad dag vilket jag kan återkomma med i ett annat inlägg. Tänkte mest önska alla en riktigt bra kväll :)
Själv är jag barnledig inatt så blir lite mys framför en film med ansiktsmask och gott gott

Vi hörs mer imorgon :)

Puss

Likes

Comments

Godmorgon mina hjärtan.
Hoppas alla ni har sovit underbart :) just nu sitter jag och dricker mitt te här på morgonen medan ägget kokar. Snart gå och väcka snutta så hon kommer upp & får i sig lite frukost. Idag händer det inte så jätte mycket faktiskt. Har ett möte vid 13:00 sen gymmet halv 4 annars så blir det lugnt, tänkte ta och tvätta lite oxå.

Men nu måste jag sätta igång med allt som ska göras på morgonen innan skolan.

Puss

Likes

Comments

Nu är det frukost dax :) blev lite te + röd grapefrukt 😃 kärlek ❤❤

Likes

Comments

God morgon mina hjärtan.

Idag är det onsdag och jag har en hel del på schemat idag.

Först ska jag möta upp Jennie sen ska vi upp och lämna alla barnen. Sen hem och hämta massa saker som vi ska upp och lämna på fritidsbanken. Möte kl 10:30 sen efter det är det ganska lugnt tills 13:10 för då slutar Nadja skolan. Efter det ska jag tvätta lite och kl 17:00 har Nadja truppgymnastiken. Sen får vi se om jag klämmer in gymmet.

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen se till så dom andra kommer upp, hehe :)


Puss

Likes

Comments

Ja då börjar även denna dag lida mot sitt slut och tänkte ta och dela med mig lite av dagens händelser. Började iallafall med att väcka dottern min imorse runt halv sju sen fick hon ett paket, en helt ny mobil :) Sen blev det frukost och packa allt som skulle med till skolan. Mötte upp jennie med barn för dom skulle åka bil upp med oss. Efter det så bar det som sagt upp till jennie för kaffe och bull & tårtbak :) Nadja slutade 10 över ett så då var vi uppe och hämtade henne sen åkte vi förbi gammelmormor en sväng på kaffe. Hem och äta mat innan vi skulle upp till morfar och fika (igen) det vart mycket fikande idag så blir att tträna lite hårdare nu när träningsvärken börjar ge sig i benen.

Imorgon blir det att lämna stumpa på skolan sen tror jag att jag ska köra en sväng på gymmet.


Nej nu ska jag lägga snuttan så hon kommer upp imorgon.

God natt allla :)

Puss

Likes

Comments

Hej alla.
Idag är det inte vilken dag som helst för det är min underbara dotters födelsedag :) hon blir hela sju år idag ett stort grattis till världens finaste flicka och är så glad att just jag fick världens finaste flicka ❤❤❤

Likes

Comments

Tänk hur fort tiden går alltså det är ju sjukt. Min dotter blir hela 7 år imorgon och det det känns som igår jag var på väg in till förlossningen men att det gått hela 7 år det är helt sjukt.. Men morgondagen ska självfallet firas som alla andra födelsedagar. Men en lite förändring är dock att hon inte vill ha födelsepaketet på sängen utan hon vill att vi ska gömma det och att hon ska leta efter det lite som fågel, fisk Eller mitt emellan. Det ska bli spännande sen har hon önskat frukost, inte lyxfrukost direkt utan bubbel vatten plus rostat bröd :) Men det ska hon allt få. Sen får man se hur dom firar henne i skolan. Är första gången hon fyller år nu efter hon slutat dagis.


Men kan iallafall säga det att det är konstigt vad tiden går fort. Hon föddes för 7 år sedan och nu kan hon komma hem från skolan och vara sur å stänga in sig i sitt rum för hon vill vara ifred. Min söta lilla skitunge som jag älskar över allt annat här på denna jord. <3


Puss

Likes

Comments