Header

"Va stark" det är en enkel mening men svårare att nå upp till när man har så mycket press, stress, hat,påhopp på sig. Man förväntar sig så mycket av mig men i slutändan jag är bara en MÄNNISKA jag har med KÄNSLOR men det tänker man inte på. Spyr av stress magkatarren skriker oron växer självsäkerheten försvinner till slut är jag ingen. I mångas ögon är jag en person man kör med för att jag är för snäll man trycker ner en får en att känna sig som skit. Men jag är bara jobbig jag är en jobbig jävel som inte ens förtjänar att må bra. Så känns det precis,jag är bara så trött på mig själv jag ser mig själv som ett stort misslyckande. Kanske ska fortsätta va kall o sluta släppa in folk i mitt liv dom kommer ändå bara lämna mig där sen. Tack för mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kände av det redan igår framåt kvällen hur det närmade sig hur jävla nere man blev trots att man hade folk runt sig som man älskar försöket till att hålla tårarna inne var bara jobbigt så var tvungen att gå till toan. Visste hur gårdagens natt skulle bli lyckades ändå somna för jag va så trött i huvudet, vaknar klockan tre hysteriskt gråter har fullständigt panik. Satt på toa golvet i 30 min o försökte samla mig. Denna dagen har man varit så skör minsta lilla så blir jag ledsen. Åkte upp till hästen o fick ett sådant leende vilken lycka han ger precis som att han förstår mig förstår att jag mår dåligt. Jag väljer inte detta själv o jag säger inget till varken mamma, pappa, pojkvännen eller resterande när jag känner att det är påväg, jag vill inte drabba er men om jag ändrar mitt beteende helt blir tyst, låter sur så har det inget med er o göra jag försöker bara hålla mig själv i schakt så att jag inte bryter när ni är nära. Men ni gör mina dagar trots att mina ensamma nätter kan va jävligt jobbiga försöker jag tänka på er. Tack verkligen tack ❤️

Likes

Comments

Rent teoretiskt sett består mitt huvud bara av tankar som snurrar o snurrar. Det händer så mycket grejer nu så jag tappar bort mig själv lite jag vill alltid se till att andra må bra o trampat jag ett felsteg tror mig jag har skuldkänslor till hundra. Jag vill inte göra fel trots att man gör misstag så biter det som fan. Jag försöker verkligen blickar framåt men när jag ser hur mina nära o kära dyker till botten fallet jag tillbaka o ser hur jag stod o mådde jag vill inte att dom ska hamna där så jag försöker verkligen kämpa för dom men jag glömmer mig själv då.
Det är inte lätt att va en känslomässig förstörd känslovrak.

Likes

Comments

Det här med tillit till människor har jag alltid haft svårt för det har hänt allt för mycket för att kunna ha det.
Angående killar man har haft har inga ord. Det första vill jag inte ens ta upp då det äcklar mig så fruktansvärt mycket bara tanken på hur man kan trycka ner en tjej så mycket både fysiskt o psykiskt. I dom flesta fall har jag alltid känt mig som en liten leksak som dög ibland alltid blivit huggen i ryggen av dom. Det sitter o gnager i bakhuvudet emellan åt tanken att man kanske inte räcker till.
Jag kan stolt säga att jag har den mest underbaraste kille som finns. Tackar för att du finns!
❤️
Nu tänker ni ännu ett jobbigt inlägg men jag behöver skriva av mig för jag tror det är fler som känner likadant o dom vill jag nå ut till.

Likes

Comments

Jag vet det var hur länge sedan som helst jag skrev nu men behövde skriva av mig. Jag blir så trött på att vuxna människor säger "det är ditt egna fel du får försöka lösa det" om man är deprimerad, ångest psykisk ohälsa överlag men vi ungdomar runt 15-22 kanske inte alls klarar av och ta hand om det själv. Jag tror inte dom förstår hur det är att vakna skrika rakt ut känna pulsen Slå som ett ånglok och alla känslor alla bekymmer på en och massa gång det bara exploderar. Så många gånger man har stått och tänk ska man hoppa eller inte?
Som många vet flyttade jag till Skåne det var ett rop på hjälp vet inte om jag hade orkat mycket mer om det inte vore för personer som såg hur jag mådde. Jag vill tacka alla psykologer som hjälpt en. Jag mår mycket bättre klart ångesten kommer emellan åt men som tur väl hanterbar. Men kära ni vuxna kolla hur era barn mår och bara för att barnet/ungdomen inte har en bra attityd eller är på ett bra humör ta reda på fakta då innan ni ställer er och skriker på dom! Läs gärna denna artikeln nedan!
http://www.hant.se/10-viktiga-saker-du-maste-veta-om-du-kanner-nagon-med-depression/

Likes

Comments

Hej alla läsare här i bloggvärlden. Det var alldeles för länge sedan jag skrev något här men ska ta tag i det nu igen. Vad har hänt i mitt liv då? Jo jag har flyttat till Skåne av olika anledningar. Mitt häst Bomman gick bort tragiskt nog i april pga blodkärl brast i hjärna 😔 fruktansvärt min bästavän.. Under hela sommaren jobbade jag på ett skitställe som kallas för Fenix park så snälla ni börja inte jobba där, det enda som var bra där va vissa av hästarna. Mobbning, ingen mån om en, gör saker utan anledning, fuskar o behandlar hästarna förjävligt! Nog om det jag har börjat nu skola med fått nya vänner osv inget jätte intressant men nu vet ni lite vad som har hänt i mitt liv. Är påväg till skolan nu iaf, ha det. ✨

Likes

Comments

Se där ja, jag skrev ju ändå trots att jag inte har någon lust till att skriva. Hepp ska ta o lyssna klart på min musik, försöka sova sen om det nu ens kommer gå hmmm. Gonatt till er alla iaf!

Likes

Comments

Jo ja så är det har knappt tid att blogga o orken finns lixom inte där så det kommer bli lite sporadisk bloggning i ngr månader till. Var iaf i hovmantorp lördag t idag. Är så sjukt trött med idag, vill bara krypa ner i en säng med en kopp te o sova :( gör ju inte saken bättre av att lyssna på lugn musik 😂 ska fika med världens bästa Fia sen. Jag lovar inget men troligen skriver jag ikväll. Ha de.

Likes

Comments


Likes

Comments

Jodå jag lever, har inte haft någon ork till att blogga helt enkelt. Kom bara tänka på de drömmar man drömmer, hur underbara, hemska, ledsna o glada dom kan va. Man drömmer väll av en anledning pga att på ngt vis ska det hända eller har hänt. Vet inte riktigt varför jag kom in på detta men men, skriver ikväll :)


Likes

Comments