Header

Jag vet det var hur länge sedan som helst jag skrev nu men behövde skriva av mig. Jag blir så trött på att vuxna människor säger "det är ditt egna fel du får försöka lösa det" om man är deprimerad, ångest psykisk ohälsa överlag men vi ungdomar runt 15-22 kanske inte alls klarar av och ta hand om det själv. Jag tror inte dom förstår hur det är att vakna skrika rakt ut känna pulsen Slå som ett ånglok och alla känslor alla bekymmer på en och massa gång det bara exploderar. Så många gånger man har stått och tänk ska man hoppa eller inte?
Som många vet flyttade jag till Skåne det var ett rop på hjälp vet inte om jag hade orkat mycket mer om det inte vore för personer som såg hur jag mådde. Jag vill tacka alla psykologer som hjälpt en. Jag mår mycket bättre klart ångesten kommer emellan åt men som tur väl hanterbar. Men kära ni vuxna kolla hur era barn mår och bara för att barnet/ungdomen inte har en bra attityd eller är på ett bra humör ta reda på fakta då innan ni ställer er och skriker på dom! Läs gärna denna artikeln nedan!
http://www.hant.se/10-viktiga-saker-du-maste-veta-om-du-kanner-nagon-med-depression/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 58 readers

Likes

Comments

Hej alla läsare här i bloggvärlden. Det var alldeles för länge sedan jag skrev något här men ska ta tag i det nu igen. Vad har hänt i mitt liv då? Jo jag har flyttat till Skåne av olika anledningar. Mitt häst Bomman gick bort tragiskt nog i april pga blodkärl brast i hjärna 😔 fruktansvärt min bästavän.. Under hela sommaren jobbade jag på ett skitställe som kallas för Fenix park så snälla ni börja inte jobba där, det enda som var bra där va vissa av hästarna. Mobbning, ingen mån om en, gör saker utan anledning, fuskar o behandlar hästarna förjävligt! Nog om det jag har börjat nu skola med fått nya vänner osv inget jätte intressant men nu vet ni lite vad som har hänt i mitt liv. Är påväg till skolan nu iaf, ha det. ✨

  • 25 readers

Likes

Comments

Se där ja, jag skrev ju ändå trots att jag inte har någon lust till att skriva. Hepp ska ta o lyssna klart på min musik, försöka sova sen om det nu ens kommer gå hmmm. Gonatt till er alla iaf!

Likes

Comments

Jo ja så är det har knappt tid att blogga o orken finns lixom inte där så det kommer bli lite sporadisk bloggning i ngr månader till. Var iaf i hovmantorp lördag t idag. Är så sjukt trött med idag, vill bara krypa ner i en säng med en kopp te o sova :( gör ju inte saken bättre av att lyssna på lugn musik 😂 ska fika med världens bästa Fia sen. Jag lovar inget men troligen skriver jag ikväll. Ha de.

Likes

Comments


  • 213 readers

Likes

Comments

Jodå jag lever, har inte haft någon ork till att blogga helt enkelt. Kom bara tänka på de drömmar man drömmer, hur underbara, hemska, ledsna o glada dom kan va. Man drömmer väll av en anledning pga att på ngt vis ska det hända eller har hänt. Vet inte riktigt varför jag kom in på detta men men, skriver ikväll :)


  • 216 readers

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag skrev riktigt, glömmer det hela tiden 😂 men men är påväg till skolan nu skönt o börja 09:40 idag då man brukar gå upp tjugo över fem 😖tre lektioner sedan drar jag till hov 👍 hoppas ni alla får en bra dag! Hej svejs så länge✋
Likes

Comments
Likes

Comments

Ligger i sängen o lyssnar på Håkan (som vanligt) tänker på lite allt o möjligt.
Längtar till imon slutar elva sedan fika med chris o lizzie, underbart vid halv fem typ bär det av mot pappa.
Har inte så mycket mer o skriva nu så hade
👍
Likes

Comments


Likes

Comments