Här kommer en liten uppdatering för dagen..😅

Jag har bara setat i kökssoffan och tagit det lugnt hittils..jag gjorde illa foten nyligen och kan inte riktigt stödja på ena foten för tillfället så jag lär nog bara ta det lugnt hela dagen. Jag skulle ha jobbat idag egentligen i grönklit men jag fick lov att säga till chefen att jag inte kunde på grund av foten.

Hut som. Så tog jag fram kameran en snabbis och fotade Pongo lite och jag blev väldigt nöjd med bilderna ! Jag vägde honom också idag och han är redan uppe i 27kg!! Han växer så det knakar...förra veckan vägde han fortfarande 24-25 kg! Det går fort nu.

Ja men det var väl det egentligen. Nu ska jag nog bara fortsätta att vila och kolla på true blood! Så ni får ha en fortsatt trevlig söndag!

Likes

Comments

Godmorgon världen!! Jag vaknade med en ond fot MEN med ett gott besked på instagram! Jag har nämligen startat ett samarbete med @valorwatch #valorwatch.

Eller egentligen inte JAG utan Pongo faktiskt min hund🙊

Då han har ett eget instagram: @Pongo_thebully.
Och där var det ett företag som hörde av sig till "honom" och frågade om han/jag ville ha ett samarbete och jag sa självklart ja! Och man måste ju börja nånstans eller hur?

Så gå in på https://valor-watches-australia.myshopify.com och välj ut precis vilken klocka du vill, och sedan skriv in rabattkoden "PONGO_THEBULLY" då får du hela 20% rabatt på klockan!

Koden gäller till den 15e april! Shoot! Det finns hur fina klockor som helst där!😍

Likes

Comments

Vilken dag det har varit! Golvet är äntligen klart i vardagsrummet så det enda som fattas nu är nya lister. Sen kan jag äntligen möblera där och städa hela lägenheten för det behövs nu...

Idag hittade jag även världens fynd, nämligen ett snyggt bord och snygga stolar till! Som en kille SKÄNKTE! så de enda jag gjorde var att häfta fast min marmor vaxduk på bordet så de ser ut som nytt!

Även pongo fick lite nytt idag! Två nya adidog hoodies från #wish ! Den gråa och den svarta. Den röda hade han redan sen innan. Och jag ska även beställa den blåa!

Jag har beställt lite olika saker till mig från #wish också så jag tänkte göra en blogg-haul av sen när jag har fått hem allt! Om några veckor typ hehe.

För övrigt så bjöd jag älsklingen min på mat idag och så har även pongo fått leka med sin bästis idag.

Nu ska jag små städa lite och sen kolla på serie! Hoppas att eran dag var lika lyckad som min!

Likes

Comments

Jag har precis köpt ett nytt objektiv för bara 700kr (begangnat) som jag har velat ha länge! Så nu är de bara att vänta på att få hem det! Jag LÄNGTAR! Det är perfekt tilll hund/häst/bröllops fotograferingar !

Ville bara berätta de haha! För övrigt så har min syster fixat mina naglar idag men bild på det får ni se imorgon!!

Nu ska jag sova! Ha de gött. Godnatt!

Likes

Comments