Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag måste bara dela med mig av den här underbara krämen! Ni tycker säkert att jag är tjatig om Mary Kay produkterna men detta inlägg är inget samarbete och jag skulle ALDRIG skriva om en produkt om jag inte tycker att den är bra.

Jag har använt den här krämen nu sen jag fick den och som ni ser så är det endast 11gram i tuben (det är en liten tub jag fick som en gåva så köper man den så får man självklart en större tub som håller mega länge!) men jag har haft den i några veckor nu och jag har halva kvar än! Den är alltså väldigt dryg, håller länge.

Sedan så har ju jag mitt exem och i och med att den här feta krämen är fet och mjukgörande, och innehåller bivax så är den jätte bra mot torra händer med eller utan exem!

Det har den bevisat för mig nu! Min exem håller sig borta mer nu och känns bättre. Så jag kommer fottsätta använda den istället för kortison krämer som inte är bra i längden.

Så jag vill verkligen rekommendera denna kräm till er med torra händer eller exem! Den går även utmärkt att använda i ansiktet. Jag är inte den enda som använder Mary Kays krämer mot exem då jag är med i en facebook grupp om exem och där har jag sett flera stycken som använder sig av det märket!

För övrigt så ska jag till stallet idag och rida Prinsen och Styggebiten♥️ vädret är inte det bästa idag men det gör inget. Låg precis och kollade på en hästfilm så nu fick jag en stor längtan efter stallet hehe. Ha en fortsatt trevlig dag! Så hörs vi.

Här nedan så ser nu hur mitt exem såg ut för nån månad sen (till höger) och hur det st ut idag, efter att ha använt krämen! (Till vänster)

Likes

Comments

Du, ditt äckliga svin, som visslade efter mig ikväll och kom mot mig för att antagligen tränga in mig i ett hörn..jag hoppas att karman hinner ikapp dig någon dag snart framöver.

Mamma och jag var på byn för ca 2 timmar sen (21.00) och städade i två lokaler där. När jag då ska gå från ena lokalen, till den andra (kankse var 10-20 meter mellan dem) så ser jag en man gåendes på andra sidan av vägen som börjar vissla efter mig. Jag blir direkt livrädd och håller blicken på marken medans jag skyndar mig så mkt jag kan för att ta mig till portdörren...jag hör hur mannen börjar vissla hårdare då han verkligen vill få min uppmärksamhet och har nu "targetat" mig. Han går mot mig och höjde tempot...jag hinner fram till porten och försöker låsa upp dörren med en rejält skakande hand. Men som tur var, så fick jag upp dörren. Jag tar mig in så fort jag kunde, stängde igen portdörren och sprang in i lokalen och låste in mig själv.

Där stod jag i några sekunder, skakandes och med hjärtat enda upp i halsen på mig..jag har ALDRIG i hela mitt liv varit så där rädd förut...jag menar..vad hade hänt om jag inte ens skulle in där? Om jag inte haft port nyckeln? Om jag egentligen var på väg hem och inte hade nånstans nära att fly till?

När jag hann fatta vad som precis hade hänt så ringde jag mamma som var i lokalen några meter bort och berättade vad som hände och då kom hon bort för att hämta mig då jag inte vågade lämna lokalen..

Vissa av er kanske tar detta med en nypa salt men det här har satt spår i mig..det var inte "bara" en oskyldig flirt vissling...hade inte jag haft så nära till att kunna gå undan så kanske det hade gått värre till... och det är det som skrämmer mig som mest...och tänka sig att jag blev så skärrad av det här, tänk då dem tjejerna som har blivit utsatta för något ännu värre...fy faaan säger jag bara....

Jävla svin.

Likes

Comments

God förmiddag mina käraste läsare! Vilket underbart väder vi har i Orsa! Min dag började kl 8 imorse och bestod av en mysig liten promenad med Pongo och sedan så började jag möblera om i köket för 1000e gången. Efter att jag åt frukost nu vid 11 tiden så lämnade jag Pongo hemma för att ta en prommis till ica och handla lite. Nu är jag hemkommen igen och ska snart göra mig iordning för stallet 💪🏻 Det kommer bli en underbart bra dag i stallet med vädret å allt.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag nu hörni! Ha det bäst så länge!

Likes

Comments

Alltså jag finner inga ord. Prinsen (Olimic RLK) drar ytterligare hem vinsten idag på bollnäs trav! Det är helt ofattbart och jag har inte riktigt smält det än vad som precis hände idag! Han vann på Romme bara förr förra fredagen som inte heller har sjunkit in än och nu idag också! HELT otroligt! Han är så sjukt bra!! 💕

Nu är vi på hemvägen och resterande dagen/kvällen är oplanerad. Jag antar att jag bara ska ta det lugnt hemma som vanligt och tänka mig tillbaka till loppet om och om igen. Imorgon är det jobbdags igen! Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig! Men helt ärligt så går det nog inte att slå min glädje just nu! 🙏🏻 hade bäst nu, så hörs vi!

Likes

Comments