​Just nu sitter jag på bibblan och ska försöka plugga, väntar på Zay och Nejma som snart kommer. Håller på att dö i denna värme verkligen, börjar få smått ont i huvudet så ska försöka trycka ner mig en huvudvärks tablett. 

Likes

Comments

Så igår var jag och mitt black squad ute på fika för Nejma fyllde 18.. Så vi firade henne. Det var jag, Amina, Amaal och då Nejma.. lol komiskt. Anyways, det har varit sjukt bra väder senaste tiden, men man har suttit hemma för man inte har några som helst vänner.. Men min kväll blir räddad hoppas jag senare ;) - mer går jag inte in på. Ta taa

Likes

Comments

Asså inga ursäkter lmao.. Förutom att jag har varit OTROLIGT upptagen med skolan och körkortet nu.. har glömt bloggen helt.. Känner att jag inte får 2 sekunder att skriva .. Så jaduuu... Det är 5 veckor kvar sen är man väl free to gooo, sen har inte så mycket hänt heller i mitt liv som gör att jag måste blogga om det så det blir ju tråkigt för er också. Känner mig så fruktansvärt dålig.. Tror jag måste sätta nått slags alarm för att jag ska komma ihåg att blogga för det är som att jag inte har en ibland. Ska försöka bli bättre men när jag säger att jag ska försöka blir det bara värre så jag ska inte säga något.. Ska bara hush hush.. Typ bättre så.

​Btw .. I'm inlove with this filter från Snap. 

Likes

Comments

O M G. Har glömt heeeeeeelt att blogga, har så himla mycket med skolan just nu så jag har en sån sjuk huvudvärk.. Tog precis en nap, kom på att jag inte har bloggatt.. gaaaah?! KAOS

But anyways, min födelsedag var en perfekt fredag, det började med att man bara hade 1 lektion och slutade efter 11.20 sen fick man entertainment av sina vänner, vilket kanske inte var med mening or whatever men huvudsaken var iaf att de va kul.. Senare tog mamma mig till Halmstad där vi käkade å Wild West Steakhouse och tog en oxfilé med dollar chips.. Bland det godaste köttet jag nånsin har ätit! Sååå underbart gott på alla sätt asså, åh hur den smälte i munnen va sjuuuk.

Dagen efter fyllde Anita år, vi chillade hos henne och åt på Burger Inn så det var riktigt nice vibe to it.. Vi dansa, vi snackade seriöst och helt enkelt hade en galen kväll!

Likes

Comments

Idag har varit en helt okej dag, Adama fyllde ju år vilket gjorde att dagen var bra, men annars var det bara en hot mess. Gjorde Naturkunskaps provet, kan säga rakt av att det gick riktigt dåligt asså. Nä usch.. Men sen satt jag i Bibblan med Sagal, Ismahan och Bella, vi pratade på som pratkvarnar o såklart blev inget gjort.. Lol alltid när Sagal är i närheten, den tjejen vet verkligen inte when to shut up.. Men men ska kolla färdigt det sista av Ex on the beach och sen är det ju t-minus 50 min tills min födelsedag! Peace y'all.. Och så hörs vi när jag är ett år äldre. 

Likes

Comments