Förmiddagen spenderades med massa planering och uppsättning av mål.

Efter det fika med min underbara pappa på stan. Sedan dess fix hemma och nu ska jag snöra på mig tränings skorna för en powerwalk ner på stan och sola med Matilda =)

Efter det hem, dusch och vänta på min älskade <3

Imorgon börjar skolan igen, plugg och tränings planering med Hanna!

Let´s do this!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Jag struntar i nytt år nya möjligheter och satsar på nytt år ännu fler möjligheter!

Jag kommer satsa på en nystart med nya mål att sträva efter.
Med min älskade vid min sida ska jag imorgon starta om på nytt.
Mer taggad än någonsin, nu är det dags!

Med de här orden säger jag godnatt till omvärlden ❤️

Likes

Comments

JobbaJobbaJobba!

Tog en välbehövd sovmorgon imorse, underbart att få vakna bredvid min älskade!

Sen till jobbet klockan två och nu sitter jag här och väntar på att få sluta, att klockan ska bli tio känns väldigt avlägset! Cyklar runt i mörkret och fryser om fingrarna! :/

Imorgon jobb 7-14 sen iväg till mellandagsrean med en kär vän! :)


Hoppas bloggandet kommer igång igen efter jätte uppehållet, händer mer i mitt liv nu och ser fram emot lite bloggande! :)

Puss! :*


Likes

Comments

Tankar. Svek. Tårar. Blod. Uthållighet. Funderingar. Ledsen. Förvirrad. Full. Tom. Klyven. Du. Jag. Vi. Odelbara. Drömmar.  Frågor men inga svar.

En gång, ja en gång. Då satt vi ihop. Ingen kunde dela på oss, det fanns bara vi. Bara du. Men nu.. Vad hände? Likt en orkan svepte en oklarhet genom allt. Jag vet inte vart, inte hur heller inte när eller varför. Jag tror heller inte att du kan svarar på de frågorna. Tyvärr. Ett svar. Inte ett ord. Tystnad. Tänker du? Tänker du på samma sak som jag? Svara. Ett svar. Ibland vill jag, ibland inte. Vad vill jag? Vad vill du? Tankar. Kärleken river.

Varför gör du såhär? Svek. Du säger, men menar du? Jag gör ju det här för oss, för dig, för mig. Tårar. Du gör mig illa, som sår på insidan. Det känns som att jag blöder. Med det forsande blodet på insidan följer alla tankar och känslor. Blod.

Jag står ut med dina handlingar och ord. Jag står ut med dina val och ditt beteende. Jag biter ihop och ler utåt medans jag på insidan biter mig i läppen för att inte fälla ännu en tår och falla ner på knä. Uthållighet. Är det du? Eller är det jag? Är det mig det är fel på? Är alla såhär eller varför är just jag utsatt? Kan jag göra någonting för att ändra på det här? Funderingar.

Tankar håller mig vaken på nätterna, jag vet inte vart jag ska vända mig eller ta vägen. Vara stark eller rent av fly mitt eget liv och min egen strid? Jag vet vad jag vill men jag vet inte hur jag ska ta mig dit. Jag vill stoppa huvudet i sanden, sluta ögonen för att sen öppna dom igen när allt är bra igen. När allting är som det ska vara. Jag är rädd att jag har sårat dig och att det här är ditt sätt att visa din sårbarhet.Tårarna rinner ner, blöter en bit av min hud. Ledsen.

Vilken väg? Hur ska jag göra? Det var du och jag mot världen, jag vet knappt vilka vi är längre. Var ärlig mot dig själv, var det såhär det skulle bli? Det här förändrar hela min värld. Jag vet inte vad jag ska säga. Yttra mig eller låta vinden och den eviga tystnaden säga sitt? Ser du det jag ser? Förstår du det jag förstår? Vill du? Villa jag? Kan vi? Förvirrad.

Snubblar för att leta tillbaka till balansen. Hela min värld snurrar. Snubblar igen för att falla. En skråma på mitt knä, det borde svida men ingenting väger upp mot smärtan du ger mig. Nästan borta. Vill kunna se, kunna förstå men bara dimma. Full.   Det ekar. Alla tankar och smärtan studsar från sida till sida. Ett skal med känslor, svedan från brännässlor. Tom.

En säger hit, en säger dit. Jag vet inte vart jag ska gå, inte hur jag ska handla, kanske förhandla. Jag trodde att min mening var du, men kanske hade jag fel. Jag kommer stå kvar på samma plats och vänta till du ber mig att vända och gå. Klyven.

Så himmelsk, helt underbar. Ditt vackra leende. Du är det finaste som hänt mig. En vacker dag kanske du kommer till min och säger att du ångrar dig. Humor med skratt. Ömhet och kärlek. Du.

Tankar, förvirrad, annars ingenting. Jag.

Vi var odelbara men nu är det bara i mina drömmar. Vad hände med oss? Det skulle alltid vara vi.

 

Du & Jag

 

 

 

Likes

Comments

Det går inte, jag kan inte. Jag vill verkligen ha dig vid min sida. Jag är frustrerad. Det går inte. Det kom en våg och jag gled med, samma våg kom igen och jag spolades bort. Raderades. Ska det behöva vara såhär? Det måste finnas någonting jag kan göra. Jag höjdes upp, avgudades för att sedan sjunka ner till botten igen likt en död svärdfisk. Jag har inget vapen mot det här, finns det något botemedel? Hjälp mig! Jag vill.. Nej jag vill inte. Eller vill jag? Jag kanske tror att jag vill.. Nej jag vill. Annars skulle inte mina tankar gå till dig, du är en skönhet för min själ. Jag vill förenas, förgrenas. Jag vill känna och jag vill klämma. Jag vill leka, jag vill smeka. Jag vill. Men dig vill jag. Men jag får inte. Tänk om du bara kunde vända om. Likt den dagen du vände mig ryggen och gick. Lämnade mig kvar. 

Om du läser det här, vilket jag antar att du inte gör. Snälla. Läs mellan mina rader. Jag vill inte längre spela dessa charader. Leken är slut, kom fram. Visa dig. För jag kan inte hitta dig. Det är ingen rolig lek. Jag vill springa, bli jagag, känna adrenalinet och glädjen, ropa kull. Känna vinden i mitt hår. Falla ihop på en äng, få gräsfläckar på knäna. Skratta hejdlöst åt ett dåligt skämt. Jag vill uppleva det, jag vill uppleva ett liv med dig.

Varför kan inte jag få? Vi skulle vara ett, som du och jag. Vi skulle veta att &-tacknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck. 

Always and forever

Likes

Comments

Nu är du långt borta. Det är skönt. Att veta att det inte är någon ide. Det är skönt. 

Jag vill ringa, men jag vill inte att du ska svara. Din röst på telefonsvararen räcker. Jag är iskall. Jag vill inte. Jag försökte sätta stopp. Men du fattade inte. Du måste förstå, jag kommer aldrig glömma dig. Jag kommer aldrig kunna hålla det jag lovat. Aldrig. Jag vill inte göra dig besviken genom att göra det jag lovat att inte göra. Det är bättre att det blir såhär. Jag vet att i slutändan kommer det bli bäst för båda två. Även om det kommer ta lång tid för mig att acceptera mitt eget val. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga hejdå. Jag vet inte, för jag vill inte. Jag vill inte att du ska bli arg eller besviken, jag vill inte att vi ska skiljas som ovänner. Jag vill inte! Jag hoppas att det är lika tyst om en vecka som det är nu. Jag hoppas att du liksom jag kommer ge upp. Snälla svara inte när jag ropar. 

det svider, som skrubbsåret jag fick i somras. Det har läkt nu. Jag kommer läka. Någon gång. 

Jag darrar, jag fryser. Nu är det dags att lämna det trygga boet. Jag ska ta mig ut och försöka få luft under vingarna. Lyftas upp. 

 

Soja - True love

Jag vill ringa, men jag vill inte att du ska svara

Likes

Comments

Besviken, arg, ledsen och totaly förbannad!

Jag förstår inte vad du håller på med. Vad försöker du åstakomma? Vet du ens själv? Vet du vad du vill? Det tror inte jag.

Det här inte okej, det hade varit okej om du hade berättat, om du hade erkänt att du inte vet vad du vill. Det får vara så. Jag skrev en gång om en skugga, en gestalt och fjärilar i magen. Läser man mellan raderna förstår man allt. Men inte du. Jag förstår inte. Kan du snälla förklara. Vad är det här? Ödet? Skulle inte tro det. Jag skrev om lycka, drömmar och en ljus underbar framtid. Allt är borta. Du är borta. Långt borta. Jag vill inte. Jag vill. Jag vill inte vilja. Jag tvingar mig själv att bortse från alla tankar. Alla känslor. Inte känslor för dig men känslor som du får mig att känna. Du är en underbar skugga men samtidigt ett monster som sliter mig i stycken. Bryter ner mig sakta men bestämt. 

Jag älskar dig. Nu har jag sagt det, nu är det din tur. Jag vet att du vill. Jag vet att du gillar klangen i min röst, du gillar doften som virvlar förbi när jag rör mig. Jag vet det. Du har visat det. 

Men nu då. Du visar motsatsen. Jag vill inte ha det såhär längre. Men jag kan inte se dig gå iväg.

Jag måste. Jag måste se din vackra ryggtavla gå sin väg. Du har visat mig vem du är och vad du går för. Jag som har pratat så mycket gott om dig. Tänkt så mycket bra. 

Det som aldrig fanns är slut. Nu stänger jag ögonen och glömmer allt. 

Over and out! 

Takida - SwallowLikes

Comments

Ja nu var det ett tag sen, min dator är trasig och appen fungerar inte så svårt att skriva.

Mycket har hänt på kort tid. Det är svårt att läsa av dig. Ibland är du, du och ibland någon annan som jag aldrig stött på. Du försvinner längre och längre bort vilket på ett sätt är jätteskönt. Men ändå så vill jag inte. Men det känns bra. Inte så stabilt alla gånger men helt okej. 

Jag kunde ha haft dig nära nu. Spelar ingen roll vad du säger jag vet att det hade kunnat vara så. Du känns så nära men ändå så långt bort. Jag vill ligga i din famn. Blunda men ändå se ditt vackra ansikte. Jag vill! Men jag får inte. Inombords känner jag mig som ett barn som ligger på golvet och skriker för att jag inte får det jag vill. Men på utsidan ser det ut som mina sår har en snabb läknings process. Du frågade mig och jag svarade, Du har hjälpt mig. Jag har lovat både dig och mig själv att jag inte ska hoppas på något. Men jag kan inte. Vi pratade mycket om att drömma. Du drömde. Men nu är det jag som drömmer. Dina ord ekar i mitt huvud. Alla händelser och stunder flyger förbi när jag stänger mina ögon. När jag sover och drömmer för att sedan vakna kopplar jag allt till dig. Jag vill inte att det ska vara så. Jag vill att du ska vara min verklighet. Men samtidigt känns det bra att du är på avstånd, riktigt bra. Jag vill. 

Jag önskar du kunde se mig. Mig som är jag. Jag önskar att du en dag kommer förstå. Jag hoppas att du en dag kommer tillbaka till mig och säger att du ångrar dig och vill att jag ska vara din. Jag önskar och jag vill. Men det hjälper inte. 

Du spelar hård, men jag vet att du någonstans där inne inte är det. Jag vet att du känner. Känner för mig. Min som är jag och du som är du. Vi som en gång kommer bli vi. 

Likes

Comments

Den här dagen har varit helt lagom, näst intill bäst! Har hunnit massor vilket känns jättebra! Vaknade och det första jag såg var ett vackert ansikte med ett leende på läpparna. Åt en god och onyttig frukost sen en skönt dusch. Sen åkte vi in till stan och införskaffade lite nya kläder. Awsome! Sen åkte jag til min kära syster och mitt syskonbarn. Superhärligt att få träffa mosters lilla älskling igen! Där vart det tacos, massa lek, varm choklad och mys i soffan till en film. 

Nu är det även dags för lite förändring, på Torsdag börjar jag simma igen och snart bär det av mot gymmet för första gången på mycket länge. Jag vill inte sitta i vassen i år igen! hihi. 

Det känns fortfarande. Dock har jag inte haft tid att tänka så mycket idag. Men det känns fortfarande trots att jag är glad.

Det känns bättre nu, för jag vet att du finns där någonstans. När du säger någonting så ler jag. Någonstans där finns du. Och jag vet att du vill det. Kommer ta lång tid innan vi kan ses men det kanske är bäst så. Who knows?! Jag hoppas att du inte läser. Men jag bad dig förut, så jag antar att jag får stå ut med det om det nu är så.

Igår sa min mamma till mig att jag skulle ge ut en bok. Det kanske jag ska, bra pengar har jag hört. Det kan jag behöva plus att det skulle kännas bra. Jag skulle få ut alla känslor, på riktigt UT! 

Nu är det tack och godnatt! 

Ron pope - Youre perfect for me

Du vet vart jag finns!

Likes

Comments

Vätskan som fuktar min strupe liknar mina tårar som en dag föll ner för mina kinder. Samtalen om politik liknar mitt liv i dess kaos. Musiken förgyller min kväll, får mig att minnas, tänka men samtidigt att glömma. Livet är inte som jag önskat, det kunde ha varit bättre. Men jag försöker tänka positivt och se det som att det var såhär det skulle bli.

Jag är fortfarande lycklig, rent av överlycklig. Du har öppnat din verbala sida, du pratar. Med mig. Jag har lovat dig att inte hoppas. Jag kan om jag vill. Och nu vill jag. Dig i mitt liv, förhållandets kategori har ingen mening. Jag vill bara att du ska finnas där. För mig. Och jag för dig. Vi.

Jag vill glömma dig. Eller vill jag? Ja men samtidigt nej, jag har lovat. Jag vill verkligen. För jag vill att du ska finnas i mitt liv.

Nu eller aldrig, jag vill inte förlora dig.

Likes

Comments