Hej o godkväll!
Hoppas allt är kanon med er! Här är de skitbra med alkohol i kroppen 😱 allvarligt, ska man egentligen behöva ha de så?! men men så är läget iaf. Men de är okej för så har mitt liv sett ut i över 4 år.
Bloggade innan på blogg.se o har bloggen kvar men kommer inte skrivas mer där utan de blir denna portal. Dock är de länge längesen jag skrev för mkt annat kom i mellan så de har inte funnits ork elr tid o skriva. Men nu har allt lugnat sig så där finns tid :-) bra elr hur?!

Så de blir väl att skriva om vad som hänt :-) I sommras köpte jag o min sambo hus i lilla Hästveda, vi båda trivs som fisken i vattnet o ett liv utan han kan jag inte föreställa mig. O som ni även vet så har jag levt med psykisk ohälsa i många år men de är nu först vården tar mig på allvar vilket är positivt. Nyss utred för adhd och ocd o de ska utredas vidare för dem misstänker mer riktigt vad vet jag inte o just nu vill jag ärligt talat inte veta, visst man har sina misstankar men lägger inte stor energi på de för då blir jag bara knäpp. Även levt med bulimi i många år inte lyckats få styr på de hur mkt jag försökt, de finns lugna perioder som jag kan hantera men även perioder jag inte kan hantera, tyvärr! 

Även pratat med läkaren idag o ätstörningen har utvecklats till anorexi nervosa, trodde inte de gått så långt o de va inte roligt o få diagnosen för jag känner inte mig kroppsligt sjuk mer än tröttheten som vissa dagar tar över helt. Men så är läget o akut remiss på ätstörnings teamet är skickat så förhoppningsvis går de fort o jag är motiverad till o bli frisk, behöver bara stöd o hjälp från vården för jag kommer inte klara de själv. Så vi håller tummarna :-) 

Nä detta va allt för idag, glo på film mer hjärtat sen nanna så nattinatt :-) 

Ciao! 

Likes

Comments

​Hej och välkomna till min lilla värld! 

Börjar detta inlägg med att presentera mig. Mitt namn är då Michelle fyller 26 år den 6 mars. Bor i Hästveda i hus med min sambo, en kisse och 2 vovvar, en husky tik o en hane husky/alaska malamut.

Är för tillfälligt sjukskriven pga psykisk ohälsa, precis blivit diagnostiserad med ADHD, fler utredningar väntar... I denna blogg kommer jag skriva om allt. Tankar, känslor och hur jag hanterar allt.  Så följ med :) 

Likes

Comments