Trött, yrsel, illamående med mera. Det är detta man får gå igenom då man är gravid samt att lukter är man som extremt känslig mot och det är rätt jobbigt.

Livmodern växer och det känns som mensvärk men det är det inte utan att den växer så bebisen får plats i den.

Var inte planerat att jag skulle bli gravid nu men önskan fanns där och sambon blev väldigt glad då han fick veta det för vi hade försökt i 2 år och nu så är det dags, men är man redo? Nej det är man inte men det blir man då bebisen kommer ut.

Har införskaffat mig lite saker till bebisen och så ska vi få lite saker av vänner och bekanta så man har babystol i bilen och barnvagn, det ska vi få och så får man nog säkert mera saker sen men jag har köpt lite saker själv också.


Som denna boddy köpte jag på H&M för 75 kr och det är tre delar, alltså en boddy, byxa och en mössa med Musse Pigg och kunde som inte låta bli att köpa den då den var så gullig, men har rätt många gulliga kläder och ska gå igenom dom jag har som vi fått av min svägerska så man kan tvätta dom då det närma sig förlossningen.

Likes

Comments

Nu var det ytterligare ett tag sedan jag bloggade och detta måste jag verkligen ändra på för har ju så mycket att skriva om, men jag har dom senaste dagarna varit sjuk och jag är inte 100 frisk ännu men jag kämpar på.

Såg detta igår och det var så vackert att se på, men nackdelen är att det är för sällan och sen så vill man ju köra iväg och titta på kvällarna på olika ställen men det går ju inte om man inte har mera pengar så man kan tanka bilen som vi nyss ha köpt. ;)


​Önskar att man kunde fota mera på dagarna men just att jag inte har så mycket inspiration till det och sen så när man har varit sjuk så är det inte så kul att vara ute och speciellt inte då det är en sån månad som man inte kan räkna med så fina dagar ;)

Men hoppas allt är bra med er och att ni har klarat er från att vara sjuk!

Likes

Comments

​Min farmor och pappa är här oss mig och sambon nu och det är snart dags för dom att fara hem.

Det har varit några bra dagar och mysiga dagar tillsammans med dom men nu börja jag bli lite små less på min farmor då hennes mun alltid går upp och ned och jämt pratar och man får så ont i huvudet då man inte är van, sen så får man nog acceptera att hon har haft stroke några gånger och att hon är en finne ;)

Kommer att njuta av tystnaden imorgon då dom far hem men man kommer att sakna dom lika snabbt som dom lämnar mig här hemma, men nästa gång vill jag att min pappa ska komma själv så man kan rå om honom ensam utan farmor som alltid följer pappa var han ska någonstans.

Jag ska lägga ut lite bilder som jag har tagit och skriva lite om det men det ska jag göra imorgon då dom hära har åkt ifrån mig så man kan vila en stund och ta det lugnt i tystnaden innan man gör något mera :)

Hoppas ni har haft en bra påsk och fått/ätit massa gotta :)

Likes

Comments

Idag så är det långfredag och jag sitter och väntar på att min pappa och farmor ska komma och dom är nu hos mina vänner och fikar innan dom far vidare, så om ca en timme så är dom här med mig.

Själv firar jag inte påsk men sambon ville ha gula gardiner så då var det bara att se glad ut och byta gardiner men jag har inte så mycket påskgardiner men det lilla får räcka som man har, sen fick jag av svärmor också som jag snart ska he upp.


​När jag var ute med hunden så såg jag att det var några som stod utanför vår ytterdörr med sambon, jag tänkte "dom kan inte komma redan" men då var det svågern och hans tjej som ville ge oss lite gotta och det uppskattas så man inte behöver köpa godis då man fick gratis ;)

Nu ska jag byta gardiner i matrummet så det blir klart och sen vila och ta en kopp kaffe. :)

He en bra dag nu alla sötrumpor <3

Likes

Comments

En sån fixade jag idag och super gott var det och jag såg detta på Facebook på en sida och ville prova de direkt.

Sambon vart helt tokig i den och han ville att jag skulle fixa det flera gånger men det får bli längre fram för nästa gång jag ska baka så blir det dumlekaka.

Första bilden är då den ska in i ugnen i 20 minuter.

Andra bilden är då den precis har kommit från ugnen och jag skärde upp en liten bit.

Likes

Comments

Köpte klubborna för ett tag sen och nu har jag äntligen smakat och jag kan inte komma fram till vad som smakar men de är gott och sött som klubbor ska vara och så är de lite roligare att äta då det inte är som andra klubbor som vi har här i Sverige :)

​Kommer helt klart köpa mera framöver och helt klart värt pengarna. :)

Likes

Comments

Har ni olika strumpor idag?

Det har jag och det är på bilden nedan som ni ser, men jag bruka ha olika strumpor ibland ändå och struntar i om det är någon som hakar upp sig på det eller inte utan jag är ju som jag är.

Likes

Comments

Idag bakade jag muffins med riesen godis i, väldigt gott må jag säga och segt i mitten som det ska vara. :)

​Sambon tyckte att detta var väldigt gott och det blir fler gånger mest troligt som jag kommer att bara detta och det kommer jag nog göra också :)

Har varit på bingo här på byn och sambon vann två gånger i rad och det var ju väldigt kul, först vann han på bingolotto som vi spelade i helgen och så nu. Vilken lycka han har nu :)


Likes

Comments

Älskar att fota på norrsken!

Är så vackert att titta på och så får man vara ute i det friska luften och njuta av att titta på detta fina skådespel.

Så tacksam att jag bor som jag bor för det är bara gå en bit och sen är man framme där det syns som bäst!

Likes

Comments

​Kom inte på en riktig bra reprik till detta.

Denna helg har varit rätt jobbig och den började med att jag fick panikångest och for in på psyket och dit kom jag vid 02.30 på natten mot lördag, sov rätt bra där och pratade med läkare och sa precis som det var och sedan fick jag åka hem igen då dom antydde att jag mådde bättre men jag sa att jag inte mår något bra, så sambon hämtade mig på lördagen.

Igår så spelade vi på bingolotto och sambon vann och det var ju kul för han men jag vann inget men jag tycker att det är avslappnande och kul att spela så därför spelar vi ibland så där :)

Vaknade imorse genom att Lasse (katta) ville komma in och mysa en stund med mig och sen tänkte jag om Zelda (thedog) skulle komma in också men det gjorde hon inte så trodde att hon låg på soffan och myste men det gjorde hon inte heller, men fick veta sedan att sambon hade kidnappat henne till jobbet så jag fick sova ut riktigt och ta hand om mig själv utan att tänka på hunden :) Snäll sambo man har.

Nu ska jag fixa lite kaffe s man kan göra något här hemma och se vad man kan hitta på sedan.

Ha en bra måndag sötrumpor.

Likes

Comments