Det börjar att närma sig förlossning och mer och mer nervös blir jag inför det.

Dom flesta säger att det kommer att gå bra och jag vet ju att dom är duktiga där på förlossningen men med tanke på att det är första barnet jag föder så är det extra speciellt, vet inte vad som händer, vet inte när det är dags förutom det man har hört från familjen och vänner.

Totalt borta och jag känner på mig att bebisen kommer före den 18 augusti då det är beräknat. Enligt appen "PregLife" så är jag i vecka 36 men det som står på vecka 37 har jag nu så det känns som om jag är en vecka längre gången än vad själva appen säger, men jag litar inte riktigt på appen men hon kommer då hon kommer.

Börja få lite så kallade "mensvärk" lite tätare än vanligt och hon har sina tider då hon rör sig och det värsta tiden är mellan 21-24 bruka hon röra sig som mest, under dagen kan det vara lite olika rörelser på bebisen.

Denna månad så ska vi hinna beställa bromsbelägg på min bil och byta det då man får hem det och ha alltid bilen tankad så det räcker fram och tillbaka från BB, enkel väg är 16 mil till förlossningen och jag hoppas verkligen att hon blir kvar där inne tills vi kommer fram till förlossningen.

Nervös till tusen är jag men ändå innerst inne så vet jag att det kommer att gå bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kom för att jag skulle baka idag, sagt det nu ett tag, så ville baka Hallongrottor då det var många år sen jag bakade de.
Det var gott och sambon gillade de också så det blir att man kommer baka det åter igen.

Var inte det som jag bruka baka men väldigt goda.
Om ni är intresserad av receptet så kan jag göra ett inlägg på det om så önskas!!

Likes

Comments

Har sovit rätt jo vift inatt och vaknade strax före 4.30 imorse, fixade lite frukost åt min sambo som jobbade sista dagen idag inför semestern och gav det till honom i sängen.
När han for till jobbet så såg jag på en väldigt bra film, mins inte nu va den hette, den handlade om tusamin i Thailand.
Sen blev de bara slappt.

Jag och alla tre djuren var på soffan, ena katten låg bakom mig, och slappade.
Efter jag såg klart filmen så gick jag till sängen för jag frös lite och så somnade jag, sambon kom hem tidigt och han la sig på sängen också och somnade.
Vi vaknade vid 14 tiden och klev upp strax före 15, väl behövligt med lite sömn speciellt för sambon.

Likes

Comments

Detta är nog första gången jag får en trasig vara som jag har beställt från Wish.
Så klart så ska man ju ta ett foto och skicka iväg så man får pengar tillbaka, det ska inte gå till så men sånt händer och denna fina ljus kostade inte många kronor men ändå vill man ha en hel vara som man köpt.

Så nu hoppas man att man får pengar tillbaka även om de va runt 19 kr så vill man ändå ha tillbaka.
Men som sagt detta är första gången sånt händer för mig men sånt händer och dom är bra på de viset att man får bra respons om varan är trasig då man får hem den.

Synd då de är ett fint ljus men har tagit bort all glas runt om så kanske man kan tända den ändå om man har skydd omkring ljuset.

Likes

Comments

Igår så ville vi ha grillat och som tur var så var set uppehåll hela dagen i stortsett, men middagen blev lite sen då vi for en sväng för att handla grillkol med mera och träffade en av valparna Zelda fick och det var så roligt att se dom :)

Vi grillade kyckling och fläskytterfilé och jag gjorde potatissallad och en vanlig sallad och det var så gott.
Idag då barnen kom till oss så ville dom ha pizza så barnen och sambon åt de medan jag åt de grillade från igår och fortfarande lika gott!!

Vad åt ni på själva midsommarafton? :)

Likes

Comments

Är i vecka 32 nu och det närmar sig med förlossningen och för varje dag som går så blir jag mer och mer nervös.

Bilden som jag har lagt upp är då jag var i vecka 31 alltså nytagen.

Idag har jag och svärmor gått igenom lite barn kläder och det var en hel del kläder kan jag säga och massor av storleken 74, så, man behöver inte så mycket mer kläder av den storleken men mera kläde får vi nog och så kanske man köper lite plagg då och då.

Bebisen i magen rör sig mer och mer och det blir tungt att andas men googlade på det och det är ett vanligt problem som gravida kan ha men som tur är att det inte är hela tiden.
Sammandragningar har jag mest varje dag men de gör inte ont än så länge men mest obehaglig, halsbränna är en plåga så äter Novalucol för att lindra speciellt på kvällen då man ska sova så kommer de och då har man ju så svårt att somna då man har halsbränna.

Man vill sova så mycket som möjligt men de går som inte ändå, bebisen tar mycket energi och vitaminer som jag inte få behålla så tar hon de och då blir man ju trött.
Blodvärde går uppåt och det är positivt så de är inte på grund av det att man är trött.

Ska nästa månad packa en BB väska så den är klar att ta med sig då det är dags att fara 16 mil till BB.
Bilen ska vara iordning och ska byta bromsbelägg så man har bromsar och byta till bättre däck så är bilen i skick igen :)

Likes

Comments

Det känns verkligen nu att man börja bli tjock och klumpig.
Bebisen i magen växer så det knakar och man går till toan för att kissa flera gånger under dagen, börja bli lite less på det.
Värmen tar kål på mig och tycker att det är jobbigare än vanligt.

Det är några månader kvar innan man får se henne i verkligheten och hålla henne i min famn, längtar men gruvar mig redan nu för förlossningen.
Sen får vi åka 16 mil till BB och hoppas att det går, men annars får man möta upp ambulansen om värkarna är täta.

Gruvar mig väldigt mycket.

Likes

Comments

Blev sugen på pannkaka idag och så dels så är det ju torsdag så det är ju tradition att äta det just på torsdagar, men nu var det ett tag sedan vi åt det här hemma och sist vi åt det så var det i ugnen och det ville jag inte ha så jag stekte på lite tunnpankaka som blev rätt stora.


Pannkakan rymdes på tallriken men det var nätt och jämt att det skulle det och så har man ju så klart mycket vaniljsocker i så det smaka vanilj av pannkakorna så gör det ju hela rätten i sig.

Men jag bruka vilja ha drottningsylt i men det blev hallon idag då vi inte hade något annat.

Bebisen blev super nöjd och började att sparka och röra sig i magen, även sambon och jag blev super mätt och hundarna fick ingen pannkaka och inte sambon heller till lunch imorgon, men det gjorde det samma tycker jag.

Nu ska man se klart på filmen vi håller på att se på och sen ska man diska upp allt som man har gjort då man fixade maten.

Likes

Comments

Då man inte hade sylten hemma (sambon tog den till jobbat) så fick man ta sirap istället, visst kunde som ta glass men var inte så sugen på det just nu så sirap fick duga.


Men jag skulle nog inte vilja välja sirap före sylten om man har det hemma för det var inte super gott men det dög iallafall till de två man hade kvar på tallriken, sylt är det jag vill ha till våfflorna.

Så men fick lite mat i sig och bebisen också så nu kan man nog fortsätta att städa och tvätta så det ser bra ut då min fosterfamilj kommer på söndag och ska hjälpa oss att fixa väggen i sovrummet så man kan börja måla och dona på innan bebisen kommer till världen :)

Likes

Comments

Detta måste vara en bluff tycker jag även om det är danska man översatt det till men ändå! Någon där ute som vet vad man säger eller vad det betyder då man översätter från svenska till danska?

Men lite komiskt är det ju och jag skrattade till då jag såg det på Facebook och tänkte att jag måste ju gå till Google översätt och kolla, och vipps så fick man svaret!

Från "Jag älskar pytt i panna" till "Jeg elsker hasch", tycker att det ska vara bullshit men stämmer det eller är man bara lite allmänt dum?

Likes

Comments