Som många av er inte vet så är jag svensk och norsk! Jag har alltså släktingar i Norge helt sjukt! Så nu sitter jag på tåget påväg till Göteborg för att sen byta tåg till Oslo! Helt sjukt! Så sjukt glad att jag får ens uppleva detta på riktigt, mitt andra land! Jag har bestämt mig för att va borta tills den 23/5 så de blir typ drygt 3 veckor!
Jag är ju den personen som älskar att göra spontana saker så detta blev bestämt 09:00 imorse! Haha har fått höra från folk att jag är sjuk. Men vad gör det, alla är ju inte lika dana då!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 266 readers

Likes

Comments

Helt seg vaknade vid 06:00 imorse av att jag hostade och behövde snyta mig! Sen så var jag vaken och kunde inte somna om. Och börjar känna mig lite trött nu men skit i det. Dagen idag blir att åka till stan med mamma och shoppa lite och äta! Sjukt längesen vi gjorde det nu eftersom hon har börjat plugga! Sen vad som händer ikväll återstår och se!

Jag vill även åka till Göteborg till Liseberg men alla bara ballar ut så sjukt tråkiga. Jag älskar ju att göra spontana saker!

  • 271 readers

Likes

Comments

Igår va de ju Valborg så jag och min syrra stack till Kristianstad och kolla på lastbilar, trodde de skulle va mycket större än det var men jaja. Sen när vi åkte hem så började jag dricka i bilen för att få upp tagg heten lite. När vi kommer till Klågerup så är alla dom andra där redan så vi sätter oss ner och käkar.Sen så beger Jag , Alexandra, Jessika, Miche, Jens, Dante och Mona ner till basketplanen för att spela 21. Jag själv fick 3 poäng bara suger verkligen på basket och sen fick Miche mest så han vann, vi han inte spela klart eftersom bålet började 20:00. När vi kommer ner till bålet så shiit vad litet det är och när dom hade tänt fyr på det så brann det knappt någonting så det sög balle. När vi sen kommer hem till, mormor morfar igen så fikar vi och sen hög musik och super. Det var en sjukt lugn dag igår som var riktigt skönt eftersom jag har åkt på sån jävla allergi så det är sjukt. Skulle egentligen till stadsparken i Lund men kände inte alls för det för 5öre.

Idag så är det en städar dag och sen när vi är klarar så åker vi ner till mormor morfar igen för att käka middag med dom. Det är såhär min helg har sätt ut / kommer se ut.


Likes

Comments

Yey!

Efter senaste inlägget så har jag varit totalt helt off i huve de har varit riktigt fruktsallad kan man säga.
Men nya tag gäller!
Idag är de Fredag vilket betyder för många SUPA men för mig så blir det en lugn kväll hemma och mys med hundarna. Som ni kan läsa på rubriken så har jag planer på gång och hoppas verkligen ni kommer tycka om det när det händer! Det som fattas nu bara innan det kommer igång är att fixa små saker och även bestämma mig för om jag vill det eller inte. Nu precis för ca 5 min sedan så snackade jag med en salong i Malmö som är sjukt grymma och härliga som jag kanske ska ha samarbete med om jag väl vill men det ligger verkligen åt det hållet. Vilken salong och det som de handlar om kommer ni få reda på sen när det är klart och fixat till 100%.
Imorgon är det VALBORG och sjukt många här nere i SKåne och även utanför Skåne ska till stadsparken i Lund och hänga / supa, vet inte riktigt än om jag ska dra dit eller bara va hemma med släkten.


Likes

Comments

Helt jävla sjukt. När jag föddes och sen när jag va mellan 2-4år så bodde jag på sjukhus eftersom jag hade fått vuxen inflamationer i kroppen, ville inte äta eller något, och var nära på att ryka med. kroppen sa ifrån och alla läkarna kommer in, jag hade hela släkten hos mig nästan hela tiden men det hjälpte inte. Dom klarade av att rädda mitt liv. Åren gick och mådde dåligt till och från och bodde på sjukhus för jag blev sjuk till och från hela tiden. När jag gick hos dagmamma så de minsta lilla jag kolla på tv, sprang, rörde mig så fick jag näseblod det bara forsade ut. Åren gick och jag började skolan, direkt mobbning trakeserier och skit. Trivdes inte alls och hade självmordstankar. kommer upp till 3-4 klass och alla höll på visste knappt vem jag var själv längre. När jag började högstadiet så blev allt ännu värre för där va 7-9 or och alla dom kom emot mig också, gick ensam längst in i koredoren och mådde skit, gick och låste in mig på toaletten för jag inte ville va ute bland dom andra. När vi skulle få sprutor i skolan så mådde jag skit så när jag kom till sjuksköterskan och fick sprutan så va jag nära till att svimma så fick ligga och vila. Efter ett tag så går ag ut i cafeterian och direkt då svimmar jag. När jag vaknar till liv igen så står folk och snackar skit om en. När jag kom upp i 8e klass så på en lektion så sitter jag i en kontorsstol och då började killarna ta tag i skolan och putta mig rakt in i väggen så jag svimmar, vad fan är de med dagens samhälle. När jag kommer upp i 9e klass så var allt skit fick byta skola och skit men det hjälpte inte. När jag började i gymnasiet så var jag helt off vågade inte gå dit. när jag va typ 17 år så svimmade jag hemma hos en kompis och sen bara vaknade jag till liv och gick ut och tog luft, känner mig svimfärdig och går in på toan och där svimmar jag och inte vaknade igen, abmulansen kom med blåljus och allt, snabbare än snabbast in till sjukhus, när jag sen vaknar upp på sjukhuset så sår där 4 sjuksköterskor och 2 läkare och de jag skriker rakt ut är MAMMA och bara gråter, visste inte var jag va förrens mamma berättade att jag va på sjukhus och att dom inte hade fått liv i mig. Över rädd som jag är så bara gråter jag och tänker tillbaka till allt i livet som har hänt mig. Jag började sen jobba på sommarrocken och trivdes sjukt bra och allt, men sista kvällen så bara svimmar jag och vaknar efter ett tag och de stod sjukt mycket folk ovanför mig och säger att ambulansen är påväg. Som ni märker redan nu så har jag typ bott på sjukhuset.
När jag va ca 15 år så fick jag även reda på att jag hade en diagnos ADHD och det är ingen lätt sjukdom att leva med, folk tar en som totalt dum i huvudet och borde dö. Jag har även spelat musikal för kungafamiljens släktingar, ute och festat och supit som en idiot. Nör jag var 19 så blev jag indragen i programmet ung och bortskämd och jag var den ända utanför stockholm vilket kändes skit, alla dom hade något gemensamt. Jag kände direkt när jag träffade dom andra att jag ville hem, jag ville inte va kvar. Det börjades direkt sneblickar och skitsnack. Under tiden inne i huset så blev man proviserad och kränkt. Jag tänkte bara hoppas det bara är här inne och så det inte blir utanför för jag orkar inte allt skit längre som har hänt i mitt liv. Men jo självklart så fortsätter det på utkanten. Lilla debbi måste fortsätta provisera, folk skriver till mig vad hon har skrivit ut om mig och allt. Och tydligen så går jag på soc men NEJ det gör jag så FAN HELLER. Och sen debbi du skrev ut ett första april skämt till dina följare att du ska va med i PH men NEJ det ska du inte när ska du erkänna det lixom ? Det ända du har i din kropp är massa bullshiit och skit snack, du lever på att förstöra för folk för det är de du tycker om.

Likes

Comments

Har varit sjukt seg på att uppdatera men de har hänt lite saker!
I söndags morse så fick jag reda på att en kille jag har snackat med innan var spårlöst försvunnen och sen vid 6 på eftermiddag så hittade dom honom avliden! Man blev helt seg när man tänker tillbaka på allt vi har snackat om och så!
I måndags så var den en sjukt seg dag var helt seg och bara låg och tog de lugnt i soffan framför film!
Igår så var de också en helt lugnt dag med massa mys i bästa Pinksweden mjukisen. Sen vid 5 så ringer Lizette och vicky och ber mig komma till Trelleborg så åkte till trelle igår och sovit över hos dom så nu sitter vi ute på landet och bara chillar .
Om ni går in på länken längre ner så vet ni vad vi gör! Haha helt sjukt!

https://www.periscope.tv/w/aeXo3jFEWUtYZWd5bERqZ0x8MVlwS2tEYWFRQW9Hama_YTXmTagDUv5ty1qHVjXgBKlh4x-xpOP-mU7FUxCj
  • 580 readers

Likes

Comments

Då har man vaknat till liv ordentligt så nu ska jag och min syrra till mobilia för att kolla lite olika affärer sen ikväll så åker till till Helsingborg som de ser ut nu. Annars idag så ska vi hem om till mormor och käka middag med henne min moster och min kusin.

  • 607 readers

Likes

Comments

Idag så stack jag och min syster till Ikea för att käka brunch för att jag ska med tåget. Sjukt gott alltså så sjukt mycket att välja på. Nu sitter jag iallafall och väntar på tåget som ska komma närsomhelst för jag ska till Trelleborg och träffa Malin och lite andra folk. Helgen kommer nog spenderas i Trelleborg tror jag men inget som är helt spikat än.

  • 633 readers

Likes

Comments

I måndags så gjorde jag nytt id-kort och idag fick jag meddelande från polisen att jag kunde hämta ut det så blev sjukt glad så drog med mig Ella till stan. Efter vi hade hämtat ut de drog vi till banken för att fixa med min bank sen drog vi in en runda på hansa för att handla lite, jag hittade inget men hon hittade en klänning. Sen så mötte vi Felicia och hennes syster och snackade lite och då hade dom fått stänga av hansa för brandlarmet hade gått. Sen så åkte vi hem och jag städade sen drog vi till stallet, så nu är hon äntligen klar så de blir att åka hem snart och sen hämta ut packet.

  • 640 readers

Likes

Comments

Skulle egentligen till Västerås i helgen men de blev ändrat så jag kommer va hemma i Skåne!
Så vet inte alls vad som kommer hända så nu får man ta en dag i taget!
Igår så fick jag även ett samtal ifrån en produktion på kanal 5 som vill göra en inspelning med mig så vi får se vad som händer Om jag ens tackar ja till detta erbjudandet. Men vilket program det är kan jag inte gå ut med i dagsläget!
Men jag är sjukt glad att ha min syster på hemmaplan igen verkligen, hon är den som förstår mig och finns för mig närsomhelst!

  • 751 readers

Likes

Comments