🍁Beskriv din höst med tre ord?

-Doftljus, mysiga hemmakvällar, regninga promenader med hundarna .

🍁Vad är det bästa/sämsta med hösten?

-Bästa är Att de blir mörkt, kallt och regnigt så man kan sitta inne med gott samvete, alla fina färger ute i naturen, alla myskvällar.

Sämst är ju oxå att de blir just mörkt tidigt så dagarna försvinner så fort sen blixt frost innan man fått på vinterdäck.

🍁Hur höstmyser du?

-Doftljus, stora koppar med tè och mysiga filtar.

🍁Hur ser din höstoutfit ut?

-Svarta thights, stora stickade tröjor och boots

🍁Vad har du på TO-DO listan just nu?

-Städa och fixa i huset, köpa doftljus och höst kläder.

🍁Bästa musiken för regniga dagar?

- the chainsmokers - closer, cherrie - aldrig igen (må sådär)

🍁Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?

-American horror story, vikings och game of thrones.

🍁Vad är den höstigaste maträtten?

-Hmm... bra fråga har ingen direkt höst maträtt.

🍁Var hänger du helst under helgen?

-Hemma med familjen

🍁Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

-Nej men kanske kommer de hända annat kul under hösten.

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej,

Som rubriken lyder ar vi på valpkurs idag kl10, super kul för våran lilla bebis Elfi. Idag tränade vi kontakt, gick en promenad som gick mycket bättre än sist och avslutade med inkalning som gick jätte bra. Roligt är att hon är lydigare där än hemma fast de var 5 andra hundar med ägare där och en stor inhägnad plan så blev såklart jätte stolt över min lilla mullvad som sköter sig bland folk. När vi kom hem lekte vi med Melwin och kastade frisbee och tränade en super kort stund de vi lärde oss idag med dom båda innan vi gick in. Båda hundarna sov i flera timmar efter och sen provade vi tejpa ner öronen på Elfi som inte ser ut att vilja lägga sig ner på egen hand,, så vi får se hur detta går. Daniel stack iväg på innebandy träning kl6 så resten av kvällen blir lugn framför tv.

Hoppas ni haft en trevlig helg och att får en fin vecka med ny energi🌸

Likes

Comments

​Hej,  ja som rubriken lyder var vi på valpkurs idag och det gick bra, Elfi skötte sig bra och var nyfiken på dom andra valparna och människorna men tog de i sin takt och de lät vi henne så innan kursen var klar hade hon hälsat på över10 valpar. Blev mycket prat och sittande idag så blev passivitet träning något hon va riktigt duktig på iaf denna gr, sen gick vi en promenad som gick sådär då Elfi drar ganska bra i kopplet (hon går mest lös här hemma eller i sin takt så är ju förståligt) så de får vi träna massa på. Är totalt 6 tillfällen varav två är träning i stadsmiljö och den spårning i skog. Ska bli roligt att ge sig in på detta då varken jag eller Daniel vart på valpkurs för, Melwin kom vi aldrig iväg på sånt då de krockade med jobb och studier, men han blev ju värdens finaste, snällaste och sociala hund ändå. Sista semester veckan nu sen går allt tillbaka till de normala och vips så är de höst🍁🍂 

Ha en fortsatt trevlig kväll

Likes

Comments

​Hej 

Ja som rubriken lyder så fyller jag år idag. Skulle väll ha vart en fin dag, de ska ju liksom de när man fyller år men inte iår. Min familj sket fullständigt i de. Fick ett grattis på Facebook från mamma och pappa och de var allt, trodde dom skulle komma hit så var ute och köpte fika och fixade ute så vi kunde sitta där i de fina vädret men hörde inte ett skit från dom så skickade ett sms till mamma för en liten stund sen och "tackade för besöket" och fick så klart ett otrevlig svar och att de va mitt fel att dom inte kom fast jag inte gjort eller sagt ett skit till dom förutom att de va fult att jag och min familj är portade från att komma till dom. ​Ja från min tvillingbror då som jag delar födelsedagen med.. Fick ett snabbt samtal när han var på väg hem där han sa grattis och att han inte kunde komma hit för ja jag har ingen aning faktiskt nån ursäkt klara säker han dra ur röven som dom andra han delar hus med.

Tack och lov för att jag har en så otroligt snäll sambo och bästa vän som kom ihåg. Jag och Daniel drog iväg och fikade, köpte olja till altan och så fick jag två stora buketter med blommat av han då min riktiga present från han blir nån renovering jag får välja men de blir senare iår. Madde passade vovvarna och sen har vi suttit ute och pratat skit, lyssnat på musik och bara myst, fick av madde en super snygg väska och annat smått och gott. Är så glada jag har er för idag hade jag gått under utan er♡

Dagen har väll varit bra men att min familj sket i allt gjort fruktansvärt ont och jag känner mig så jävla bortglömd. Jag biter ihop och försöker vara glad men vill mest bara gråta och be dom dra till helvete. Men jag biter bara hårdare ihop och trycker ner alla känslor och forstätta le.. men detta glömmer jag nog aldrig. 

Tack för absolut ingenting mamma, pappa, Albin, detta gjorde ni bra! Fy fan för er!

Är de konstigt att jag inte gillar födelsedagar..

Likes

Comments

​Hej, mina små bebisar som mer och mer börjar komma överens då Elfi lugnat ner sig lite och inte "biter" Melwin så mycket.. första dagarna ville han inte ligga bredvid henne för då låg hon bara och små bet honom i fötterna eller i håret på öronen men nu så ligger dom bredvid varandra eller nos mot nos och de är så mysigt att se hur dom utvecklas ihop. Än sover hon inte hela natten utan Daniel går ut med henne när han går upp (3-5tiden) och så går jag ut med henne vid 8-9 sen sover vi vidare till 11 men de är inte så farligt va samma med Melwin när han var valp och de gick ganska fort över så sov han hela natten. Vi kämpar på med att hon ska bli rumsren och de har inte än hänt att hon bajsat inne utan de blir litte kiss när hon är för uppe i att leka eller vi inte har stenkoll på henne men inte mer än 2gr om dagen så de är ju jätte bra, hon är duktig och piper när hon vill ute🐾 idag har de inte hänt något olycka inne *peppar peppar* så är super stolt över lilltjejen♡ och vi har provat gå en mini runda i koppel som oxå gick över förväntan för en 10v valp men de beror nog mycket på att hon följer Melwin och ser vad han gör. Angående bitingen går de i perioder över dagen men har märkt att samma teknik som vi gjorde med Melwin funkar en så länge på henne också (säga AJ i pipit ton och ta bort handen) och tack o lov för de, valp tänder är så inåt helvete vassa😫

Ha en fortsatt trevlig kväll 🌸

​#novascotiaducktollingretriever #tollare #australianshepherd #aussie 

Likes

Comments

Hej.

Idag var Maja, mamma och Albin på besök för att få träffa Elfi. Lite läskigt ibörjan fr Elfis sida men de gick över och då lekte dom fint. Roligt att se hur stor skillnad de är på Maja och Elfi fast de bara skiljer1 vecka mellan dom i ålder. Blir så stolt över Melwin som är lugnt själv och låter valparna hålla på för sig själv och är mer intresserad av vad vi gör och av att kasta pinne även om han nog tyckte det var lite jobbigt med två små med vassa tänder. Blev bara en snabb visit fr dom som det brukar vara.... men va fint att dom kom inom iaf så alla hundar får hälsa så får vi senare låta Brutus vara med men Elfi är lite osäker när de blir flera hundar något som fult normal när hon är absolut minst och andra hundar från kenneln hade inte vart snäll mot henne så hundar i grupp är ensålänge lite läskigt men det går över och socialiserad blir hon tids nog då alla nära oss har hund.

Ha en fortsatt trevlig kväll🌸

Likes

Comments

Hej Idag är jag ensam hemma med dessa två. Natten gick bra, Elfi sov mellan mig och Daniel medan Melwin flyttade runt som han brukar göra, lite i sängen och när det blir för varmt flyttar ner på golvet. Daniel gick upp vid 5 och tog med henne ut så hon fick kissa sen sov hon vidare med mig till kl10. De gick fint att kasta frisbee med två st. Melwin brydde sig inte stort om henne så han gjorde som vanligt medan Elfi små sprang runt och tuggade på pinnar. Hon är väldigt mammig precis som Melwin var när han va valp så hon håller sig nära mig (så länge de varar😉) Alla katter har hälsat på nya familjemedlem och de gick bra inge större intresse från dom sida. Inga olyckor inne än så länge förutom några få droppar på golvet innan jag hunnit lyfta upp henne och bära ut. Lätt gjort när man ska på med tröja, sätta fast Melwin i löplinan osv. Äter med god aptit och det som kommer ut ser bra ut så än så länge bra för mamma ångesten😅 man vet man är småbarnsföräldrar när härligt och bra står före bajs i sms och frågorna är när åt hon, är hon snäll mot Melwin, har de hänt några olyckor osv. Känns otroligt ovant att ha valp igen även om de bara va 3år sen Melwin var så liten.

Något som är jobbigt är den gnagande känslan att nåt ska gå fel, att de ska va fel på henne, att hon ska va/bli sjuk, dö osv, allt de kände jag med Melwin också men den är så mycket mer påtagligt denna gr men tror de beror mycket på allt som hände med Jenny. Kan se båda två ligga på golvet här framför mig och sova å bli helt tårögd med gråten i halsen. Älskade små hjärtan va vi älskar er♡

Likes

Comments