Hej
idag va vi hos bvc för 6 månaders kontroll och då är de även läkare med. Allt såg toppen ut. Tyckte väll inte dom kolla så noga eller verkade bry sig så mycke men ja kanske är så de r till. Va snabbt gjort och dom ville få ut oss så fort som möjligtgissar att de var folk på löpande band som gällde idag. Tog upp de att Rakel inte sover mycke alls på dagen men de viftas bort varje gr😔 jaja.. sista jobb natten för Daniel sen helg. Inga planer då vi hann handla innan bvc så ja vi får se.. Snurpis morfar kommer hem fr jobb ikväll så besök from dom blir de säker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slår på tv och på tv4 visar malou efter 10 och de handlar om barn som dör i magen. Ett par där doms första bebis dör i magen några dagar innan hon skulle ha kommit. Att lämna bb utan bebis och tiden innan dom åker hem men även efter. Tre dagar fick dom vara med sitt döda barn och sörja, ta bilder, fot/ hand avtryck, döpa och ha en liten begravning innan dom fick lämna sjukhuset och åka hen utan henne.
Mitt hjärta blöder för detta par och alla som fått uppleva detta. Kan inte ens föreställa mig smärtan och sorgen måste vara gränslös.
Jag sitter här och gråter medan jag ser på min lilla dotter som leker i babygymet glad och nöjd. De var min störta skräck under hela graviditeten att vi skulle få åka hem utan henne. Att vi skulle vara en av dom där bebis hjärta slutar slå i slutat av graviditeten, att de skulle vara tyst när hon kom ut och att vi inte skulle få hålla en levande bebis. Vi hade tur och fick åka hem med en liten tjej, frisk men framför allt levde hon och skrek gjorde hon när hon kom ut. Min underbara dotter.
Filmen heter efter Inez och ska helt klart se hela när de går och tycker alla borde se den.
De är inte en självklarhet att få en levande bebis efter 40v
detta inlägg får avslutas med bilder fr bb på våran älskade dotter

Likes

Comments

Kolla va fin Rakels 🦋mobil är som vi vann hos @tiingelinn😍 den är från @markusa1999

Likes

Comments