Hej, jag ber om ursäkt än en gång.. Sommarlovet har gått och skolan har börjat igen. Så vad har hänt på  lovet?

Snarare, vad har inte hänt tror jag?
Ska väl börja berätta att jag numera är ensamstående förälder vilket både är jobbigt och skönt. Jag och Frank tog beslutet att flytta isär då vi för det mesta tjafsade, och vi har inte bara oss själva att tänka på längre.. Jag vill kunna ge Nella all kärlek och uppmärksamhet hon behöver. Tyvärr så blev det inte så ett tag, vårt förhållande tog på alla våra krafter, vilket inte är rätt emot lilla N. Vi har Nella varannan vecka just nu och det är tufft, usch vad jobbigt det är när hon ej är hemma.. Vi hjälps såklart åt då jag går i skolan och Frank jobbar. Behöver han hjälp, så hjälper jag honom självklart! Det positiva i allt det negativa är att den veckan jag har Nella så får hon all min tid. 

Nella växer så det knakar, så underbar unge. Fattar ej hur vår unge kunnat bli så extemt bra? Hon är verkligen en sån lyckokälla, ett leende av Nella på morgonen får dagen att bli till den bästa! Brukar ligga och mysa med henne på kvällerna och hålla armen om henne, vad kan man mer begära av livet egentligen? Min älskade unge! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har vart borta en hel del nu, och det har även hänt en heldel! Här kommer lite blickar bakåt det senaste..

Vi har äntligen flyttat till vår drömlägenhet och vi har även besiktigat den gamla lägenheten. Den 1a bor vi officiellt här! Gud jag mår då mycket bättre här! Nella sover hela nätterna, det är aldrig stökigt och inte jobbigt att städa, dessutom har vi en stor dusch!!Det läggs plattor utanför lägenheten och det blir så himla snyggt! Tänk alla sommarkvällar med grillen tänd och vänner eller familj på besök! Solen ligger över här nästan hela dagen! Så underbart!Nella blir så himla stor, och är nu 54 lång och väger snart 5 kg, vår lilla mysetjockis! ❤️Lite olyckligt: Nella har fått prickar på kroppen och 39 graders feber och har smittat både mig och Frank.. Var på sjukhuset med Nella igår och de visste ej vad det var, när vi kom hem visade sig att vi också hade prickar. Vi får låsa in oss och ha besöksförbud här hemma ett tag..

  • 4570 readers

Likes

Comments

Igår när frank kommit hem från jobbet och jag hade myst lite med Nella så drog jag ut och körde första joggingpasset på ca ett år. Gud vad skönt det är! Eftersom jag är så otränad så planerade jag rundan innan jag gick ut genom dörren. Jag har även som mål att alltid springa. Jag springer hellre långsamt och klarar av hela rundan än att springa i snabbt tempo och inte orka och sen sen få gå halva tiden.. Och ja, jag klarade det faktiskt! Såhär blev gårdagens resultat


  • 5612 readers

Likes

Comments

Idag ska det ringas väldigt många samtal.
Adressändring
Bostadsbidrag
Kyrkan osv ska fixas.

Sen ska det även packas lite till. Ska dels rensa ur en byrå och ett skrivbord. Om 5 dagar bor vi i Vartofta, så underbart!!

Ifall ni glömt bort hur nella ser ut, såhär vacker är min flicka!
  • 5702 readers

Likes

Comments

Ligger i sängen och ska strax gå upp. Klockan 4 vaknade lillan, jag matade henne och lade henne men hon vägrade sova. Klockan sex somnade hon äntligen om. Mannen i huset sover som en stock och jag ligger här själv och njuter av Lite ensamtid.

Här hemma pågår flytt, därför jag ej uppdaterar så mycket just nu. Det står kartonger överallt och nästan allt är nedpackat. På tisdag går flytten och det ska bli så himla skönt! Äntligen ska jag stormtrivas där jag bor! Är så stolt över att jag kommer kunna uppfostra min dotter i ett fint hem tillsammans med Frank! Har alltid velat att mina barn ska växa upp i Vartofta, och så blir det också!

Det börjar närma sig dop om ca en månad. Jag väntar fortfarande på mina inbjudningskort... Några av de ska till Norge, så de behöver verkligen komma nu!


Såhär ser vårt vardagsrum ut just nu,..

  • 5691 readers

Likes

Comments

Torsdag till lördag var jag i lysekil tillsammans med bästa tildo!
  • 6001 readers

Likes

Comments

Imorgon är det dagas för begravning. Det värsta som finns!

Min gamla tränare som inte var alls gammal har gått bort. En av vartoftast mest omtänksamma och snällaste personer. Fina fina Ola! Det lär bli en jobbig tag imorgon med massa tårar.. Har fortfarande inte fattat att han inte finns med oss, usch... Dags att sova innan det är dags att vakna för en jobbig dag.. Godnatt!

  • 6404 readers

Likes

Comments

Usch vad jag är dålig på att uppdatera! Har haft en jobbhelg och jobbat 12-21 lördag och söndag. Så himla skönt att få lite lön, mindre skönt att vara borta från familjen.. Har alltså inget att berätta om helgen..

Imorgon ska jag gå till centrum och köpa dopinbjudningar, ska bli så mysigt med dop. Bara en månad kvar.. Inbjudningslistan blir lång. Det är så jobbigt att veta vilka man ska bjuda. Har bestämt mig för att bjuda mina närmsta vänner som jag umgås med och även familjen. Många av mina vänner kommer bli besvikna över att de ej får komma, men det är trots allt Nellas dop. De som har funnits här för mig under alla jobbiga tider är dels de som får komma. Många tar för givet att de är bjudna, så ni som får inbjudningar, you're lucky! Och du är speciell för mig. Även många som inte är bjudna är såklart nära vänner osv.. Men jag kan inte bjuda hela min vänskapskrets, då hade det blivit alldeles för många.


  • 6732 readers

Likes

Comments

Igår hade vi lite party här hemma, det blev himla lyckat faktiskt! Alla var glada och det enda som gick sönder var vårt soffbord.
  • 6983 readers

Likes

Comments

Usch säger jag bara, vilken hemsk natt! Nella har skrikit och spytt om vartannat hela natten och jag har hostat och vart snuvig så jag knappt kunde andas. Det är inte ofta Nella skriker hysteriskt, men när hon väl gör det tycker jag så synd om mitt lilla hjärta.
  • 7282 readers

Likes

Comments

Du är stark!