Postad i: Allmänt, Personligt

Förra veckan var det tentamensvecka där jag bara hade tentamen och inga föreläsningar så det blev plugg och plugg hela den veckan. Det kändes lite stressigt då tentorna ligger så nära, jag hade en på tisdag, en hemtenta som skulle in senast fredag, matteprov som också skulle lämnas in på fredag, tenta om tillverkningsteknik och matte var på fredag och lördag. Ja, jag åkte in till skolan på en lördag för att skriva mattetentan. Det som gjorde mig stressig den dagen (lördagen) var att det bara fanns EN senaste buss som var framme i resecentrum 5 minuter innan tentan började, så jag fick powerwalka/springa dit. Jag hann 2 minuter innan det började vilket var tur. Jag var andfådd när jag bara sprang en kort sträcka vilket var ett tydligt tecken på att jag måste börja träna. Fast det är inte så enkelt att planera in att jag ska träna någon/några dagar i veckan då jag får fullt upp med skolan, men jag ska försöka få in minst en träningsdag per vecka. Efter sista tentan firade jag lördagen med pizza (utan kött såklart)!

Har en video att redigera som ska komma upp snarligen och det är en video på när jag på studentresa. Har även en annan som jag gör en unboxing på en häftig sak samt en haul som jag kommer filma någon gång jag har tid. Juste, filmade min första vlogg men vet inte än om jag kommer posta upp den så får se.

Här nedan är en bild på när jag tog studenten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpte denna på rea, ordinarie priset var 990kr men fick den halva priset vilket blev en bra deal då jag alltid velat ha ett par trådlösa hörlurar från Urbanears. Rean gäller troligen bara för denna helg så om ni är intresserade kan ni komma direkt på denna LÄNK. Det går att välja andra färger än den som visas på länken. 

Det blev ett kort inlägg efter mattetentan så en smygstarts inlägg kan man väl kalla.

OBS, detta är INTE sponsrat, bara något jag vill dela med er så ifall någon har missat denna info får ni passa på. 

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Personligt

Hejsan!

Det var ett väldans tag sedan jag bloggade. Just nu har jag ganska fullt upp med plugg inför tre tentor plus ett praktiskt prov så jag borde egentligen inte skriva detta inlägg (haha). Jag har lagt upp en Youtube-video (som dock är gammal, filmade den för några månader sedan) så har uppdaterat där men här känner jag att det kanske är dags att göra en "omstart" efter att varit inaktiv i 3 månader. Har nuförtiden känt lite lust av att blogga så kommer förmodligen tillbaka ett steg i taget. 

För att jag ska vara så aktiv som möjligt tycker jag att jag borde sätta ett mål, så det kommer jag göra. Målet från och med 24 oktober (eftersom veckan innan kommer jag ha alla tenor och prov) ska jag blogga minst två inlägg per vecka vilket låter rimligt till en början. Så den riktiga "omstarten" börjar den 24:e. 

Det var väl det som jag hade tänkt att skriva i det första inlägget på 3 månader. Hoppas ni har det så bra, så kommer jag tillbaka med intressanta inlägg för er den 24:e!

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Jag har tänkt och tänkt på vad jag vill göra med min blogg. Är detta verkligen vad jag älskar att göra eller har jag bara tappat intresset på vägen? Bloggen har stått tom ganska länge och jag känner att det är svårt för mig att uppdatera den. Ibland tänker jag att det kanske är lika bra att avsluta bloggen istället för att ge mina läsare förhoppningar på att det kommer upp ett nytt inlägg. I början när jag började blogga tyckte jag verkligen om att blogga, skriva vad som har hänt och ta bilder. Men nu för tiden känns bloggen som ett tvång, att jag måste blogga för att inte förlora läsare eller göra dem missnöjda. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med bloggen. Känner att jag bara vill ge upp den men ändå behålla den ifall jag kanske hittar min passion för att blogga. Är att blogga verkligen min grej?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hellooo!

Tänkte lägga upp en snabb uppdatering om att jag fortfarande lever. ;) Äntligen är jag klar med alla läxor och prov för gymnasiet! Det är inte heller långt kvar till studenten! :D Känner att jag ibland har saknat bloggen jättemycket så nu när sommarlovet närmar oss kommer jag få mer tid för det samt för min youtube-kanal. ^_^/

Just nu chillar jag framför datorn med ansiktsmask och kollar på serier jag har kvar att catcha upp. ^^

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Tänk att jag lyckas med att vara vegetarian så länge! Hur jag kunde fortsätta var efter att ha kollat på videoklipp om hur djuren slaktas. Det var jobbigt att kolla på sånt men klarade mig igenom den. Efter att ha kollat på dem har jag aldrig viljat komma tillbaka till kött och fisk. Hur kan dem?! Låt de oskyldiga djuren vara!

Det kommer ta ett tag till tills jag blir vegan men målet kommer närmare och närmare. Förhoppningsvis kommer målet uppfyllas när jag flyttar och bor ensam.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hejsan! Söndag idag och chillar vid datorn. Fördelen med söndagar är att det är den lugnaste dagen av alla veckodagar, iallafall hos mig. Dock när man tänker vad det är för dag imorgon blir man lite besviken. Men så livet, dagarna kommer och går.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

​Idag börjar påsklovet. Gjorde jag något vettigt? Inte ett dugg. Hade tänkt att plugga lite på teorin inför körkortsprovet, men hur ska jag kunna ta upp en bok och läsa om trafikregler när det känns som att det är lördag idag? Det funkar inte, iallafall i min hjärna. Istället kollade jag på nya episoder av serier jag följer och spenderade resten av kvällen på Youtube. *suck*, hur ska det gå för mig senare i framtiden?

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, New in

Fick med en Gear VR på köpet när jag fick min Galaxy S7 och har pysslat och grejat lite med den. Wow, vad häftigt det var! Det såg realistiskt ut, att man är där i bilden/videon. Man kan göra lite allt möjligt med den, bland annat att kolla på filmklipp i 360° där man kan vrida runt och se omkring sig, möta nya människor online där man är en avatar man skapat, samt surfa lite här och där på internet. Det negativa med den är att man måste ladda ner en till sak inne i vissa appar efter att ha laddat ner appen. Det blir extra lång väntetid. Mobilen blir varm när man använder VR:n (man kopplar sin mobil till Gear VR för att starta den) och kan riskera att överhetta den. För att få en skarp bild på saker och ting måste man ha bra internetuppkoppling (vilket jag inte har) om man vill ha bättre upplevelse. Annars för att ha använt en sådan för första gången gav den mig ett bra intyck.

Ordinarie pris är 1490kr.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Idag har det inte varit en ganska produktiv dag för mig. Det kan bero på längtan till påsklovet. Ska bli skönt. Hade det ganska chill på fysiken och matten. Fick även fysikprovet tillbaka. Det gick inte så bra men jag visste vad jag skulle få för betyg så det spelar inte så stor roll. Så blir det när man inte pluggar ordentligt.

På lovet kommer jag plugga lite i början på lite allt möjligt och kolla på film och serier resten av lovet. Väntar på att PLL säsong 7 ska komma vilket ska bli spännande men lite sorgligt då det är den sista säsongen. Kommer ut någon gång i mitten av år 2016.

Längesen jag tog selfies. Min förra mobil hade en sprucken skärm så det blev suddiga bilder, men nyligen har jag skaffat en ny mobil (Samsung Galaxy S7) så nu kan jag använda framkameran igen.

Likes

Comments