I still waste My wishes on you

Bilden talar för sig själv helt enkelt.
Allt är perfekt med tjejen du vill eller ville tillbringa resten av ditt liv med, allt bara rusar uppåt i en viss hastighet och för oss gick tydligen för fort?? Men på vilket sätt gick det fort tror du. Jo det är nu så att hon inte bor i samma stad som jag, hon bor ca 5 timmar mot Danmark men vad gör det? Så man kan inte börja tycka om nån för att personen bor 5 timmar ifrån, det är vad jag kallar ren bullshit!
Jag och hon började att snacka vid början av december och höll på med varandra i en månad, vi kom även över ens att träffas där hon bor och lära känna varandra helt enkelt och vad tror ni det blev utav det? Inte ett piss!!
hon kom med att hon inte ville ha distansförhållande?? och för att va ärlig så nämnde jag aldrig något om distansförhållande mina tankar va inte att vi skulle ha distansförhållande över huvudtaget.
Vi går i gymnasiet hon går andra året såsom jag men varje gång jag skriver så känns det nästan som att hon inte ville prata och det kändes faktiskt! så jag slutade skriva på några veckor vilket kanske inte var set smartaste man kan göra när man gillar någon.
Men sen kom den dagen då jag skrev och hon inte svarade, jag skrev återigen om jag hade gjort något fel?
Hennes SVAR "nej Miguel du har inte gjort något fel, det är bara att de inte funkar"
Jag var helt chockad, vadå det inte funkar vi skulle ju lära känna varan som vänner så får vi se vad det blir utav det och så kommer hon med det funkar inte, hon va tydligen på g med någon annan. JAHA så det var därför du inte svarade " det spelar ingen roll nu" eh jo
Men aja falska förhoppningar kommer att ske det gäller bara att vara stark och aldrig ge upp.

Likes

Comments