Westward Management Services Ltd , als een bekende pub Holding, maakte de volgende adviezen om te helpen individuen om een goed plan bij de opbouw van hun eigen pub.

Businessplan

Om te bereiken succes in elk bedrijf, is het noodzakelijk om eerst een ondernemingsplan te maken. Het dient uw plannen voor de komende drie tot vijf jaar en de samenvatting van de route die je doel om naar het groeien van de inkomsten moet bevatten. Zorg ervoor dat er realistische en gedetailleerde terwijl niet vergeten dat een succesvolle pub met een sterke businessplan begint. Open nooit een pub tenzij je ten minste 6 maanden kosten veroorloven kunt. Identificatie van de demografie van de buurt en het publiek die u probeert te trekken is eveneens essentieel.

Financiën

Maak je klaar uw financiën. Een financieel adviseur kan ook een grote hulp zijn. Er zijn een paar dingen die u moet bepalen en overwegen met deze verwijzing, zoals:

-Hoeveel geld je hebt (bijvoorbeeld spaargeld en pensionering rekeningen)

-Eigen vermogen in onroerend goed hebt

-Investeringen die u hebt aangebracht (waardevolle voertuigen of andere bezittingen)

-Wat u zich kunt veroorloven

-Wat u als onderpand nodig als u wilt nemen een zakelijke lening van de bank

-De drank licentie kosten in uw omgeving

-De kosten van de benodigde gemeentelijke, provinciale en federale business licenties

-De standaard kosten en lonen in uw omgeving

-De kosten van een onroerend goed en als je veroorloven kunt om te kopen of huren

Geld uitgaven

U moet ook beslissen hoe zul je je geld uitgeven, maar ervoor zorgen dat u zou een winst op hetzelfde moment. Ervoor zorgen dat u meer dan 30% van uw budget zal niet aan eten en drinken kost uitgeven. Denk over hoeveel werknemers zal u huren en andere belangrijke dingen over de zaak zoals hun salarissen en arbeidsuren.

Locatie

Bepalen van de locatie en ervoor te zorgen dat het de juiste voor uw pub is. Het is gezien het feit dat een van de factoren die van invloed kunnen zijn op het succes van uw pub de locatie is. U moet natuurlijk nog overwegen andere dingen met inbegrip van de competitie, demografie, plus het gebouw en de plattegrond, samen met de codes van de brand, de veiligheid en de gezondheid.

Westward Pub Holdings Management Services Ltd suggereert het kiezen van een gebouw dat voorheen een succesvolle pub of bar gehuisvest, alsmede het vragen om de aanbevelingen van andere bar en restaurant eigenaren. Een binnenhuisarchitect zou ook helpen. Het is belangrijk dat er voldoende ruimte voor de tabellen, een complete keuken en badkamer. Zorg ervoor dat u de klanten met het ontwerp van uw pub belangstelling door het kiezen van de juiste nog opvallende versieringen.

Naam

Aanbrengen in de naam van uw pub geschikt zijn locatie, versieringen en menu. Maar eerst, zorg ervoor dat u bent niet schenden van copyright wetten. Maken het gemakkelijk om te onthouden en interessante aan uw klanten volgens Westward Pub Holdings Management Services Ltd. Kun je het een Britse klinkende naam want dit is waar de pubs begon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments