Jo de var en sak som fick mig att tänka igår när jag stod & tittade på kläder inne på Gina.
Att alla bilder med tjejer i Bekini och folket runt om mig fick mig att bli smått irriterad. För att alla vi människor är olika både i sättet och i utseendet och ingent den andra lik. 

De här med kroppsideal har jag funderat på länge. 

Vad är de som säger att man "måste" se ut på ett visst sätt?
Vem säger att man inte får ha lite "fett" på kroppen utan att bli kallad "tjock"

Vrf måste man ha den smalaste midjan, thigh gap och se ut som en mask ba för att "idealet" är så.

Folk ser bilder på Instagram & Facebook som är om gjorda på de sättet som är teoretiskt sätt är omöjligt! 
O de är tydligen de som ska vara idealet idagens samhälle. 


Det här med kroppsideal skapar ätstörningar och människor som inte är nöjda med sina kroppar pga det j*vla kroppsidealet. 

Att internet visar alla hur allt "ska va" men nej de funkar inte så. 

Jag säger ba f*ck de där j*vla kroppsidealet!
Vi lever i en stor värld där alla är helt olika och där alla inte når upp till alla målen, v
issa är mindre andra är större.

Vi möter så många människor varje dag som kämpar med olika saker. Vi behöver inget kroppsideal för att duga. Vi är olika och de är det som gör oss till oss. För hur kul hade de igentligen varit om alla hade sätt precis lika dana ut? Hade man velat se ut så då? 

Nej! Exakt vi är olika & de är de som gör oss alla unika. 

Så lite fett skadar inte, vi har i alla tider ändrat de där kroppsidealet & aldrig har de varit bra för oss. Så titta dig i spegeln & le för att du är du. För att du är fin som du är och för att kroppsidealet har suger vår fetta planet. 


Så dör hellre fet & mätt än smal & hungrig
😏

Kram på er komihåg att ni är fina som ni är❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas alla har haft en riktigt bra midsommar!

Idag har jag suttit & lyssnat på en låt som har spelats mycket på radio & som satt sig i huvudet på mig. Till en början tyckte jag den va riktigt dålig men nu har jag fallit för den. klart är det "2U" med David Guetta & Justin Bieber.

Och en annan rolig sak har tittat på är masterchef alltså ett mat program där olika amatörer får göra en viss rätt på en speciell tid och efter de bedöms dom och en vinnare återstår.

Där fick jag inspiration till att köra den själv tillsammans med mina vänner där mina och deras föräldrar var domare. Det var riktigt kul och jag hoppas ni andra också provar detta i sommar tsm med era vänner.

På tal om smultron så har jag hittat en massor idag på ett jättemysigt ställe så har ni tråkigt så gå ut & plocka lite smultron på ett strå & ha de riktigt mysigt!

Puss & kram & njut av sommaren <3

Likes

Comments

Glad midsommar allihopa!

Idag är de midsommar & jag hoppas ni alla får en riktigt härlig midsommar tsm med vänner & familj.

O glömm inte jordgubbarna, nypotatisen, midsommarstången & midsommarkransen för de är väll ändå de som är midsommar. 

Jaja kram på er alla❤️

Likes

Comments

På lördag är det midsommar och jag ska fira den på 3 olika ställen och träffa många olika människor, både släkt & vänner. Midsommaren är något som jag älskar, jag tycker att den är så mysig, det är sommar och vi äter alltid god mat & tårta. 

Jag har en kärlek till att ta bilder med systemkameror & på midsommar knäpper jag easy en ca 300 bilder.

I min familj gör vi alltid kransar tillsammans med min mamma, lillebror, moster, mormor & morfar och vi plockar alltid blommor som vi även gör tillsammans.

Ha en trevlig midsommar, kram kram

Likes

Comments

Hej
I fredags fick vi äntligen sommarlov som vi längtat till sååå j*vla länge.

Vi har massor av planer nu till sommaren som vi förhoppnings vis ska hinna med!

Klart har vi planer på att sola & bada än massa i sommar. Vi har också andra planer allt från att grilla med vänner till att sova mitt under stjärnorna.

Men en helt annan sak angående dessa j*vla myggen som finns överallt, är man ute till 12 så är man helt uppäten när man kommer hem!
Men är man på Öland & är ute till 12 så finns de ju typ inga mygg! Asså va är de med Sverige o dessa j*vla mygg! // visat vi ksk ba är 16 år men asså hatar dessa mygg!

Kram
❤️

Likes

Comments

Idag tänkte jag dela med mig av ett låttips!

Detta är en låt jag lyssnar på väldigt ofta som jag grovt rekommenderar till alla er som läser detta. Denna låten har ett väldigt lugn genomgång men den har ändå ett bra dunk i bakgrunden.

Denna låten får än att bli glad & man tänker väldigt mycket på sommaren när man lyssnar på den.

Men detta var iallafall mitt låttips för denna veckan & jag ber om ursäkt för vi varit osociala denna veckan

men vi lovar att bättra oss den kommande veckan.

kram fån oss <3

Likes

Comments

Måndag!
Idag har det varit en helt vanlig tråkig måndag som har bestått av musik & pluggande.
kram💖

Likes

Comments

Söndagar brukar bestå av ångest, sovande & allmänt tråkiga saker.

VI tänker allmänt att söndagar är en sådan typ av dag då man inte tänker så positivt och allt dåligt kommer upp. Många spenderar då dagen i sängen & funderar ännu mer.

Därför kommer vi ge ut lite tips om vad man kan göra för att få en lite bättre söndag.

T.ex. idag tog vi & bakade som är något som vi sällan hinner med en vardag. Så vårat tips till er är att försöka göra något som man inte hinner med annars t.e.x träna, städa, bada, ut & gå, vara med vänner eller bara umgås med familjen.

En favorit från oss är att ta ett skönt & avslappnat bad med musik i högtalaren eller bara ringa någon du tycker om.

Det varar vårat tips för idag puzz från oss

Likes

Comments

Hejsan!

Vi tänkte att varje vecka skulle vi dela med oss av ett låttips som passar bra till sommaren & här kommer ett låttips från mig, A.

En utav mina absoluta favoriter just nu är "Pretty Girl - Cheat Codes X CADE Remix", den är både somrig & har fart i sig. Denna låten är en låt som jag lyssnar på när jag gör allt möjligt, när jag solar, sitter på en tråkig lektion mm, låten gör allt mer roligt och jag blir alltid glad av denna låt.

Jag tror att denna låten kommer bli en redig sommarplåga och en låt som framförallt vi tonåringar/ungdomar kommer lyssna på. Låten är en en typisk låt som jag och mina kompisar lyssnar på och framförallt texten stämmer in på såå många i dagens samhälle.

Detta var iallafall mitt låttips för denna vecka & en låt som jag verkligen rekommenderar!

Kramar från A 😘😘

Likes

Comments

Hej!

Idag tog vi oss en liten spontanare in till stan för att köpa morsdagspresent.

För in har inte glömt att det är mors dag på söndag. Den dagen då vi får ge vår mamma lite extra cred för att hon är hon. För ni får inte glömma att de är hon som burit dig i 9 månader, släpat runt på dig när du inte kunde gå, suttit uppe flera nätter för du inte velat sova eller berättat hur mycket hon faktiskt älskat dig. Det är din mamma som har gjort all för dig, fast att du inte varit en ängel. Så jag hoppas inte ni glömmer allt din mamma är det bästa du har, fast att du bråkar och skriker på henne. Bara tänk, din mamma har tagit så mycket skit för just din skull & ändå älskar hon dig mest av allt.

Men iallafall vi hade en jätte härlig dag i stan & vi hittade massor av fina saker. klart avslutade vi våran shoppingen med att ta en fika inne på espresso House & ladda batterierna för ikväll ska "A" & "E" på kvälls rally. Själv ska jag sitta hemma med min choklad & kolla på serier. Men vi hoppas ni alla får en härlig fortsatt fredagskväll. POK från A,W,E

Likes

Comments