Melodifestivalen och så blir man 33år idag. kunde man inte tro för några år sen att jag skulle sitta här och bli 33år med tanke på hur mörka tankar och demoner jag slagits mot. Men är glad att sitta här och inväntar nu några vänner som ska komma hit :-) så önskar er alla en fin lördag :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halvligger i soffan och känner mig stolt över mig själv som klarade av dessa sociala kontakter som varit Måndag tills idag.

Har fått nytt golv i kök och hall,kakel i köket och nya bänkskivor.
Så har verkligen fått öppna upp mitt hem som jag har otroligt svårt med då detta är min borg,min trygghetszon där jag mest är för mig själv.

Att träffa nya människor är otroligt svårt då jag är rädd att jag inte passar in i den mall som jag antar finns.

Men tycker jag skött mig bra och pratat mycket och inte dragit mig undan som jag annars brukade.
Förr såg jag till att inte ens vara hemma när något jobb skulle utföras hemma.
Så med tanke på det,så har jag utvecklats en bra bit.

Men är lång väg kvar men ikväll njuter jag av att jag varit så duktigt som tog emot dessa golvläggare och vaktmästare och elektriker utan att fly ifrån min lägenhet. 

Likes

Comments

Oj, första inlägget här i denna blogg, Bloggade mycket förr på en annan sidan. Men den försvann och allt man skrivit också, men sånt är livet ibland. En del försvinner ifrån en och alla ska vi en dag försvinna från denna jord.


Idag har jag vart med mitt boendestöd, var hemma hos hennes hästar och idag vågade jag faktiskt stå öga mot öga med en häst, har sån respekt för dessa stora djur som är så fina.

Men idag så fick jag chansen och jag kände att det var mysigt att stå så nära en häst men samtidigt skrämmande, då jag alltid varit rädd för hästar.

Vart "utmanad" också så nästa gång ska jag rida på en häst, hur ska detta sluta undra jag, men måste våga nya saker för att komma någonstans, för som de är nu så sker det inte mycket alls.

Sen litar jag så pass mycket på henne att jag vet att hon kommer leda hästen fint åt mig, men klart jag är rädd. Men ser också fram emot att få testa sitta på en hästrygg, ett djur som jag knappt kunna stå bredvid innan men som jag idag klappade och typ blev uppäten av . Han skyddade mig från en annan häst också, eller snarare han ville ha all uppmärksamhet, sen var det kul att se mitt boendestöd i sin hemmiljö då hon pratat mycket om sina hästar.


Inte så spännande liv man lever, då man lider av social fobi och svåra tvångstankar och svår ångest, haft dessa problem sen jag var runt 18 år men vart värre runt 20 års åldern och om 10 dagar blir jag 33år, så man har missat så jäkla mycket och har inte alls tänkt att livet skulle se ut så här vid denna tidpunkt i livet.

Att inte klara av att gå ut och handla själv, inte ens med sällskap klara jag av det.

Utan har hjälp av min mor som handlar hem det jag behöver.

Hade jag inte haft henne så hade jag inte funnits här idag,

Är fyra år sen jag började med Kognitiv beteendeterapi då jag varit så rädd för allt innan. 

Sen för två år sen fattade jag beslut att jag ville ha mer hjälp med min KBT, och fick då genom kommunen ansöka om boendestödjare som jag vart beviljad, tack och lov.

 Så i två år har jag haft boendestödjare som lär mig att vara utanför min trygghetszon, som är mitt hem.

Så sakta har vi jobbat oss framåt, har faktiskt varit i affärer och handlat. Men det är en lång kamp att gå och den är svår och krokig men jag kommer att komma vinnande ur detta på något sätt.


Likes

Comments