Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen. Kände att jag var tvungen att ta en paus från bloggen ett tag pågrund av några personliga problem. Men nu är jag tillbaka igen och jag vill be er om ursäkt för att jag varit borta från bloggen ett tag nu. Ska göra mitt bästa för att uppdatera som mycket som möjligt från och med nu. Som sagt har det gått ett tag sedan jag uppdaterade något och sen sist har det hänt en hel del.

Jag tog äntligen steget och bytte skola.

Jag har bland annat skrivit ut mig från min förra skola och börjat i en ny och mycket bättre skola som jag verkligen trivs i. När jag skrev ut mig från min förra skola och rensade mitt skåp och gick ut från byggnaden en sista gång så var det som att den stora klumpen som jag haft i magen plötsligt försvann och jag kunde plötsligt slappna av på ett annat sätt. Att kunna känna en lättnad att jag aldrig behöver komma tillbaka dit. Att börja om på nytt genom att börja på en nya skola. Det var ett av det bästa besluten som någonsin tagits. För sen jag bytte skola så har jag fått nya vänner som är jättesnälla och roliga, som jag känner tillit till, lärare som tror på mig och stöttar mig.

Nu försöker jag att fokusera på att göra mitt bästa i skolan, bygga upp tillit till mina nya kompisar och skita i alla idioter som försöker förstöra. Jag jobbar även mycket med att stärka mitt självförtroende och självkänsla. Jag ska även börja gymma igen och har många planer inför framtiden.

Glöm aldrig att ni är så himla underbara och ingen kan trycka ner er utan erat medgivande! Stå upp för er själva!♡Puss på er!♡


Dagens 5 slumpmässiga Låttips

1. Attention - av Charlie Puth.

2. Despacito - av Luis Fonsi feat. Justin Bieber.

3. Wherever I go - av Miley Cyrus.

4. TG4M - av Zara Larsson.

5. How far I'll go - av Alessia Cara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas att ni har haft en trevlig och lugn dag. Det har iallafall jag haft. Imorse satt jag och pluggade samtidigt som jag åt min frukost, senare på förmiddagen mötte jag upp min syster i centrumet och jag följde med henne ut på några ärenden. Vi var bland annat på besök på hennes skola, för att hon skulle diskutera och hämta några viktiga papper från sin mentor. Jag måste medge att det var väldigt intressant och trevligt att få träffa min systers nya mentor och även se skolan på insidan. Därefter gav vi oss iväg till stan och sedan till kista. Däremellan tog vi en fika och satt och pratade lite.

Sedan vi kom hem så har jag hunnit göra lite grejer och just nu hade jag tänkt att bara koppla av lite med varm choklad och en bra film. För imorgon blir det att gå upp tidigt eftersom jag ska åka till min bästis över helgen. Det ser jag verkligen framemot.

Här är fem slumpmässiga tips på bra låtar att koppla av till (iallafall för min del)

1. Utan dina andetag - cover av Linus Svenning

2. Next to you - av Chris Brown

3. One - av Ed Sheeran

4. Crash - cover av Conor Maynard

5. Stitches - cover av Conor Maynard.

Puss på er fina ni! ♡

Likes

Comments

Hej på er!

Imorse satt jag på ett mysigt café och hade en trevlig konversation med min syster och mamma. Vi åt en god frukost, samt satt och småpratade lite om både det ena och det andra, bl.a. om skolbytet som snart är avklarat. Dock så är det inte riktigt bestämt vilken skola jag ska byta till.


Inom denna punkt så har mina föräldrar två olika åsikter om vart jag ska gå i skolan. Min pappa vill att jag ska byta till en skola som ligger tio minuter med bil ifrån där vi bor, men mamma vill att jag ska byta till en skola som ligger i den kommunen hon bor i. Mamma bor två timmars kollektiv resväg bort från den kommun där min pappa bor. Själv känner jag att jag hellre vill byta miljö helt och hållet, därav håller jag med mamma.


Pågrund utav allt som har hänt, detta gällande den grova mobbningen och en annan jobbig händelse som jag kommer att ta upp vid ett senare tillfälle här på bloggen. Händelsen som inträffade är fortfarande väldigt ny och därför väljer jag att skriva om det vid ett annat tillfälle, för att det är ett väldigt jobbigt ämne att ta upp.

Kom ihåg att ingen kan trycka ner er, utan ert medgivande. Hörs snart igen, puss på er!♡

5 fakta om mig

1. Största drömmen är att bli en framgångsrik advokat.

2. Passion för att komponera ny musik och uttrycka mig i konst.

3. Har sju syskon och skilda föräldrar.

4. Sitter i väntan på ny skola, för tillfället pluggar på distans pågrund utav bland annat mobbning och utfrysning.

5. Älskar att träna, men har haft ett uppbehåll på cirka 6 månader pågrund av en ryggskada orsakad av en utav mobbarna.

Likes

Comments