Header

Inget fel på de manliga i min släkt, de är minst lika bra. Men idag vill jag hylla släktens kvinnor, för deras styrka, humor, kämpaglöd, och alla de egenskaper som gör dem till just de de är. Och alla andra underbara och starka kvinnor som jag har den ära att få känna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är jag åter hemma i egen säng. De senaste dagarna har varit intensiva men dock SÅ roliga!! Göteborg var en sjukt stor stad men jättefin verkligen. Kommer lätt återvända om inte allt för länge.
I torsdags tog Lina och jag båten över till Sverige och sedan tåget till Götelaborg där vi spenderade 4 dagar med bästa Lis!! Under dessa dagar har vi hunnit med allt från mysiga caféfrullar och sushi till shopping och massa skrattattacker!! Vi drog ut ett tag på lördag och fick då också träffa Ronja en snabbis, vilket var jättekul då vi inte sett henne på ett tag!!

Nu ska jag sova och i morgon börjar vardagen med massa stress inför att söka till skolor till våren, plugg osv. Men efter en sådan helg som denna är det svårt att ändå inte ha ett leende på läpparna! 💕

Goodienightie.

  • 155 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är jag ledig och har precis varit och fixat massa papper till skattebyrån för att lämna in till dagis. Jag har nämligen jobbat min första dag på dagis! Anmälde mig som vikarie för några veckor sedan och i måndags ringde dom och behövde en inhoppare till ett dagis här i stan. Så nu kommer jag hoppa in när de behöver mig de dagar jag inte jobbar i butik!

Idag ska jag bara tvätta lite kläder, plugga lite och packa med allt jag ska ha med mig, för i morgon tar Lina och jag båten och tåget till GÖTEBORG, för att hälsa på bästa Lisa!!!!!!! För det första ska det bli jätteroligt att hälsa på Lis såklart men att åka till Göteborg är i sig jättespännande och kul för att jag aldrig varit där men alltid velat åka dit! Dialekten är ju guld, sen att det ligger på västkusten! Wow, alltså wow! Ser fram emot det jättemycket!!! Wihuuuuu!!!!

Hoppas ni får en jättefin dag!

KramizarLikes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev senast. Då var det mars och jag var på väg ut i livet som guide. Nu är jag hemma från äventyret som varade en månad. Att vara guide var mycket mer psykiskt påfrestande än jag någonsin kunnat föreställa mig. Det hade, som alla jobb även positiva delar men eftersom dessa för mig var väldigt få där och då, valde jag att åka hem efter en månad på Kap Verde. Det var helt enkelt inte alls min grej. Rätt komiskt med tanke på att alla kommentarer efter hemkomsten var "Men oj, du som är så glad och positiv, hade tänkt att du var perfekt för det jobbet". Kan till viss de förstå varför största delen av alla runt mig sa det, men sometimes in life drömmer man lite för mycket och bygger upp förväntningar som sedan slås bort av den mer realistiska verkligheten. Ibland är livet så, och det får man bara acceptera. 2016 har för mig varit ett år som inte riktigt alltid gått som jag i mitt huvud drömt om. Många gånger har det varit för mycket förhoppningar som inte alls blir som jag velat. Men innerst inne kan jag tänka att det någonstans var meningen att det blev som det blev.

Detta var ett väldigt djupt och filosoferande inlägg haha men det behövs det med ibland.

Puss och godnatt!

Likes

Comments

Hej alla,

Välkommen hit till bloggen igen. Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera under de senaste MÅNADERNA (!!!), men nu är jag äntligen tillbaka. Jag kommer hädanefter försöka blogga så mycket jag bara hinner.

Ni som läst bloggen tidigare, vet ju att jag var i Spanien på reseledarskola i slutet av förra året, och i slutet av den fick man möjlighet att gå på intervjuer för resebolag som kom ner till skolan. Några dagar senare var det dags att åka hem och ungefär vid jul fick jag veta att jag fått jobb hos Fritidsresor! Nu om några dagar, närmare bestämt på onsdag nästa vecka flyger jag mot ön Sal, Kap Verde där jag ska vara tills sommarsäsongen börjar i maj. Då styr jag i stället kosan mot den grekiska ö-världen och Pythagorion på Samos! Där ska jag jobba som Service Guide till november. Det känns väldigt läskigt samtidigt som vet att jag kommer uppleva och erfara massor, saker som jag kommer minnas för livet!

Det är verkligen skräckblandad förtjusning som jag kliver in i en helt ny värld - nämligen guidelivet! Jag som många andra, trivs bäst under det trygga taket, i sin egen säng, med vänner och familj som man känner sig trygg med och känner ofta rädsla inför att gå utanför komfortzonen. Men jag känner mig otroligt stolt över att jag faktiskt tar modet till mig att göra detta, och känner på mig att det kommer bli fantastiskt! Alla personer jag kommer träffa, alla erfarenheter jag kommer ta med mig hem, allt jag kommer uppleva - bara genom att ta det lilla steget ut ur trygghetszonen.
Can't wait!!

Bild 1 & 2: Från Sal på Kap Verde
Bild 3: Vy över hamnen i Pythagorion på Samos

Soon!!!


Dessutom vill jag passa på att tacka min underbara Norrvallafamilj - reseledarna! Tänk om jag och Sofia inte skulle åkt till Vörå, som vi då tyckte verkade som världens håla ute i skogen. Det är med tacksamhet jag nu kan kalla er mina vänner och tror inte det gått en enda dag efter att vår klass splittrades som vi inte har haft kontakt. Norrvalla-tiden har verkligen satt spår i mitt hjärta. Bästa reseledare 2015! ❤️

Dags att börja avrunda för i kväll. Packningen är kaos, måste försöka få ordning på det hela, så jag är färdigt utrustad på tisdag när jag drar från Åland. Men innan det väntar bl.a. myskväll med Mello på lördag med bästa tjejerna, en ostbricka och lite (läs mycket hihi) vin.

Godnatt fina ni!

  • 427 Readers

Likes

Comments

​Första dagen på Åland nudå efter att ha sagt hejdå till Norrvalla och människorna där. Känns helt sjukt tomt om jag ska vara ärlig. Att inte vakna upp i rum 205 i morgon och gå ner till skolan en trappa ner känns sjukt konstigt. Saknar er Norrvallare ❤

I alla fall, är hemma hos mamma nu tills på torsdag, då jag och Sofia drar med nattbåten mot Helsingfors. Flyget till Barcelona går typ halv 6 på kvällen, så vi får väl chilla i Helsingfors eller på flygplatsen hela torsdagen jag, Sabina och Sofia och vänta på att resten av reseledargänget dyker upp med flyget från Vasa. Sen drar vi mot Service & Co för fem väldigt intensiva veckor, men också oförglömliga förhoppningvis!!! Såå taggad att möta alla från Danmark, Sverige och Norge också!!

Idag var jag lite med Marro innan hon drog tillbaka till Kimito igen. Skönt att få snacka med henne, även om det bara blev nån timme ❤

Efter det förde jag vita rosor till pappa, eftersom det är farsdag idag. Stod där länge. ❤Saknar så att få krama om honom, prata med honom och berätta saker för honom.

Imorgon ska jag börja förbereda för Spain och göra sådär vuxet löjliga saker som gå till försäkringsbolag and stuff. Och packa. . . .guud. Vet inte alls var jag ska börja, med tanke på att Spaniens väder inte direkt är kallt men inte heller varmast i världen just nu. Gaah, aja får ta det där imorgon.

Nu ska jag bara mysa, äta gott och kanske kolla film.

Hörs ❤

Likes

Comments

Kan inte beskriva med ord hur glad jag är att jag kom till Norrvalla. Blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, och att jag på tre månader fått så många nya vänner och lärt känna så otroligt underbara personer är något jag alltid komma bära med mig! Alla jag lärt känna är jag så tacksam över att ha fått träffa. Min fina fina Norrvalla-familj, ni är underbara och jag kommer sakna er massor allihop❤

Nu åker vi reseledare vidare till Spanien och reseledarskolan som börjar om mindre än en vecka! Supertaggad och supernervös. Ett nytt kapitel i livet, vi får se vad som väntar.


Likes

Comments