Nyt indlæg

Personlig

Hej alle!

Der er sket store nye ting den seneste tid. Jeg har fået arbejde! Yes. Det er så spændende, men samtidig også vildt nervepirrende...

I kender det sikkert. Det med hele situationen, at skulle kastes ud i noget nyt og uvant, og præstere så godt som overhovedet muligt. Jeg håber min første dag går godt.

Jeg bliver modtaget af min chef til morgenmad og morgenmøde, hvor jeg skal møde alle mine andre kollegaer. Det bliver så spændende. Håber på de alle er super søde.

Jeg ved godt at der absolut intet er, at være nervøs over. Men det lægger bare så naturligt at jeg selv gejler mig selv op, og forudser det værste. Jeg er virkelig ikke god til at give mig selv til selvtillidsboost. Måske fordi jeg har haft en uge hvor det har stukket lidt af mht. Den sunde kost og motion. Øv hvor jeg føler mig oppustet og klam. Det skal der rettes op på!

I forhold til om jeg skal studere på KEA er stadig uvis, da de ikke har offentliggjort optagelsesprøven endnu, så jeg endnu ikke har fået den lavet og sendt afsted. Men det er planen at jeg skal sende den afsted og så må skæbnen bestemme om jeg skal studere eller søge igen næste år.

Jeg vil ligge mig ind i sengen og prøve at dulme nerverne og få tankerne under kontrol. Måske jeg kan lokke Lukas med i seng, det hjælper altid at snakke om tingene. Så der ro på.

Godnat og vi ses snart!

Btw. 20 grader imorgen!? Halleluja for en god starte på weekenden.

- Mie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Mode

Hej Allesammen!

Kender i det når nu at ens fødselsdag nærmere sig (12/04), så skal hele familien og vennerne vide hvad man ønsker sig.Jeg synes altid det er et problem, at finde nogle ønsker. For det meste hvis jeg ønsker mig noget, så sparer jeg op til det og køber det når jeg har råd. Men når man nu alligevel skal lægge hjernen i blød på ønsker, kunne jeg lige så godt vise jer også, hvad jeg går og drømmer om at eje!

Der er selvfølgelig en masse andre ting også, men her er et lille udpluk af det der har fanget mit øje.

Billede 1: H&M

Billede 2: Samsøe & Samsøe

Billede 3: Pernille Corydon

Billede 4: Envii

Billede 5: Envii

Billede 6: Zarkoperfume

Billede 7: Vans


Rigtig god søndag - Mie

Likes

Comments

Personlig

Hej med jer!

Det er ved at være noget tid siden sidst. Jeg har ikke haft lyst til at skrive, og har heller ikke følt mig specielt inspireret. På det seneste er humøret og selvtilliden ikke i top..

Det er hårdt hele tiden at have en masse håb og præstere sit aller bedste, hvorpå man endnu engang bliver skuffet. Det er hårdt at være energisk og prøve så vidt muligt, at give det bedste indtryk af en selv. Hvorpå man ikke er god nok. Eller det føler man sig i hvert fald. Hvad har de andre i forhold til mig? Hvorfor kunne i ikke bruge mig? Sagde jeg noget forkert? Eller er jeg bare ikke det, jeg selv går og tror jeg er. Glad, udadvendt, smilende og imødekommende?

Jeg synes det er svært. Det er svært ikke at tage et afslag personligt. Specielt fordi det kan være i småtings afdelingen der gør at vi kandidater skille ad.

Jeg ved jo godt, at jeg som det sidste skal tage et afslag personligt. De kender mig jo ikke! Men når man går og er rastløs og ikke er vant til ikke at have et job, så vil man næsten gøre alt for at få et.

Jeg fik en bekræftelse på at jeg var berettiget til KEA's uddannelse, og jeg vil få en invitation når optagelsesprøven bliver offentliggjort. Jeg blev helt vildt glad! Men så ringer telefonen og en virksomhed fortæller mig, at de så gerne vil ansætte mig, men at uddannelse indenfor de næste 5 år er udelukket for dem. Så står man tilbage med en ubehagelig følelse af skyld og tvivl. Hvilket jeg på ingen måde vil have! Skal jeg fravælge KEA for et job jeg står og mangler nu her?

Der er ingen muligheder for deltid, så jeg muligvis kunne studere ved siden af. Jeg synes det er svært.

Hvordan kan jeg fravælge uddannelse frem for et job, jeg ikke ved hvor længe jeg har. Vi talte sammen og var helt ærlige overfor hinanden. Hvilket vi begge var enige om, var så vigtigt. Jeg afventer svar i morgen omkring hvad de siger. Måske får jeg job imorgen! Det kunne være så fedt.

Energien er en stor og lang rutsjebane. Mit humør ændre sig dag for dag, og lige i dag er den en stor bombe af følelser. Til vores stram op hold i Fitness World, havde jeg mest af alt lyst til at give den alt hvad den havde, mest af vrede men også af følelsen af failure. Jeg ved godt at jeg ikke er en failure, for der er 100.000 andre mennesker der står i præcis samme situation som mig, og vi er så dygtige på hver vores måde. Men vi lyver ikke når vi siger , at det er hårdt.

Jeg fik et afslag fra en virksomhed der er i udvilkling og der lød helt ekstremt spændende! Det virkede som om t jeg virkelig havde en fod indenfor. Men nej. Lige efter mit hold fra F.W, så kom dommen. AFSLAG. Av... Den slog hårdt, og jeg havde da også mest af alt lyst tl at sætte mig ned og tude. Men nej, det gider jeg ikke. Jeg tog hjem, gik i bad og sidder nu her og fodre mig selv med de lækreste appelsiner, i håb om at humøret løfter sig. Nu må vi se hvad fremtiden bringer. Men uanset hvad er livet ikke nemt, det er der ingen der har sagt det skulle være. Men idt bonus må der gerne snart komme!

Jeg smiler bare videre, putter glitter på og sætter denne oplevelse op på kaminhylden.

God mandag til jer <3


Billedet er fra Google

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

God aften

Jeg tilbringer min aften med en skål is, La La Land soundtracket kørende i baggrunden og forelsker mig i en masse lækre forårs items fra Asos.

Jeg har besluttet mig for at dette års forår, at der skal en masse farver, prints og spræl ind i garderoben. Disse items ovenover har jeg i hvert fald faldet pladask for. Hvad synes i?

Håber i nyder jeres aften <3

- Mie

Likes

Comments

Interior & Design

God aften.

Jeg var i lørdags et smut i Lyngby Storcenter for at ose lidt. Dog ender det sjældent med at der ikke komme noget med hjem. Hvilket der også gjorde denne gang. Jeg faldt over et fint enkelt tørklæde fra H&M samt et par nye forårs solbriller i et flot gennemsigtig stel samt rosa guld brilleglas.

Ligeledes smuttede jeg ind i Søstrene Grene og måtte også lige have et katalog med hjem fra deres nye forårsserie der udkommer i marts. Og jeg glæder mig!


Jeg har forelsket mig i mange skønne ting, som så mange andre også har. De har virkelig kommet godt på banen rent interiør mæssigt, og det er så lækkert. Der er blandt andet denne reol, som jeg rigtig gerne vil have fat i. Samt disse fine små skåle. Jeg mangler bestemt ikke skåle. meeen, se dem lige...Derudover har jeg også forelsket mig i disse tæpper. Det er lidt fjollet for jeg ejer allerede det lækre eftertragtet tæppe fra Ellos. Men mon ikke at jeg kan placere dem i et andet rum. Rullebordet er også fint, men jeg har lidt associationer til plejehjem eller ældreboliger. Tror ikke det er mig, men pynte pyden under er lækker!


Jeg glæder mig i hvert faldt til marts, både til at se alle de fine nyheder men også til at komme over denne vinterkulde. Forhåbentlig får vi snart noget sol og varmere vejr.

Håber i nyder jeres aften.

- Mie

Likes

Comments

Personlig

Hej Alle

Store tanker har fået frit løb på det sidste. Jeg har begravet mig i bogen Papmaché af Hella Joof, og jeg er solgt. Den er så god, hvis du endnu ikke er i gang med den, så skynd dig!

Jeg er som sagt tidligere arbejdsløs, og leder med lys og lygte efter job. Jeg har været ledig i snart 3 mdr. nu, og jeg kan mærke at det begynder at være ret hårdt. Jeg begynder at have mindre energi til de mindste ting og pligter. Lejligheden bliver pyntet og nusset omkring, da det lige pt er det eneste jeg kan overskue. Jeg prøver så vidt muligt ikke at lade mig slå ud, men må indrømme at det er svært. Jeg har stået i butik i 2 år, hvor jeg hele tiden havde opgaver. Der var også stille stunder, men igen, altid noget at foretage sig. Så nu hvor jeg har al den her fritid, pyh det hårdt. Det sætter tankerne i gang om hvad fanen jeg skal foretage mig!

Lukas og jeg fik endelig sat vores skønne Ph. Lampe op, og ih hvor den pynter! + de skønne tulipaner sprang endelig ud og det pynter absolut. Det er nok en af mine ynglings blomster. Specielt i denne lyserøde farve som på billederne.Jeg var forleden i IKEA for at købe lidt simple ting og sager, og fik ved udgangen øje på den smukkeste blomst! En Aechmea, jeg kendte ikke til den art og måtte lige undersøge dens vandingsniveau og pasningsniveau. Dog så det ganske fint ud og besluttede, at den skulle med hjem. Se den lige, så skøn.


Derudover tog jeg et stort spring fra min side af. Jeg sendte endelig den længe overvejende ansøgning afsted til KEA på Designteknolog uddannelsen. Det gav et helt sug i maven, og nu venter jeg bare på optagelsesprøven bliver offentliggjort og jeg kan komme i gang med den. En spændende proces. Krydser fingre for at efter sommeren, at et nyt kapitel i mit liv kan gå i gang. Er der nogen af jer der er i gang med den uddannelse, eller selv overvejer at søge ind? Vil gerne høre jeres tanker omkring valget. :-)

I må have en dejlig aften, vi ses.

- Mie

Likes

Comments

Personlig

Hej allesammen

Hygger I i vinterferien? Jeg gør i hvert fald. ´Vejret har de sidste par dage da bare været helt fantastisk!
Forleden var jeg ude på min terrasse og rak en kop kaffe, det var absolut ikke koldt, solen stråler varmede virkelig på kinderne. en følelse havde jeg virkelig savnet. Der kunne jeg virkelig mærke hvor meget jeg savner forår og ikke mindst sommer.

Jeg har indtil videre brug min ferie på at fejre Lukas' fødselsdag. Han fyldte 23, stoooor dreng som han selv påstår haha. Hans gave var et trådløs gamer headset, tror han er glad!
Vi smuttede hjem til hans mor og papfar i Hundested og tilbragte resten af dagen der. Det var super dejligt med god mad og lidt vino...

Ligeledes var jeg et smut til frisøren lørdag, og fik lavet lidt lyse forårsstriber i garnet. Jeg må jo nok erkende at jeg føler mig bedst tilpas med lyst hår. Men sjovt lige at prøve det mørke igen. Kender i det?


Så var det jo Valentins dag i går, åh det er så hyggelig en tradition. Jeg ved, at der er rigtig mange der finder det en forfærdelig dag. Rigtig plader romantisk rundt omkring og alle vegne. Jeg elsker det! Men jeg synes da også det er lidt cheesy men who cares? Det er da en dejlig dag lige at tilbringe lidt ekstra med sin kære. Lukas købte tulipaner til mig, så smukke. Vi smuttede en tur i Dyrehaven og senere spiste sushi og så Underverdenen (meget barsk film).


Resten af ferien skal jeg tilbringe med disse to nye bøger til samling. Papmaché reglen af Hella Joof og the little book of Hygge af Meik Wiking. Glæder mig! Andre der har læst dem?

Så hvis je er fraværende den næste stykke tid, you know now why. Ellers tjek min Instagram der jævnligt bliver opdateret.

Forsat god vinterferie derude <3

- Mie

Likes

Comments

Personlig

Hej!

Igår var jeg, ligesom tusinde andre tøser, inde og se den længe ventede Fifty Shades Darker.
Jeg var med en veninde og i Lyngby til forpremieren. Her var der champagne, chokolader og gratis prøver som der så ofte er.

Hele oplevelsen var rigtig god, og stemningen i salen var i top! Jeg havde frygtet en masse hvinen, 'uuuuh' og andre irriterende lyde vi nu efterhånden kan komme på, når tøjet ryger af flotte mænd på det store lærered. Men det var der overraskende ikke så meget af, hvilket var så rart. Jeg synes sgu det er en anelse irriterende når det fylder for meget i en filmoplevelse.

Selve filmen var sådan overordnet vellykket. Skuespillet kunne godt havde været bedre fra Dakota Johnson side, hun havde nogle scener i filmen hvor hun virkelig fik mig overbevist, ellers var hun bare lidt sløv. Jamie Dornan derimod synes jeg spillede rigtig godt denne gang, fremfor første film. Han var mere inde i rollen og nok også mere komfortabel i rollen nu i nr. 2.

Jeg må sige at jeg synes filmen fulgte bogen ret godt, men den manglede nogle vigtige scener. B.l.a. synes jeg godt at vi kunne havde mødt denne psykolog der hjælper Christian og Ana! Han er jo en stor del i bogen? Eller er det bare mig? Ellers fungerede den okay. Håber på at nr, 3 bliver mere spændende.

Men tøser tag ind og se den, det er en fin film.

Håber i får en dejlig vinterferie!

Likes

Comments

Interior & Design

Hej med jer!

Håber i nyder jeres lørdag aften og resten af weekenden. Det var absolut tiltrængt fra min side af.
Jeg tænkte, at jeg lige ville lave et indlæg omkring hvordan boligen nok kommer til at se ud i 2017, for jeg kan fornemme det bliver rigtig lækkert, specielt efter alle de trends i
2016.

Jeg elsker jo boligindretning, og ville elske at få lov til at indrette meget mere end hvad jeg lige gør til daglig. Jeg ville elske en udfordring eller to i form af alternative boliger mm.

2016 var et rigtig lækkert år i boligens tegn. Her så vi både en masse farver, planer og andre skønne tendenser.

Farver har de seneste år domineret mere og mere, og jeg tror, at folk ude i de små hjem har fået blod på tanden, til at selv at kaste sig ud i en farve på væggen. Det har jeg i hvert fald, og skal selv ud og finde den farve jeg skal have på min væg. Det bliver så spændende! Både Flügger og Dyrup har en masse lækre farver, også sidste års farve Aloe Vera G52 og dette års farve Ametys B56 som er en mere violet/blå tone farve. er to smukke farver! Hint hint...

Længe har teak, eg og andre træsorter fået lov til at snige sig ind i boligen igen, hvilket er helt vild lækkert! Gode solide materialer i boligen kan vi godt lide. Vi har selv et stort Hans Wegner spisebord i eg. Det pynter gevaldigt! Dog kan det hurtigt blive for meget, hvis man ikke giver træet noget kontrast.

Messing, marmor og velour. Åh sikke nogle godter! Jeg tror vi alle husker da ALLE skulle have vaser, fade eller rammer i kobberfarven, og nu er vi mere eller mindre ved at brække os af farven, ja sorry. Men den smuttede ret hurtigt igen efter en kort periode. Nu prøver vi med messing, og jeg må sige at det er langt mere mig. Det er klart mere behageligt at se på og det passer bedre i mit hjem.

Jeg ønsker mig et marmor sofabord! Ja i know, der er så mange der har dem, men de er bare så smukke. Det rolige at se på og så har jeg bare fået noget med hvid marmor. Så det må blive det næste store køb.

Velour er jeg ret stor fan af, det er Lukas bestemt ikke, så det er minimalt hvad der er af velour herhjemme, desværre.

2015 og 2016 var 2 store plante år! Man så dem alle steder, specielt de stueplanter der er lidt svære at slå ihjel. Jeg har ingen grønne fingre men jeg har nu alligevel formået at få mit Monstera til at vokse til 1,5 meters højde. Så jeg er godt tilfreds!

Mit næste plantekøb er klart flere kaktusser og et gummi træ. Jeg er så privilegeret at have IKEA til nabo, så små fine kaktusser er nemt at hapse derfra. Gummi træet må jeg nok ti plantorama eller en rigtig blomsterhandler for.

Jeg glæder mig til at se hvad de nye tendenser kommer til at byde på, og jeg glæder mig til at få malet min væg, og gerne se mange andres inspirerende billeder på Instagram.Alle billeder er fra Pinterest.

Jeg håber i kan lide oplægget, kom gerne med ris og ros.
Forsat god weekend skønne mennesker!

- Mie

Likes

Comments

Mode

Hej alle!

Kender i det, vejret er gråt og kedeligt, og man vil mest af alt hellere bare ud i et dejligt solskinsvejr! Sådan en dag havde jeg igår, men så tog jeg mig tid foran computeren, og fandt lidt sager jeg nu ret så godt kunne tænke mig i min garderobe! Hvad synes i? Det må nok først blive i næste måned, Lukas fødselsdagsgave er første prioritet.

Håber i får en dejlig dag.

- Mie

Likes

Comments