Header

Jag har verkligen inte hållit det jag lovat... "Uppdatera dag för dag" hehe... Snarare, uppdatera när jag har lust! Tänkte iallafall berätta om vecka 29, då jag var på Öland med min älskling och hans fina familj. Vi åkte alltså till Öland söndagen 17 juli. Vi åkte vid kanske klockan 13 och var framme någon gång på kvällen runt 20. När jag kom dit blev jag glatt överraskad av hur mysigt det var och hur fint det var vid stranden och havet. På dagarna badade och solade vi mest och åt lite glass och lunch osv. Sedan var vi i stugan där vi bodde på eftermiddagarna och sedan på kvällarna åkte vi till ett café vid en camping som heter Löttorps camping, där vi lyssnade på när Joels mamma och pappa spelade tillsammans och stod för underhållningen där. Jag hade en helt fantastisk vecka och är så himla tacksam för att jag fick följa med. Det var verkligen jättemysigt.


​/F

Likes

Comments

Har inte uppdaterat på ett tag för att jag känner att jag uppdaterar när jag vill och har tid. Lite saker som har hänt är väl dels att jag fått jobb, som städerska på Elite Stora Hotellet här i Örebro. Det är jobbigt och inte särskilt kul, men det är ett jobb och jag tjänar pengar så jag får stå ut. Träffade Carro för ett tag sedan också vilket var väldigt trevligt. Vi shoppade, åt ute på stan och bara myste. Sedan kan jag ju berätta om igår, när jag, Joel, Alva och Melker tog en roadtrip till Västervik för att kolla på när Agnes och hennes band Call Cat spelade.Västervik var över förväntan, det var alltså en väldigt vacker plats som jag mer än gärna besöker igen.

​/F

Likes

Comments

Nu har han åkt och nu sitter jag i soffan med mensvärk och Tom&Jerry-kex. Hade en så himla mysig kväll med honom igår. Vi gick och käkade på Fratelli och han bjöd mig på maten. Jag tog en kyckling, persilje och parmesan-pasta och Joel tog en calzone. Det var supergott och jättemysigt. Sedan gick vi till level för att käka efterrätt, fast mest för att träffa Alva, som dock hade slutat jobba. Så jag och Joel gick alltså in på en bar och beställde en bit kladdkaka haha. Det var längesen jag skrattade så mycket. Sedan åkte vi hem och kollade på film och bara gosade.

Imorse ställde vi klockan tidigt för att Joel skulle iväg, men han missade bussen och kom tillbaka. Så vi sov till klockan 11 och gick upp 13:30 ungefär. Vi åt frukost, sov lite mer och nu har han som sagt åkt. Det blir alltid så himla tomt när han åker.

​/F

Likes

Comments

Jag har nyss ätit frukost och sagt hejdå till mamma och pappa som ska åka till Nora idag. Nu sitter jag bara och kollar runt lite på youtube. Senare kommer min kärlek hit, vi ska nog bara mysa lite och sen ikväll ska vi ut och äta! Funderade på att ta en promenad, men vi får se hur det blir med det...

​/F

Likes

Comments

Om jag är lycklig? Jag har tagit studenten, jag har otroliga vänner och jag delar mitt liv med den underbaraste personen jag vet. Så ja, jag kan kalla mig lycklig. Galet att jag faktiskt har tagit studenten och att jag för engångsskull känner mig glad och lättad. Mina gymnasieår har varit både ett rent jävla helvete, men också tre väldigt fina år med massor av vänskap och fina minnen. Nu börjar ett nytt liv, en ny start och en framtid att se fram emot. Jag lovar att hålla dig uppdaterad på vad som händer, dag för dag.

/F

Likes

Comments

I fredags åkte jag med Carro till Arboga för att hälsa på mormor. Det blev lunch på "café två skator", plankstek och grönsaker med dipp till kvällen. Mycket mat, mycket lycka. Vi tittade på idol, pratade om livet och hade det allmänt mysigt.
Likes

Comments

Idag händer ingenting alls, som alla andra dagar i mitt liv. Jag skulle inte vilja säga att jag är missnöjd med mitt liv, men ibland känner jag bara att det måste hända något innan jag ruttnar bort i ensamhet. Tänker iallafall sitta inne hela dagen och lyssna på Bon Iver. (Fick inte in någon bild till inlägget, vet inte vad jag gör för fel...)


Likes

Comments

Ett litet testinlägg bara.

Likes

Comments