Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Foto

Likes

Comments

Härlanda tjärn förra helgen
Just precis nu är hösten som absolut bäst.
Skulle nog kunna säga att nu är min favorittid på året, för hur fint är inte dettaaaaaa

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår hämtade jag ut den här härliga boken som jag hade beställt, Från grunden med systrarna Eisenman!

En riktigt cool kokbok som innehåller allt från hur man gör surdegsbröd till tacokrydda till eget bacon.
Tyckte den verkade sjukt spännande och kul bok att ha när man blir vuxen och ska laga egen mat.
Inte för att jag kanske kommer att ställa mig och laga egen mozzarellaost så fort jag flyttar hemifrån, men om jag någon gång skulle vilja bjuda en svårimpad jävel på middag så vet jag vart jag kan börja kolla i alla fall, för här finns det mesta!

Alltså den är verkligen ball och var myyycket tjockare än vad jag trodde med massa coola recept på saker jag inte ens visste gick att göra själv!
Marshmallows, hamburgerbröd, chèvreost, kryddsmör, filmjölk, risnudlar, cornflakes, prinskorv, rabarbersaft, rimmad lax, yoghurtglass och hoisinsås är bara ett axplock av recepten i boken!

OBS ej samarbete med systrarna Eisenman eller med egenlagad mat!!!! även om man kan tro det #ad

Likes

Comments

Kom idag på hur nice det är att kolla på musikvideos?
Alltså när man var liten var youtube ju det enda sättet att lyssna på musik och de filmerna med bäst kvalitet på tuben var ju de officiella musikvideosen, vilket innebar att man oavsett om man ville eller inte, alltid fick se musikvideon till låten man lyssnade på. Hade nog lätt sett alla musikvideosen hundra gånger om på de mest populära låtarna. Men sen Spotifys intåg så har jag nog på riktigt missat varenda musikvideo som publicerats sen 2010.

Det jag skulle komma till var att jag lyssnade på lite musik idag och fick för första gången sen jag skaffade spotify helt plötsligt musikviedo-feeling? Så slog upp datorn och hittade musikvideon till "Tills döden skiljer oss åt" med Petter och jag bara kände att den var så jävla go så jag ville att den skulle delas här på bloggen.
Till saken hör ju att jag älskar låten, att musikvideon är inspelad på Koster och runt där i krokarna så fick lite go feeling av det samt att jag tycker Petter är en gojävel, så att kolla på musikvideon ger ju inget annat än goa vibbar.

Likes

Comments

En av de absolut bättre dagarna i Göteborg stod onsdagen för!
Sol, fika, shopping, middag, lite glas bubbel (som för övrigt var mitt premiärköp på systemet) och BÄSTA VÄNNERNA, så kan det ju inte bli annat än en för jävla bra dag helt enkelt

Likes

Comments

Nu fan är det måndag, 7 dagar jobb väntar, men vafan, gör det bästa av det,
vi kör.

Likes

Comments

Jag är numera 20 år fyllda!

Detta skedde förra söndagen och firades på många olika vis, men framför allt med en fantastisk middag med familjen på restaurang Toso (när Johanna får bestämma)!

Maten var så grymt god och det var en riktigt härlig matupplevelse, särskilt då vi fick testat många av de olika små rätterna och fick därför uppleva många härliga smaker
😍

Favoriter var råbiffen och dumplingsen, men de friterade räkorna kan man inte påstå var ofarliga heller...

Likes

Comments

En av de vackrare platser jag varit på.
Fantastiskt mysig liten by, uppkastad i de Andalusiska bergen.

En liten pärla

Likes

Comments