Jag är på väg mot en av mina drömmar, äntligen. Hade detta vart för ett par år sedan så hade jag aldrig trott att jag skulle klara det, på egen hand. Hur dum var jag? Klart som fan jag klarar det, jag har ju en sjuhelvetes vilja ;) Jag har snart startat upp mitt företag,jag är och nosar på drömmen! Och ja, jag vet att den första tiden inte är en dans på rosor och jag vet att de kommer vara tufft och de har jag räknat med. Det är när man tror att allt kommer gå i vinst direkt som det skiter sig, men så dum är jag inte för det säger ju sig självt att de blir knapert kanske första året :) Jag är såå taggad! angry

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag skulle kunna skriva en bok.

Det är en sak att älta gammalt och tycka synd om sig själv och en helt annan sak att ha det förflutna återkommande i minnet för att det tagit för mycket stryk på ens psyke, bearbetar man det någonsin till hundra procent? Att ha levt med en person i fem år som försökt vända en emot sin egen familj och ens vänner och som inte tillåtit en göra vad man vill, att knappt gå utanför dörren när man själv vill. En person som lyckats få en att ljuga för ens familj och vänner genom att klistra på en mask och säga att "allt är bra".. När det varit så mycket drama att man velat gå utanför dörren för att ta ett par djupa andetag, men fått en hand i nacken och blivit indragen igen.. "går du nu så kommer du aldrig tillbaka", jag tänkte alltid "om de är det som krävs så ok".. men likt förbannat kom man inte utanför dörren. 

Det finns ingen som vet allting och det är förmodligen därför det aldrig bearbetas, man bär på det ensam. Men jag har valt att inte prata om det, jag skriver hellre. Jag vill inte titta någon i ögonen och prata om det för av någon anledning så kommer jag alltid anklaga mig själv för en del av detta, eftersom jag stannade så länge.. och det skäms man för. Den dagen jag är redo, då kan jag prata.. men då är det jag själv som ska ta det steget, ingen annan.

En person som han verkligen försökte vända mig emot, var min egen syster. Förmodligen för att hon är en sådan person som ingen kan sätta sig på och som säger precis som hon tycker och tänker. Jag kunde få höra vad som helst. Speciellt när hon träffade sin nuvarande, som enligt honom var en dålig kille. Han skulle aldrig sätta sin fot hos min syster, och hennes kille var inte välkommen hemma hos oss.. när jag berättade att min syster och han skulle få en bebis gick han i taket.. han skulle inte sätta sin fot på dopet och ungen var inte välkommen. 

Det finns ingenting som är viktigare för mig än min familj och mina vänner. 


Likes

Comments

Att göra någonting åt saken, inre stress.. jag tar ju kål på mig själv! Den senaste tiden har det vart mycket som surrat runt och belastat mig, helt utan anledning. Jag stressar i allt, vad jag än gör! Jag måste göra mig av med min inre stress, man går ju på högvarv hela tiden även om det inte syns utåt, hjärtat slår dubbelt och tankar rör sig som en centrifug. Hur svårt ska det vara att lugna ner sig? Jag kommer på mig själv att stressa med saker som absolut inte är nödvändigt.. som nu till exempel, varför stressa med att trycka på alla dessa knappar på tangentbordet? Jag känner ju hur pulsen går upp och kommer på mig själv och får lugna ner mig, ta ett extra andetag, lite djupare. Mycket snack och lite verkstad, så brukar det vara när det gäller att ta hand om mig själv. Men det kanske är dags att göra någonting innan man blir ett nervvrak, mer än man redan är?! Man blir totalt utmattad!

"Har du någonsin kommit på dig själv att oroa dig för saker du inte kan göra något åt eller oroande för ingen anledning alls? Detta är inre stress och det är en av de viktigaste typer av stress att förstå och hantera. Inre stress är när folk gör sig själva stressade. Detta händer ofta när vi oroar oss för de vi inte kan kontrollera eller sätter oss i situationer som vi vet kommer att orsaka oss stress. Vissa människor blir till slut till och med beroende av en spänd livsstil som är ett resultat av att vara under stress. De letar efter stressiga situationer och känner också stress över saker som inte är stressande i sig själv"

Till att börja med ska jag använda mitt presentkort på spa't som jag fick förra julen, det är verkligen tid för att använda det nu. Sedan ska jag ta ut en veckas semester innan jul och nyår, men inre stress är svårt att bli av med och handlar om så mycker mer än att ta det lugnt. Jag måste börja tänka på när jag stressar, varför jag stressar och vad som är viktigt, behövs allt verkligen göras omgående? Det är lika viktigt att ändra sitt tankesätt som att ta det lugnt, och det är inte en dans på rosor. Men så länge man inte försöker, så kan man inte komma någonstans.. det är dags att börja göra något!! Fy, skäms, Emely!!Likes

Comments

Brasiliansk bikini:

Märke: Rio de sol, äkta.
Nederdel: Knytbar sida med brasiliansk nederdel. (Brasiliansk täckt rygg)
Överdel: Triangel överdel.
Skick: Ny, med prislapp och hygienskydd.
Ursprung: Gjord i Brasilien, Rio de Janeiro.
Köpt: I Frankrike.
Storlek: Small
Nypris: 300:-
Mitt pris: 250:-

Jag säljer bikinin eftersom jag köpte två styck i två olika storlekar, xs & s, för att försäkra mig om att en av dom skulle passa. På bilden har jag på mig bikinin i stl xs. Jag förtydligar att det är en brasiliansk "skärning" på trosan, dvs att den är liten baktill. Perfekt till de som har problem att hitta bikinitrosor som sitter bra, och inte hänger som en blöja i bak ;) Inte de bästa bilderna men de får gå. Den kosta 300:- om man räknar bort frakt osv från frankrike, så jag tar 250:- för den då jag egentligen betalat mer än 300:- för den :)


 

Todiefor bikini

Märke: To die for
Nederdel: Bikinitrosa med spetsdetaljer, To Die For®-patenterad baksida som lyfter och formar rumpan för optimal figuranpassning.
Överdel: Blå bikinitopp med rosa spetsdetaljer. Flyttbara kupor med uttagbar vaddering. Knytband i ryggen och i nacken för optimal passform.
Skick: Ny, med prislapp och hygienskydd.
Storlek: Xsmall/Small
Nypris: 359:-
Mitt pris: 250:

Säljer bikinin då trosan är för stor i midjan för mig. I övrigt är bikinin ganska liten i sig och har även den en brasikiansk "skärning" på trosan. Bikinin är i stl S men kan ses som en stl mellan xs och s. 

Likes

Comments

Inväntar maten, har vart en sväng hos mina föräldrar och bytt till vinterdäck och fikat :) Ikväll ska vi gå på bio med fina vänner, bokade en en hel rad för oss :D Paranormal activity 4 blir det!

Likes

Comments

Jag har vart nyfiken på Mary Kays frans och bryn serum från det att det kom för ett par månader sedan. Så nu har jag gett mig på att testa det, är inne på fjärde dagen och än är det ju svårt att se någon skillnad såklart men kommer lägga upp för -och efter bilder så småningom. 

Ni kanske såg på nyheterna nyligen att de flesta frans och bryn serum innehåller ämnen som kan vara skadliga, ämnen som klassas som läkemedel. En av mina kollegor är lyckligt lottad som har en kund som arbetar på läkemedelsverket i Uppsala som valde att kolla upp alla märken och hon fick direkt veta att Mary Kays var i sin ordning, det innehåller inte något av de farliga ämnena :)

 

Läkemedelsverket - Varning för produkter för tillväxt av ögonfransar och ögonbryn

Vilka produkter bör jag undvika?

Beslut om försäljningsförbud för läkemedel som inte är godkända för försäljning har fattats för följande produkter:

  • NeuLash innehållande isopropyl cloprostenate
  • RapidLash innehållande isopropyl cloprostenate
  • NeuveauBrow innehållande isopropyl cloprostenate

Dessa produkter bör du undvika att använda. Läkemedelsverket arbetar för närvarande med liknande produkter på marknaden.

- Läkemedelsverket.

Likes

Comments

Det slog mig precis att jag fyller 25 i sommar, vart tog åren vägen? Jag var tvungen att tänka efter om jag fyllde 24 eller 25 i år, haha.. Herregud, åren springer iväg! Sedan är det bara fem år kvar till 30!? Uh! Det är nog dags att fundera redan nu, på hur det ska firas för jag har inga idéer :) Det är ju faktiskt bara 218 dagar kvar, haha. Känns bra på ett sätt, inte så långt kvar till sommar ;) Men vet inte om jag vill bli äldre, kunde nog stannat tiden för ett tag :)


Likes

Comments

En varm doft av vanilj, kanel och kardemumma sprider sig i vårt fina hem! En god kopp kaffe smaksatt med kardemumma och doftande mysbelysning av värmeljus. Jag älskar detta livet, här hör jag hemma! Livet blir vad man gör det till, glöm aldrig det.Likes

Comments

Igår var jag och mitt älskade hjärta iväg och handlade lite nytt till lägenheten, lite smått och gott att inreda med. Det var väl egentligen inte menat att vi skulle köpa inredning utan bara nya krukor till de nya blommorna men hitta inga som passa men en massa annat fick följa med hem istället :) Krukor får vi leta vidare efter, de är ju ganska stora blommor och det finns så få stora snygga krukor :/ Att man dessutom är kräsen gör det inte lättare ;D haha! Köpte mer än detta jag visar men får väl komma bilder lite allt eftersom, mysigt har vi det här hemma iallfall. De tre första bilderna är tre styck tavlor med bra budskap :)

Likes

Comments

Älska! Fransarna blir skit långa, syns bättre IRL ;) LOVE!

Likes

Comments