Han som får mig att le. Han som får mitt hjärta att slå i 110 bara jag ser honom. Han som får min värld att stanna när han ler.  Han som får mig att skratta när allt jag egentligen vill är att gråta. Han som pushar mig framåt. Han som gör allt för mig. Han som tar hand om mig när jag mår dåligt. Han som håller min hand i sin. Han som låter mig ligga i hans knä och somna de dagar tårarna inte tar slut. Hans famn. Han som vet exakt hur jag fungerar. Han som får mig känna mig speciell och älskad. Han som gör allt det bra här i livet lite bättre. Han som lyser med sin närvaro. Han som kysser mig godnatt innan jag slår igen mina blå varje kväll. Han som gör det värt att vakna med ett leende varje morgon.Han som gör livet allmänt bättre. Han som vet exakt hur jag vill ha min frukost. Han som vet mina rutiner. Han som accepterar mig för den jag är. Han som står ut med mig och älskar det.

Tänk att jag har fått hitta min han. Min person. Min andra halva. Mitt allt. Han som jag vill leva med resten av mitt liv. Tänk vad lyckligt lottad jag är som har hittat honom. Den där speciella. Han.

Jag älskar dig Teodor Rask, nu och föralltid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gårdagen bestod av grillning med Teo, hans bror och hans tjej. Supergott och trevligt!
Sen så tog vi en sväng på sommarkväll med linnzan, månzan och Ullis! Dock har sommarkväll blivit så dåligt, inga bra artister eller någonting så det har verkligen försämrats sen förut!

Ikväll är det jobb som gäller! Fått spännande nyheter också men det får ni reda på sen!

KRAM

Likes

Comments

Är så förbannad..

...Idag på jobbet får jag höra av en kollega att hennes hund ligger hemma jättesjuk pga att det är någon på ren svenska jävla idiot/idioter som har varit och lagt ut små brödbitar med GIFT i vid hundrastgården jag bor vid plus en lång bit till.

Hur kan man vara så dum i huvudet att man gör något sånt för att skada ett litet oskyldigt djur, VAD får man ut av det? Vad får man ut av att lägga ut gift som helt och hållet pinar? Det kan fräta deras magsäck långsamt och smärtfullt, skulle ni tycka om att någon gjorde så mot er? 

Det brinner i mitt huvud så jag har lite svårt att skriva rent och klart.

Men ni som får för er att göra dessa HEMSKA saker så som att gifta bröd eller lägga knivblad i bröd osv för att skada djur. tänk efter en gång till innan ni gör det. Ni skadar levande varelser, det kan vara någons liv, någons bästa vän. Djur betyder mer för vissa individer än vad vissa kan förstå så snälla lägg ner med alla jävla dumheter som går omkring för att skada andra.


​Återigen, vilken jävla värld vi lever i.

Likes

Comments

Hallå i stugan!
Var ju som sagt på dop idag som va så fint och sen hände en sak som iaf jag blev chockad av. David friade till Johanna mitt i presentöppningen, så himla vackert!

Nu är jag på summer campet vi har på Pole Poison, har haft min stolklass för ett tag sen! Nu är det dock slut för idag så de blir matintag och sen sleepover för en till fullspäckad dag!

Ha en fin kväll!
KRAM

Likes

Comments

Hej på er!
Är allt bra? Om ett tag åker jag och älsklingen på dop för fina lilla Klara, ska bli supermysigt.. Har någon slags förkärlek till dop, vet inte varför!

Senare är det dags för summer camp på Pole Poison, ska bli superkul och blir mycket dans!

Nu lär jag rusa!
KRAM

Likes

Comments

September kommer bli en bra månad!
Livets tuffs delar kommer inte försvinna men det kommer bli lättare och det blir ännu lättare när man har lite saker att se fram emot!

I september fyller jag 20, jag ska börja med min fasta anställning på ett nytt jobb, sen så händer en stor grej som jag längtar så så så till men som jag tyvärr inte kan säga just nu då man inte vet vilka som läser bloggen!

Men stay tuned, det kommer ut så småningom om!

En fråga, skulle ni vara intresserad av en tävling/giveaway av något slag?

KRAM

Likes

Comments

Från modevisning för make up store på julgalan 2014.

Saknar det väldigt mycket!
Älskar älskar älskar att modella, speciellt på catwalk!

Likes

Comments