View tracker
View tracker

Var inbjuden till invigningen av malmös nya spa "Sparadise" på drottningtorget tillsammans med en vän idag.. Det blev både kroppsmassage och ansiktsanalys! Helt underbart! Och så bjöds det på sushi och bubbel... Älskar att få ta del av event som dessa, och detta är ett perfekt ställe för avkoppling och återhämtning! Dem har allt från jacuzzi till floating och även ansiktsbehanling osv.. Supermysigt! 

Likes

Comments

View tracker

Har fixar naglarna på five five nails idag, och tjejen som gjorde dom är grym på detaljmålning, så det blev jul röda naglar med snöflingor och kristaler på. Vill ju vara fin inför imorgon..;)​

Likes

Comments

Åkte häst och vagn med pojkarna med utsikt över havet ikväll, sen blev det december grillning och lucia tåg.. Pojkarna tryckte i sig 4-5 korvar med bröd och en hel skål med pepparkakor. Blev en riktigt mysig kväll med andra ord!

Likes

Comments

Stekte upp fläskkoletter och marinerade potatis med vitlök och örter som sen fick stå i ugnen ca 20-25 min.. Till det blev det en rödvinssås och en sallad på riven vitkål, morötter, olja och saften från en halv pressad apelsin. Såå gott! Testa! ​

Likes

Comments

För första gången har Adrian fått testa att bowla, och lillskrutt var faktiskt riktigt duktig med sitt bowlingklot trots att det var nästan hälften så stort som han själv..:-) Gläjden i dem små ögonen när klotet träffade käglorna var obeskrivlig, och jag tror Adrian har hittat ett nytt intresse. Man kanske skulle ha hans 7 års kalas där? Från 6 år och uppåt har dem kalaspaket för barn, så vi får se. Det blir kanske bowling tema nästa gång med 10 vilda ungar haha! Hursomhelst så var det riktigt kul att ha kvalitetstid med mamma och pappa tyckte han, och vad vore bowling utan en stor fet hamburgare med ost och bacon på, så det blev det ju självklart med!

Likes

Comments

​2016-11-26

Blev en jättetrevlig eftermiddag hemma hos Jaleh som tillsammans med sin syster bjöd hem mig och min vän på en inspirerande dag med modeller som bar otroligt vackra klänningar som Jaleh designar. Det bjöds även på god mat, champagne och givetvis blev det mingel med en massa trevliga affärskvinnor.. Vill man kolla in designen så gå in på www.steveusfashionbeauty.com Jättefina grejer! 

Likes

Comments

​Haft den absolut roligaste kvällen på länge, där jag träffade vänner från förr och även nya underbara människor som jag klickade direkt med! Ett riktigt roligt event med "Sweden influencer" där både vi som bloggare och företagarna hade en trevlig kväll. Det blev både tävlingar, inspiration, hårstyling, god mat och givetvis massor med champagne och mingel!🎉🍾🍾🍾

Likes

Comments

Selfie from yesterday.. Allt blir bättre i svartvitt, perfekt när man var sjukt trött..

Likes

Comments

Jag har alltid drömt om att starta eget, men aldrig riktigt vetat hur man går tillväga. Många funderingar om man ska ha enskild firma, aktiebolag osv. Därför var detta mötet idag perfekt för att ställa alla frågor och funderingar man har. Representanter från 7 olika myndigheter var på kockums idag där mötet hölls och berättade hur man går tillväga från tanke till handling. Ett av mina mål är att driva hemsidan jag startat, och även göra en app med förhoppningsvis en del hjälp, så detta var riktigt spännande. Efter två timmars stillasittande och med maximalt intagande av information satt det fint med mackor och kaffe också.. Det är faktiskt inte så komplicerat som man tror, och det finns mycket hjälp att få i början, det gäller bara att ta reda på vart man ska vända sig! :)

Likes

Comments