Skrevet i : Everyday

Hallo solstråler :)

Det er en stund siden jeg har vært her inne, og begynner nesten å glemme hvordan alt med blogg fungerer. Jeg har nemlig flyttet inn på jobben (Nesten). Skulle trodd det til tider. I tillegg til å bli tidenes stam kunde på cafen i fargegaten. En av mine favoritt plasser for tiden. Er det noe jeg har brukt penger på er det de gode smoothiene. Blitt helt avhengig. Anbefales å ta turen innom hvis du skal til Stvg.

Litt av hvert har skjedd siden sist. Eller, to store ting siden sist; Jeg fikk meget godt bestått uten noe som helst pirk på fagprøven, og jeg har bestilt Rhodos tur sammen med to venninner. Gleder meg som en liten unge til å reise ned til varmen, slikke sol, og ligge på stranden med en fancy paraplydrink i hånda. Nei, dette blir bare velstand. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi


Kom akkurat inn døra etter en god kveldstur med en venninne. Merker tempraturen stiger for hver dag som går. I Stavanger har fin været kommet for å bli, og det nytes for hvert sekund. Sommeren blir jo super hvis det fortsetter slik. Grillmat, stranden, og spille vollyball- Nei, det er absolutt ikke feil. Nå skal jeg fortsette å skrive pleieplaner, mens jeg venter på paradise hotell skal begynne. Er så spent på hva som skjer i dagens episode etter i går. Vi prates :-)


Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi

I feel like you took a piece by piece from me.. And I don`t know how to get it back

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday

For tiden har det gått sinnsykt mye i jobbing, og forberedelser til fagprøven. Er nøyaktig 2 uker til jeg skal ha prøven, og er offisielt ferdig som læring. Kommer til å savne det, men skal bli utrolig godt å bli ferdig kjenner jeg. Deretter er det tilbake til skolebenken i høst. Nå vet jeg hva jeg vil satse på, og er super motivert . Mye kjekt å se frem til.

Ellers har treningen stått på stedet hvil, så i morgen skal jeg få til en skikkelig god svetteøkt. Fikk strekk i leggmuskulaturen (som forresten er utrolig vondt). Men nå er det så mye bedre, heldigvis. Så da er det back on track.. Nå er det kveldsvakt, så vi snakkes. Ha en fin ettermiddag :-)


Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi

Film & taco står på planen for i kveld sammen med lillesøsteren min. God lørdagskveld alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday

-> Den nye blogg oppskiften. Haha, hvor skal jeg begynne. Har dere merket at bloggere blir likere og likere for hver måned som går? Den nye "bloggmalen" der alt skal være helt perfekt. Alt fra hverdagsøyeblikk til kleesstil. Ikke at det er noe galt, for jeg havner kanskje litt inne i denne kategorien selv. Men, utviklingen fra nettdagbok til å bli en plattform hvor alt man fremstiller er perfekt. Skulle gjerne at blogg Norge gikk litt tilbake til individualitet.

-> Høyere utdanning. Per dags dato er det et enormt karrierepress. For å lykkes må man endten gå jus, medisin, inginør, eller psykologi som troner yrkesinntekts-lista. Kan man ikke bare innse at alle er forskjellige, og man er gull verdt for samfunnet uansett hvilket yrke du bestemmer deg for? Alle yrker i bunn og grunn bidrar i samfunnet. Ofte får jeg høre fra de som er nyutdannet som sykepleiere (på jobb), som ofte får spørsmål om hva de vil spesialisere seg. Er man aldri god nok fra før av? Kan man ikke gjøre det man selv ønsker, uten at noen slenger med leppa. Det er tross alt du som skal leve med valget.

->Dagens ungdommer. Vi er sure, vi bruker for mye penger, vi er late, vi klager for mye, vi bruker for mye penger- ja, jeg er vel ikke den enste som føler man må forsvare sin egen generasjon? Dette er hvertfall noe jeg ofte hører en del. Heldigvis har vi mye mer mellom ørene. Faktisk synes jeg vi er mer "genrasjon stå-på- vilje", som kommer til å oppnå store ting. Vi er vokst opp med å presse oss selv til de grader på alle områder. Ikke bare strekker vi oss langt på skolebenken, men vi er samfunnsegansjerte, og jobber ekstra ved siden av studiene etc. Nei, jeg synes vi er flinke, og har mye å by på. 

->Rumpeløft. Dette er noe som virkelig har tatt helt av i den siste tiden. Uansett hvor jeg går på sosiale medier er det alltid snakk om injeksjoner og operasjoner generelt. Kan nesten ikke unngås. Jeg har ikke noe imot at folk tar både restylane, operasjoner, og botox. Noe jeg står for enda. Men når noen sender tydelig feilsignaler er det nesten ikke til å unngå å reagere, uansett hvor mye man prøver.

-> Presidentvalget i USA. Jeg har ikke satt meg helt inni president valget i USA, men fått med meg en del. Jeg mener, vil man ha en president som har mobbet seg til stillingen? Trenger vel ikke å utdype meg så mye mer. Men spennende blir det å følge med på hva som skjer videre.

->Reklame om slanking. Samme nettsider som reklamerer for slanking, men samtidig skriver mye om kroppsspress. Hvor ironisk er ikke det? Er akkurat det samme som å skrive om å akseptere seg selv, og ta en oprasjon etterpå.

Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi , Reise

// Burano, Italia 2013 //

Jeg ER så reisesyk for tiden. Kan sitte å se opp & ned på flybilletter fra forskjellige flyselskaper. Klarer heller ikke å bestemme meg for hvor jeg vil dra. Er det noe jeg virkelig setter pris på er det å reise & oppleve nye kulturer. Gjerne områder der det ikke er så mye turister. Drømmen har alltid hvert å dra på backpacking i noen måneder. Har vurdert å gjøre det etter påbygg, men får se hva pengene strekker til. I år har jeg allerede hvert i Tenerife & London. To fantastiske turer med to venninner av meg.

I sommer har jeg ikke planlagt noe utenom å jobbe, men vi er en jentegjeng som planlegger en tur. Må bare bestemme oss hvor vi skal dra. Det er ikke like lett å bli helt enige hehe. Blir spennende å se hva vi ender opp med. Ellers krysser jeg fingrene for at sola holder seg her, for da blir norsk sommer ganske så bra!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday

Da har jeg startet en ny blogg- igjen. Hadde en blogg tidligere, som ikke varte så lenge. Hvorfor? Helt ærlig brydde jeg meg altfor mye om andre sine meninger, og blogging forbinnes som oftest med "kleint". Men etter å ha vurdert frem og tilbake om å starte med bloggingen igjen, fikk jeg endelig guts nok til det. Det er jeg utrolig glad for, fordi jeg har savnet det en del. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for fotografi. Så det å ha en plattform, der man kan dele med andre som har samme interesse passer meg perfekt. Dette blir spennende!

-Michaela


Likes

Comments