Hejhej
i söndags så var jag i Strömsholm inte för att tävla utan för att titta!
Det var jätte mysigt att vara där med mamma o pappa! åhh vilken inspiration man fick på att kämpa vidare för att nå toppen! Jag träffade även massa personer som jag känner och allt var jätte trevligt! nästa år hoppas jag på att vara med där och tävla, sån upplevelse på att bara titta!
Pappa o mamma köpte även ett par freejumps till mig eftersom jag har problem med knäna! och massa annat! Lycklig!♡
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 629 Readers

Likes

Comments

Hejsan mina vänner!
Vet att jag inte har uppdaterat på typ två veckor men det har varken haft tid eller lust att skriva just nu!
Men iaf så ska jag försöka gå tillbaka imorgon om vad som har hänt men just nu så tänker jag skriva om helgens resultat på JoskinF.
Det var första lokala tävlingen på honom och jag har inte tränat banträning mer än två gånger innan denna tävling, dels för att han inte har konditionen och för att det handlar om att lära känna honom så mycket som möjligt på kort tid för att utvecklas och ha underbar tid tillsammans och då har jag inte hoppat direkt. Iaf så tävlade jag i Frösåkers och i LD+ så var jag dubbelnolla och fick en delad första plats och i andra klassen LC:n så var jag ocksp dubbelnolla och jag kom på en delad andra placering! Skitlycklig och glad!:)

puss o kram

  • 633 Readers

Likes

Comments

Först drar han på sig en straff mot Sverige och sen gör han ett snyggt jävla mål och sätter 3-2 mot Vitryssland.
kärlek ♡

  • 784 Readers

Likes

Comments

Sitter äntligen i soffan och kollar på Sverige-Vitryssland och är helt slut, hållt igång i solen hela dagen. Det blev ett barbacka pass på zorro och sen eftersom han var så otroligt fjompig så red jag ner på ridbanan och körde ett dressyrpass också barback! Han blev väldigt fin faktiskt! Dock så fick Joskin stå tyvärr eftersom jag var alldeles för trött och det blev så sent.

Nu sså har Loka åkt hem igen! Hoppas det bästa för loka och sin ägare!


  • 791 Readers

Likes

Comments

Hejsan!
Dagen har än så länge bjudit på massa sol och värme så det blev en skritt tur på Star i shorts och linne, ganska mysigt faktiskt! Sen så tvättade jag hans svans som var jätte skitig och måste vara fin o ren:)
Men två hästar väntar på att bli rida fortfarande så jag fortsätter i mina nya ridshorts :p
Idag kommer även pappa hem igen och fina tjejen Loka åker hem till sig igen eftersom vi inte riktigt passade ihop eller hon var inte riktigt det jag sökte vilket var synd, man får ett speciellt band till varje häst man har och det är inte alltid jätte lätt att klippa dem men ibland måste man det!

Men nu ser zorro ut att vilja bli riden, kanske barbacka bara för att jag kan :)

Juste om det är någon som vet hur man gör rabarberkräm sså får ni jätte gärna skriva de!:D


  • 807 Readers

Likes

Comments

Tjena snyggingar,
idag är de första dan som jag går i skolan, mjo ganska skönt faktiskt!
Fast man får inte mer tid när man är hemma, har inte blivit klar i stallet först 9 tiden varje dag men sovmorgon har jag haft varje och pluggat har jag gjort hela fömiddan varje dag.
Får se hur många lektioner jag går(:
och vad dagen har att bjuda på vet jag inte än, men ridning står på schemat och städning.

Men just nu så fortsätter denna värdelösa mattelektion men skratt och skrik typ 5 av 20 som jobbar så varför sitter man ens här idag.


  • 815 Readers

Likes

Comments

hejhej
sitter just nu i soffan och njuter av en somrigt fruktsallad och kollar på nå komedi på 6:an! Grym haha.
Idag så blev det ett skönt dressyrpass på Zorro som var lite bråkigt i början men skitfin i slutet. På Joskin F (den nya) och Grodan så var jag upp till spåret i vendel och countrade dem båda. Dem var jätte fina, man Joskin tyckte att alla stenar var läskiga så galoppen var lite vild men mys var de!

jag klippte även Grodan idag, det tog fan 1.5h men fin blev han! haha och hela utrustningen på!

pöss♡


  • 823 Readers

Likes

Comments

Igår så åkte jag mamma och pappa till skåne eller Halmstad. Det tog 8h dit och vi åkte kl 7 påmorgon och var hemma kl 4 på morgonen. Det blev bara 3h sömn och så lärde jag gå till skolan nästa dag eftersom jag hade nationella i historia och de kan man inte missa!
O nu undrar ni vad jag gjorde i där nere, jag var faktiskt och provred en ny ponny som var skitfin och jag blev förälskad så jag fick med mig den nya d-ponnyn hem!
Jag kan berätta sen kanske om ponnyn meen inte just nu! Bilder kommer på den senare nu kommer bara bilder när vi va påväg!

Ett stort tack till min bror som passade hästarna här hemma medans jag, pappa o mamna var iväg! Och ett dunderstort tack till pappa o mamma som sa att jag fick köpa guldponnyn!
Älskar min familj så otroligt mycket ni är bäst!♥  • 924 Readers

Likes

Comments

Hej mina bästa!
känner att jag inte har bloggat på otroligt länge nu men har knappt tid att va mig själv men jag älskar mina hästar och så, och tempot går att dra ner på men det skulle inte kännas som jag längre om jag skulle de.
I helgen som va var jag och tävlade Prinsen i Tierp och det gick super!
Dubbelnolla i Lb:n och dubbelnolla i la:n (:D) och i la så vann jag tom! Jag har kämpat med varenda lilla millimeter med min kropp! Jag har gått ner 7kg för att hjälpa Prinsen (grattis till mig) och för att jag ska orka med hela banan.
Och jag har varit otroligt "loj" under tävlingsdagen och har alltså rivit ett i varje klass pga mig och de var inte okej så mamma sa att antingen så börjar jag tävla på riktigt alltså vara med hela tävlingsdagen eller så slutar hon att anmäla mig så efter de så har jag skärp mig och nu börjar marginalerna ligga på min sida, äntligen! Kämpar man hårt så når man tillslut sina mål!♥

  • 931 Readers

Likes

Comments

Hejsan har fast massor i skolan så har inte pallat att skriva något. Senare inlägg så kommer jag berätta vad som hände i helgen, både förjävligt och bäst!

Tänkte visa lite saker jag har fått av mamma, så underbart!
Fick en ny hoppsadel John Whitaker skit fin och ganska skön!
Och samma dag så hade hon köpt en padd som är framtagen av Michael Whitaker, skit bra rekommenderar den stark, den fördelar tyngden när du rider, perfekt för Prinsen(Grodis) eftersom han är så känslig!
En dag senare så åker vi in till stan jag och mamma, å då handlar hon ett par nya skor till mig (visar sen) och en ny tröja plus en flugtäcke som var skit fuult men jag kände att det inte spelade någon roll eftersom dem ändå går sönder under sommaren!


Hur underbara är inte mina föräldrar!! Älskar er båda!♡

  • 1005 Readers

Likes

Comments