View tracker

Måste medge att jag fuskar med kuren, hoppade över shaken för den smakade illa.. Har ännu inte intagit det som ska vara min frukost. Men jag är både stressad  och inte hungrig. Så tog med allt till jobbet nu så att jag kör mitt egna race i min egen takt, tror att det fungerar bäst för mig.
Något jag dock måste bli bättre på är att komma ihåg att dricka massor av vatten.
Egentligen borde jag gå runt och bära på en vattenflaska, så jag får ta och ordna det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det har gått jättebra! har dock inte ätit sedan lunch å åt inte hela.. men jag känner för tillfället ingen hunger! Är liksom neutral, men måste bli bättre på att drick vatten!
Motionerat har jag gjort! Så jag känner mig igång! Dock är nog de äckligaste shaken tror jag, har alltid tyckt att shakes, bars och sånt smakar väldigt illa, tyvärr! Så jag ska försöka få i mig de jag kan av shaken och hålla mig till de resterade produkterna man fick med i boxen. Ska även lära mig räkna kalorier 💪👌

Likes

Comments

View tracker

Imorgon kör jag igång med C9 äntligen! Som jag har väntat! Förväntar mig inga mirakelresultat, men något kilo mindre iallafall och sedan hålla igång efter de 9 dagarna. De första 2 dagarna blir de svåraste såklart, men jag är övertygad om att jag klarar de iallafall! Efter dessa 9 dagar tänkte jag dela med mig om resultatet om jag uppnår några 😂👌 Har iallafall bestämt mig för att ta tag i detta och ska ner 9kg (har lyckats gå ner 2kg senaste dagarna 👌 ). När jag uppnåt -9kg kommer jag med all säkerhet vara nöjd 😍

Likes

Comments

Mina dagar är verkligen stressiga just nu. Jobbar så mycket jag hinner och all ledig tid tränar/utbildar jag inför det nya jobbet. Samarbetet har jag illa tvunget skjutit upp. Har inte tid att sitta och rita när jag måste göra allt för att komma ut på det nya jobbet, och när jag väl är ute där och jobbar så kommer jag få mer fri tid om dagarna och då kan jag slutligen ägna all min ledig tid för samarbetet. #hatastress


Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen in till stan för att göra något jag velat länge men inte haft modet att göra. Så här sitter jag, hjärtat slår i 190, och jag är rädd som en liten mus.
Men men.. vi får se hur det blir!

Likes

Comments

Dagen startade med arbetsintervju, redan på eftermiddagen ringde de och med den goda nyheten att jag fått jobbet! Hurray!

Spenderade sen några få timmar med 3 av mina syskon samt en fotboll och några andra barn, tydligen är jag grym på fotboll också!
Hur som, jag hade några timmar senare ett möte angående ett samarbete med ett företag. Vi ska börja samarbeta och jag kommer få reklam för mitt namn, inte dåligt! 😉

Sen blev de jobb och nu sitter jag på bussen hemåt. Blir en lugn kväll och tänkte sätta igång min del av samarbetet och hoppas på det bästa... typ 😂 Det bästa är att jag har rätt mycket fria händer. Awesome!

Likes

Comments

Imorgon väntar ett spännande möte och jisses vad nervös jag är redan nu! Hoppas att allt går igenom bara! Skulle bli så glad!
Så de blir att tagga rejält ikväll och imorgon bitti kan jag lova.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är jag glad. Bara för några dagar sedan tog jag beslutet att gå ned i vikt och vågen visar redan -2kg. Så mycket som jag rört på mig är det inte ett dugg konstigt och jag har ätit mer rätt. Så nu är det bara att hålla igång så bör jag nog nå mitt mål iallafall till hösten med lite tur. Så då ska vi försöka hålla de målet!

Likes

Comments

Nu har jag rensat bloggen på en massa gamla inlägg och när jag gick igenom allt gammalt insåg jag genast vilken lögn jag levt i. Varför sa jag att jag var lycklig när jag inte var det? Att skriva är min passion & därför är bloggen min fristad, här kan jag vara öppen och ärlig och så ska bli i fortsättningen. Pinky swear!

However, nu ska jag ta tag i saker som jag gillar att syssla med; vilket innebär tex att rita/teckna, men först måste jag sätta upp en lampa i vardagsrummet så att jag kan se något. Vi hörs!


Likes

Comments