Vaknade och tittade ut genom fönstret och det ser ut som sommar. man får liksom lust att bara gå och sätta sig vid vattnet.
Vad gör jag istället? klockan är 12 och jag ligger fortfarande i sängen. Men det gäller att vila mycket nu för jag vill inget hellre än att bli pigg och bra. Genomgår mina dagar utan värktabletter och sån skit eftersom att det inte gör nytta, men också för att kunna känna efter riktigt när man börjar bli bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allt jag är - förvirrad.
Så mycket runt mig som bara gör ont.
Gamla känslor, nya känslor, ångest, smärta.

Min tatuering "Never give up"
I dessa svåra stunder ångrar jag den,
fast jag vet att jag aldrig skulle ta bort den.
Har en hatkärlek för den.
Måste vara min hatkärlek till livet som påverkar.

Allt jag gått igenom i mitt liv,
inte har det varit lätt.
Men det har byggt den människa jag är idag.
Skulle aldrig någonsin vilja ändra på det förflutna.
Har varit med om traumatiska saker,
saker som påverkat mig.
Saker som gör att jag än idag är påverkad.
Kan fortfarande inte sova en hel natt.
Vaknar i panik, skakar, gråter.
Eller bara kollar så att allt är som det ska.

Men life goes on.
Livet har gjort mig starkare,
men liksom alla har jag weak moment.
Men man måste acceptera dem
och gå vidare.


Likes

Comments

Jag vet inte vad felet är. Det går i perioder men nu är det värre. Mår illa varje dag för tillfället, ni vet såntdär illamående man fick när man var liten efter ha ätit upp allt innehåll i godisskålen? Känns som att jag ska spy hela tiden, men jag gör det inte. Och det enda som hjälper är att tugga tuggummi, men kan ju inte ha ett tuggummi i munnen hela tiden! Så sjukt störande! Vill veta vad det beror på så att jag kan förhindra det..

Likes

Comments

Tog en skön långpromenad alldeles nyligen, välbehövligt var det också! Nu ska jag koppla in tv-spelet och försöka få igång det och spela lite, men sen hinner jag nog med en promenad till innan jag ska äta senare. Så fint väder idag!

Likes

Comments

Som rubriken säger har jag mycket att säga, men att använda min röst är svårt i vissa sammanhang. Ibland vill inte mina ord ut ur munnen, orden samlas som på en hög i strupen, med en längtan att få komma ut - men det gör de aldrig. Så tänkte använda denna gamla, rensade blogg, så jag åtminstone får ur mig det jag vill säga. Och om någon vill lyssna så är det okej, kan vara skönt att ha någon som lyssnar ibland.

Något jag ofta tänker på är mitt liv, att jag varit med om helt onödiga saker egentligen, men för mig har de varit viktiga. Och det är ju så det är i livet, saker som är viktiga för mig kanske är helt meningslösa för dig och vice versa. Men det är okej, det är bra att vi är olika och fungerar på olika sätt.

Har vänner som ofta säger "Stackars dig att du varit med om det och det osv.. Stackars dig, som haft otur i livet, stackars dig som träffat fel människor". Men kära vänner, acceptera det och gå vidare, det har jag gjort. Att gräva ner sig i saker gör det bara tusen gånger värre.

Jag är tagit lärdom av sånt jag upplevt. Har lärt mig att det är okej att säga emot om något är fel, att inte lita på alla människor, att värdesätta de man känner rätt in i hjärtat att man kan lita på. Har lärt mig att bara för att man tycker om någon så behöver det inte vara "rätt"

Jag vågar säga att jag älskar mitt liv. Klart det finns saker jag vill ändra på, vill väl de allra flesta? Men jag känner inte att det är ett måste, jag ändrar bara på det om jag känner rätt in i hjärtat att det är det jag verkligen vill - då går jag all in.

Likes

Comments

Okej, varför har jag så svårt att sova jämt? Visserligen har jag förståelse för att jag inte kan sova ikväll, har tandläkartid imorgon bitti och känslan innan är hemsk. Bättre blir det inte när man vaknade idag efter en dröm där jag tappade en tand, kände efter om så var fallet och sen kollade telefonen - där hade jag fått ett sms från tandläkaren, en tandläkartid dagen efter.

Vad innebär detta ens? skulle dessutom inte ha något tandläkarbesök förrän i sommar? Men nu är det bara att se glad ut och gå dit!

Annars då? Börjar bli bättre från influensan, hostan är jobbig på min än och huvudet värker till och från, och har fått en hemsk aptit. Utan att överdriva skulle jag kunna trycka i mig en elefant just nu.

Likes

Comments