Header

Yes, så i Stockholm ca en vecka innan jag och Justin åkte tillbaka till Australien så frågade han den stora frågan om jag ville gifta mig med honom och mitt svar var såklart JA!!

Dagen började med en mysig frukost på Greasy Spoon på söder och sedan en promenad däromkring, tills vi hittade en fin utkiksplats där han tillslut ställde frågan, en bra start på dagen kan jag helt klart säga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Nu ska bloggandet börja ta fart igen. Dock så jobbar jag med lite saker som att lägga in gamla semestrar ifrån andra länder de senaste åren. Så att så småningom ska det finnas något läsbart under varje kategori med fina bilder osv.

Just nu är jag tillbaka i Australien, jag håller på att ställa in mig i livet här igen vilket är annorlunda till vad det alltid har varit de senaste gångerna. Men mer om det senare. Nu är det läggdags, jetlagen har inte existerat vilket varit super skönt!

God natt på er

Likes

Comments

I torsdags så tog vi en sväng in till stan och gick ifrån gamla stan till Kungsträdgården och sedan hoppade vi på spårvagnen in till Grönalund där vi spenderade resten utav dagen. Super kul!

Likes

Comments

Hej på er! Beklagar dålig uppdatering. Justin är här i Sverige så jag har haft fullt upp med att umgås med honom och sen även en massa jobb. Idag är i alla fall min sista dag på jobbet och sen så är jag i Sverige i två veckor innan det är dags för en tripp tillbaka till Australien!

Här kommer några bilder ifrån min och Justins dag på Skansen.

Likes

Comments

Budapest va fint, maten va bra och shoppingen var billig. Så jag är nöjd med resan dit. Dock gick tiden väldigt fort och jag känner jag lite mer semester hade ju inte suttit fel!
Kram på er!

Likes

Comments

Idag gjorde vi inte mycket vilket har varit väldigt skönt. Jag förstör inte men jag är otroligt trött men det har nog med att höra att jag varit över trött ett tag så nu är kroppen i full gång med att ta igen det.

Dagen började med frukost, sedan tog vi bilen till formel 1 banan där de kommer köras nästa helg (trist att man missar). Men det va kul att ändå varit där och sett det!

Sedan blev det lunch plus lite sova middag innan vi drog oss iväg för mer mat Hahah! Måste säga att äta är bland det bästa på semester, att verkligen bara sitta och njuta är sååå härligt!

Nu blir det dags att sova och imorn får vi se vad som hittas på, lite segt att det redan är sista heldagen imorn men, men... det har ju varit bra ändå. Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Jag är för tillfället på resande fot i Budapest med familj. Ungern är ett land jag aldrig varit i förr men jag gillar det, det är väldigt varmt vilket är super härligt men sedan är det även god mat och väldigt billigt!

Våran första dag gick vi mest bara runt inne i stan vilket var skönt men fötterna svullnade upp ordentligt vid kvällens slut men det var det värt!

Idag kändes fötterna bra och vi bestämde oss för att åka på en sightseeing tur. Dock var det syre brist inne på bussen så jag somnade under i princip hela turen vilket var lite trist, men men, inte så mycket att göra åt.

Det jag lyckades fota idag var jag ändå nöjd med vilket känns bra. Och nu ligger jag helt slut inne på mitt hotell rum och ska straxt lägga mig, Guh så skönt! Semestern är välbehövlig vilket kanske kan låta svårt att tro men så är det.

Kram på er!

Likes

Comments

Sista dagen med pappa och Mange åkte vi en liten tur till guld kusten för att de hade tröttnat på stadslivet lite. Det blev en lunch/middag och sen lite promenader runt längst stranden, väldigt mysigt!

Nu är jag tillbaka i Sverige igen för tillfället. Planen är att åka tillbaka till Australien i September igen men jag ska hålla er lite uppdaterade, kram så länge!

Likes

Comments

I måndags åkte jag pappa och Mange till koala lone pine så att de skulle få se lite kängurus och koalor. Mysigt och perfekt väder. När jag och mamma var där gick det knappt att stå i solen men den här gången var det mer behagligt om vi säger så

Likes

Comments

Beklagar den dåliga uppdateringen men den senaste tiden bara försvann.

I tisdagen efter min dags tur med Justin så åkte jag med Tyska Jenny till Caloundra där hon skulle ta surfing lektioner. Så jag åkte med som suport och efteråt blev det bara hem och plugga igen för mina exams som jag hade 3 utav!

Torsdagen skev jag min första exam och efteråt drog jag och finska Jenny på bio. Sedan helgen som kom gick alltför snabbt men det blev en frukost på coffe club med Paulette, Ginna, Tyska Jenny, Eli och Phoebe för att ha som en liten hejdå i och med att jag snart skulle åka.

Sedan plötsligt var det tisdag och jag skrev mitt sista exam. Det blev dags att börja packa ihop rummet och tvätta och allt möjligt skulle vara klart inför torsdagen då min pappa och brorsa skulle komma då. Stress!

Men, men, allt gick bra det va kul att träffa dem igen på torsdagen och vi åkte till hotellet så nu behöver jag aldrig mer bo på Uni central iaf, Wohoo! Så underbart!

Sedan var det fredag vilket betydde graduation day! Blev en promenad och god frukost på morgonen och sedan blev det att ta sig till graduation med tyska Jenny. Det va väldigt speciellt men kul! Efteråt blev det middag med några vänner, tyska Jenny, Paulette och hennes dotter plus barn, väldigt mysigt men det av trist att behöva säga hejdå.

Lördag morgon blev det att packa ihop hotellet, hämta upp finska Jenny och sedan blev det iväg till Plaza dit Justin också kom, då han precis kommit hem ifrån sin kryssning. Det blev en lunch på grilled och sedan blev det för oss att köra finska Jenny till Brisbanes flygplats och för mig plus pappa och brorsan att checka in på vårat nya hotell i brisbane istället.

Söndag så kom Justin till brisbane och spenderade dagen med oss, det va en jätte mysig dag och väldigt varmt ändå vilket jag var extremt glad över!

Dagens planer blir att åka till koala lone pine och sedan ikväll ville Justin ta mig på en sista dejt innan jag åker till Sverige.

Kram på er

Likes

Comments