Header

Bor på behandling. Igen.

Men den här gången ska jag lyckas, jag lovar, kämpar för att jag ska få egen lägenhet

skriver när allt är som det ska igen. Love


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhejhejhej! Nu är det över ett år sedan jag bloggade och det beror på att jag blev tagen av polisen och skjutsades till fucking Lund i Skåne där jag tillbringade 8 månader bakom betongvägg. inget jag kan rekomendera till er!
Men nu känner jag att jag vill börja blogga igen i alla fall, vi får se hur länge det håller i sig :)

Är fortfarande tillsammans med Jonny såklart, vi bor tillsammans i Stockholm med våran hund D.J  Livet flyter på ganska bra trots omständigheterna. Fortsätt checka bloggen!
löv

Likes

CommentsLikes

CommentsGick och köpte mig ett par sånna här på Stadium idag. Det var finaste Jonny som betalade dom till mig. Dom är skitsnygga, jag älskar dom. Köpte en jacka igår på H&M, inkl hårfärg. Så ikväll blir det mörkare.. lägger säkert ut någon bild på det😊 Fick dessutom ett jättefint silverhalsband av älskling idag. Omg, jag blev så glad.

Likes

Comments

Jag har kollat första säsongen på Suburgatory, den är sjukt bra och beroendeframkallande, tyvärr finns bara första säsongen ute på swefilmer och verkar inte finnas svensk text till dom andra säsongerna än men jag väntar. Det handlar om tjejen Tess som flyttar från New York ut till förorten med sin pappa.Den är asrolig men även ganska dramatisk. Perfekt tjejserie! 

Veronica Mars, heter den andra serien som jag vill tipsa om. Har bara hunnit se några avsnitt men det handlar om en tjej som driver en detektivbyrå med sin pappa som precis blev sparkad som sheriff efter att ha åtalat fel gärningsman. Nu är familjen splittrad och hatad i hela stan men plötsligt börjar Veronicas ex försöka på kontakt med henne igen. Sjukt spännande och humoristisk på samma gång. En serie för både tjejer och killar. Kolla in den! Det finns flera säsonger ute på swefilmer.

Den sista serien jag vill tipsa om är Ghost Whisperer som nog många av er har sett men den handlar om Melinda Gordon som har ärvt förmågan att kunna se andar. Hon hjälper dom över till andra sidan och får kontakt med andarnas familjer och försöker få dom att förstå att det hon säger är sant. Grymt bra och spännande serie, dock lite tråkigt att det inte är så mycket humor. Finns jättemånga säsonger på swefilmer och jag tror att den går på 5an då och då också. 


Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lugnt och druckit hallonsoda. Haha what the kvack? Imorgon ska jag träffa en vän som jag faktiskt inte har träffat förr, ska bli otroligt trevligt att träffa henne! Nu återstår bara lite mys med Jonny och sen säger jag godnatt för åtminstone idag. Hur var eran fredag?😃

Likes

Comments

Well, nu har jag faktiskt någonting ganska intressant att blogga om. I natt låg jag och älskling i sängen och bråkade på skoj. Mitt från ingenstans hoppar våran rottweiler på mig och bet mig i örat. Först fattade jag knappt vad som hände, sen kände jag hur hennes tänder gick igenom mitt öra. Kände hur det bara pulserade ut blod och jag fick sån jävla panik att jag sprang ut ur lägenheten och satte mig i porten. Det var blod överallt, jag hatar blod! Trodde jag skulle förblöda! Ambulansen kom, det var sjukt jävla pinsamt. Trodde jag skulle sjunka genom jorden. Hade blod i halva ansiktet. Dom kollade på det och rekommenderade att  jag inte skulle åka in till sjukhuset för att det skulle vara minst 6 timmars väntetid och det tackar jag gudarna för, jag hatar sjukhus! Jonny var jättegullig och tvättade av mig i duschen. Ändå tyckte jag faktiskt mest syns om Nova (våran hund) Hon var jätteledsen och förstod att hon hade gjort fel. Hon kröp ut från sovrummet och kom och pussade på mig. 

Nu är örat ompysslat och jag mår ganska bra. Har jävligt ont och har några bulor i huvudet här och där men jag kommer helt klart överleva. Fick några engrams Alvedon av ambulansmännen. På tal om ambulansen. När dom kom på plats så såg dom seriöst höga ut. Båda två var typ blodsprängda i ögonen. Men i och för sig så kanske dom bara hade haft en tuff natt på jobbet... eller så var det bara jag som var lite förvirrad. 

Likes

Comments

Svar till Astrid: En skola jag skulle vilja gå på: Där man får betalt för att gå i skolan, god mat alltså typ oxfile, massor med raster och coola lärare. Ett plus skulle vara om man fick chokladpudding till efterrätt varje dag. 

Svar till Saga: Det var både bra och dåligt. Minns faktiskt knappt någonting från den skolan. Minns att min lärare var ganska dryg, hon typ sprang efter mig och kollade så att jag inte tjuvrökte haha. Eleverna på den skolan vill jag inte ens skriva om. 

Svar till Martina: Ja det gör jag, men inte gratis längre dessvärre.. 

Svar till Yolina: Jag har inte rymt från min familj, jag har rymt från det hemska samhället vi idag lever i. Jag skulle gärna vara med min familj men vi kommer inte alltid så bra överens helt enkelt. Jag har redan insett att jag har förstört min framtid så ser inte heller poängen med att "lämna in mig själv" igen. 

Svar till Anonym: Jag gick i Råneskolan i våras, i typ 2 dagar. Jag och min mamma började bråka det var mycket stress runt omkring mig, mycket skitsnack och sånt så jag pallade helt enkelt inte. Så jag "rymde". 

Likes

Comments